Перейти до змісту

Відпочинок на Пісочному (поворот в с.Поліське)

Liberta

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж, власне.

Озеро - одне з моїх улюблених на Волині,але зазвичай їздимо туди на 1 день, ночувати остерігаюсь після того, як років 7 назад відпочивала там на базі "Укртелекому": брудні кімнати, жахливо брудна кухня, посуд і т.д. Здається, там всі бази приблизно однакові: побудовані за Союзу дерев'яні будиночки, душу нема,туалет на вулиці...

Можливо, хтось знає, чи за останній час на Пісочному не з'явилось якоїсь пристойної бази відпочинку чи кімнат, що здаються? Буду дуже вдячна за відповідь, випала нагода поїхати на 3 дні, але в таких умовах боюсь для мене це буде не відпочинок...

Базу "Стожари"знаю, але хотілось би знайти пристойне місце на тому березі, де розташовані всі інші бази (друзі там відпочивають і не хотілось би після шашликів переїзджати на інший берег озера).

Опубліковано

Вибачай за оффтоп, але поки на гугл-картах уточнив для себе чи ти маєш на увазі Пісочне те, що за Буциньом, то надибав таке фото того Пісочного:

35884582.jpg

:)

Опубліковано

База от НацБанка - вполне адекватна. Но не знаю, всем ли туда можно попасть :)

На тому березі найкращий варіант. Ну або Стожари навпроти, там більш молодіжний відпочинок

Опубліковано

Вибачай за оффтоп, але поки на гугл-картах уточнив для себе чи ти маєш на увазі Пісочне те, що за Буциньом, то надибав таке фото того Пісочного:

Dream, яка прєлєсть)))))))))))))))))

База от НацБанка - вполне адекватна. Но не знаю, всем ли туда можно попасть

Дякую за ідею! Але ця база точно на Пісочному,що за Буциньом,а не в Кримному? щось не можу іі пригадати, а мені здавалось, що я добре там місцевість знаю...

Опубліковано

Точно :)

Первая база после поворота. По идее, это второй поворот на озеро. Когда въезжаешь на ту дорогу - обычно на ней куча пыли поднимается :) Озеро относительно дороги получается слева. Эта дорога идёт на Брюнетивку и Полиське :) С неё есть левый поворот, очень хорошая (по сравнению с гравием) асфальтированная прямая дорога. Дорога идёт уже за озером (относительно трассы). Съезд влево с этой дороги приводит на самую известную, наверное, поляну с большим песчаным полем для волейбола/футбола, соснами вокруг и кучей палаток :) Но дорога идёт дальше и упирается в какую-то базу с прудом и мостиками на территории. И ещё там столовка есть на той базе :)

Такой вот пространственный сумбур :)

А база НацБанка - это самая первая база на той дороге, которая идёт так, как описано выше :) Зелёный или синий (?) забор с будкой охранника на въездных воротах.

Опубліковано

Як людині яка там народилася трохи смішно читати власні назви які звучать в темі. :) Не

на Брюнетивку

а на Брунетівку

Опубліковано

Як людині яка там народилася трохи смішно читати власні назви які звучать в темі. :) Не

на Брюнетивку

а на Брунетівку

Цікаво як це слово сказав би Азаров :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...