Перейти до змісту

Порадьте де можна купити охолодження на чіпсет материнської плати?

Kypidon

Рекомендовані повідомлення

Дуже гріється радіатор чіпсета материнської плати, пару хвилин і не можна доторкнутись. Вирішив купити охолодження. Щоб не витрачати даремно час пошукав в інтернеті по луцьким магазинам комп'ютерної техніки - ніде такого нема, тепер необхідно пройтися і так подивитись чи замовити. Не підскажете де можна купити таке охолодження? Якщо є кращі варіанти підскажіть.

f10306.gif

ASRock N68C-S UCC

2652ddf388e29425ebae8cc6c993e80b-element_photo_original.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ймовірно у Вас проблеми не з охолодженням, а з чіпсетом. Тобто жити йому недовго залишилось. Якщо материнка гарантійна, то раджу виставити претензії продавцю. Чіпсет не повинен так грітись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ймовірно у Вас проблеми не з охолодженням, а з чіпсетом. Тобто жити йому недовго залишилось. Якщо материнка гарантійна, то раджу виставити претензії продавцю. Чіпсет не повинен так грітись.

материнку поміняти не можу, треба подовжити життя охолодженням,те що так грітись не має це я знаю але як усунути такий перегрів я не в курсі тому думаю брати охолодження)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба подовжити життя охолодженням

Логічно. Можу подарувати штатний процесорний кулер на Socket 370/478/775, вентилятор від якого можна спробувати "присобачити" на існуючий радіатор чіпсета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю такий http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000751

за 100грн. продам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пропозиції але поки не потрібно, купив активне охолодження, спробую що з цього вийде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охолодження дуже допомогло, температура впала з 72-75 оС до 53-57 оС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...