Перейти до змісту

прогрів відеокарти.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

добрий вечір. цікавить таке питання хтось пробував гріти відеокарти, у яких почались артефакти?

чи справді таке помагає?де в луцьку можна таке діло провернути?

Опубліковано

я 8800гт прогрівав) працювала після цього ще півроку. а другий раз пробував 9500 н відіа гріти... викинув)

Опубліковано

я 8800гт прогрівав) працювала після цього ще півроку. а другий раз пробував 9500 н відіа гріти... викинув)

а як грів? чим? феном, чи духовкою?) нехочеш ше над однією проексперементувати?))

паціент nvidia 9800gt

хвороба: викиє з ігор, недає фільми дивитись вісне пк, появляются різнокольорові горизонтальні лінії

Опубліковано

праскою грів. ні не хочу) тренуйся сам, а краще занеси хай компетентні люди глянуть)) я в свій час грався з цим тому що мав нову карту в компі і старі просто були не потрібні.

Опубліковано

праскою грів. ні не хочу) тренуйся сам, а краще занеси хай компетентні люди глянуть)) я в свій час грався з цим тому що мав нову карту в компі і старі просто були не потрібні.

да тут те саме немає що встрачати)

да ось незнаю до кого звернутись) зайду в СЦ спитаю то будуть на мене як на придурка дивитись)

Опубліковано

чи справді таке помагає?

помагає не надовго ... в мене працювала 8 міс...

де в луцьку можна таке діло провернути?

... гріли на "Ремсервісі" знизу і зверху... на нормальному обладнанні

... P.S ... головне щоб "майстер" мав нормальні руки...

Опубліковано

чи справді таке помагає?

помагає не надовго ... в мене працювала 8 міс...

де в луцьку можна таке діло провернути?

... гріли на "Ремсервісі" знизу і зверху... на нормальному обладнанні

... P.S ... головне щоб "майстер" мав нормальні руки...

8 місяців це ненадовго?? мені це підходить на 1оо%) головне до зарплати дотянути)

а скільки заплатив?

і можна контакти в ЛС

Опубліковано

0332 720 088 вул.Шухевича 4. ціни не пам,ятаю... більше 2 років пройшло... але треба врахувати , що це "хірургічна операція" ... тобто як повезе...

Опубліковано

Не страдайте фігньою. ДУховки, утюги... Ше запальничкою на кристал погрій, такий же ефект буде...Прогрів це метод діагностики, але аж ніяк не метод реанімації.

Опубліковано

Не страдайте фігньою. ДУховки, утюги... Ше запальничкою на кристал погрій, такий же ефект буде...Прогрів це метод діагностики, але аж ніяк не метод реанімації.

да якщо немає що втрачати, то чому б і ні?)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...