Перейти до змісту

Перспективи розвитку організації велосипедного руху (дорожнього)

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Одного вони змінити не зможуть - сприйняття велосипедистів водіями.

В Львові велосипедну доріжку, на око так кілометрів з 2, ще за пів року до євро-2012 почали закладати. На данний час зроблено % так 40. Теж на око.

В Луцьку доріг нормальних нема, не те щоб добрих...я вас прошу...

Опубліковано

В нас є велике кільце (15й маршрут) ,якщо розширити дорогу на метр півтора і виділити під велодоріжку.

Точніше велопішохідну.Праву сторону тротуару залишити чисто для пішоходів.

Там, де ширина проїзджої частини дозволяє, вело буде проходити по дорозі.

Опубліковано

Можна почерпнути багато корисного, втілити в життя у повному обсязі важко, але орієнтири правильні.http://www.m24.ru/articles/22973

В українських ПДР багато з того вже втілено, а би ж їх тільки дотримувались ....

В нас є велике кільце (15й маршрут) ,якщо розширити дорогу на метр півтора і виділити під велодоріжку.

Точніше велопішохідну.Праву сторону тротуару залишити чисто для пішоходів.

Там, де ширина проїзджої частини дозволяє, вело буде проходити по дорозі.

ага, і тоді там зроблять автопарковку....

Опубліковано

У Варшаві н.п. багато велодоріжок на тротуарах. Для Луцька це міг би бути прийнятний варіант у деяких місцях, так як пропонує Нокіан. До того ж переобладнані бордюри у місцях з"їздів та перехресть ой як необхідні для інвалідів, батьків з бітьми на калясках, людей з візочками (найчастіше це пенсіонери). Думаю що особи з калясками могли б якось поділитись з"їздами з велосипедистами і усім було б набагато краще жити.

Опубліковано

спочатку авто дороги а потім інші приколи

В корне неправильная позиция. Такие вещи отдельно не делаются. Если дороги уже запроэктированны без велодрожек и прочего, в том числе, я уже не говорю про сделанные дороги, то никто уже не станет вносить в них изменения (в виде велодорожек же, например) в ближайшие десятилетия, до первой капитальной реконструкции.

И вообще, эта тема давно обсосана.

Работа в этом направлении давно ведется.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...