Перейти до змісту

Долбо(простите)ёбы на дорогах

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

добрый прям как Дерушка Ленин.... а мог бы и бритвочкой полоснуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був ще один випадок. Цей кумедний. Їхав на 40 кварталі від від кільця в сторону пожарки. Це була неділя, машин мало. З права біля тротуару стоїть цілий ешелон маршруток. Тут, самий перший з них різко трогається і починає розвертатись. Таке враження, що дзеркало заднього виду у нього не існує. Я по гальмах. Під`їхав, зробив зауваження. У відповідь багато негарних слів. Я увімкнув задню і перекрив йому дорогу. Вийшов і кажу, що зараз я його і матюкну, і пошлю. А він себе так бодро поводить. Аж дивлюсь, у маршрутці на передньому сидінні сидить мент. Коли той побачив, що пахне смаженим, зняв фуражку і в двері. Від цього мене розібрав сміх, сів в машину і поїхав. От такіа відважна у нас міліція.

А якщо чесно, то виховую не тільки маршрутників. Чесно кажучи, задовбало вже ремонтувати машини. За останні 2 роки побував у чотирьох аваріях, і у чотирьох з них у мене в`їхали. У трьох з них стояв, не рухався. Ось така сумна статистика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм...

я сегодня понял недостаток обручалки...

иду на остановку через трамвайные пути (они сбоку от шоссе). шоссе стоит. вдруг из-за маршрутчиков, которые разгружаются/загружаются на остановке на трамвайные пути вылетает идиот. видит меня перед собой. тормозит и начинает гудеть. я из принципа не ухожу никуда (переход через трамвайные колеи в этом месте разрешен - подход к остановке). он выскакивает из машины и начинает поливать меня матом, что я видишь ли не смотрю по сторонам, когд иду через дорогу. честно, поток ругани даже не заставил меня подыскивать слова в ответ. я просто зарядил ему в бубен. и только тогда пошел дальше. судя по тому, что меня первого запустили в автобус, народ был со мной солидарен.

но блин, кольцо на руке немного поцарапало палец. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був у мене такий випадок.

Переходжу дорого по зебрі (зупинка на 40 біля базарчика) і в цей час зупиняється і займає половину зебри маршрутка, для посадки/висадки пасажирів. Я обходжу її спереду і в цей маршрутчик починає їхати. Він тоді не те що в дзеркало він навіть вперед не дивився. Чуть не наїхав на мене. Шось там собі возмушався, махав мені руками ніби знайшов я де дорогу переходити, ну я йому комбінацію з кількох пальців і показав. Так він з маршрутки вискочив і почав погрожувати кудись таки мого пальця мені ж і запихне. Та я пішов собі далі. Не було на жаль з собою фанаря, щоб показати йому хто правий :( .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно було взяти його за патли і використати рожу замість фонаря, розбивши нею дзеркало :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну и братья...

1. оба ездят с бронебойными фонарями.

2. оба бьют маршрутки. один - зеркало, другой стекло...

:)

і в обох на крайній випадок ще дещо в машині їздить, на випадок якщо маршрутчику потрібно буде "щоб не мучився" :)

Невже лопати почали з собою возити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-а-а-а!! Вот это жесть! Представляю тихое злорадство проезжающих мимо водил... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-а-а-а!! Вот это жесть! Представляю тихое злорадство проезжающих мимо водил... :)

Даа, увидавшим водилам хорошее настроение на целый день :) гарантировано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В мене була ситуейшн в селі (!), везу маму в Луцьк, але щось двіжок забарахлив (Волинянка) став на обочину відкрив капота трохи запалення підкрутив, завівся подивився в дзеркало їде москалик (на великій швидкості), а я без лівої думки починаю рушати потихеньку по обочині, дой доганяє мене з "візгами" перекриває дорогу, вибігає і репетує шо нафіг мені дзеркала і т.д., ну я порадив йому що пити треба меньше, і не путати боковий грунт з асфальтовим покриттям плюс в нас.пункті обмеження швидкості 60км/год! той забрався і рванув далі. Піпец

Дуже багато коли їду на своїй Боєвій Машині Волині на дорогах намагаються показати свою домінанту, приходиться закривати на це очі, хоча коли з болота чи просто де з коліі зскочить, просять висмикнути беху чи шкоду розмова йде зовсім по іншому :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от що треба замість реклами по телевізору крутити. мож дійде таки що треба дотримуватись ПДР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Про перехід на 40-му навпроти Глобуса. Сам, коли там їду завжди зкидую до 30-40 незалежно з кільця на кільце, бо де там саме перехід х.. зна. знак там, знак там, зебра взагалі ... Одного вечора з дружиною підбирали меблі і їздили по магазинам. Дружина тоді була на 7-му місяці. Припаркувався я біля Глобуса, обійшовши меблеві салони там, вирішили зайти в Гербор через дорогу. Підійшли до переходу (під самий знак) і пропустивши кілька авто почали переходити дорогу разом з іншими пішоходами. Дружина через зрозумілу причину йти швидко не могла. Перейшовши більш як половину дороги, опинились перед маршруткою, що висаджувала пасажирів. Тут маршрутка не рушила, а рванула з місця. Дружина дуже злякалась. А той мудак не зупинився, а лише притормозив і продовжував рух. Я злетів з колес. Йому пощастило, що він встиг заблокувати двері, а в маршрутці було повно людей. Я крив його матом, вказуючи на знак переходу так, що чути було далеко. А скло в мерсах міцне, тому рука боліла ще дня три. Дружина попросила щоб я цього бородатого мудака не шукав, так що минулося йому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація трапилася зі мною ще десь року 2000 - 2001-го...Тоді моїм засобом пересування, крім своїх двох, була Ямаха 125 Ендуро-Кросовий варіянт...Себто нічогенький так по висоті мотоцик з відмінними характеристиками, як для його классу.Дорога: пряма від забігайлівки "Теремок" і до початку базарчика. Район ЛПЗ. Літо, обідня пора, сонце...Абсолютна відсутність автівок на дорозі, за виключенням зустрічної десь далеко-далеко...Швидкість моя приблизно до 80 /знаю, що порушення, знаю/...На дорозі, повторюся, я сам-один. На другорядну, із кінцевої в рейс виїжджає маршрутка 10-тка.Гальмує при виїзді на головну, "наїздник" дивиться прямо на мене і...Різко дає газу!!! І навпроти "Лаванди", як і завжди, його спиняють....Так те, вибачте, падло, ще не завершивши маневр - стає!!! І якраз чітко мені поперек всієї полоси...А на іншій - зустрічна поряд...Екстренне гальмування на обидва колеса, свист гуми та димлячі чорні смуги - я спиняюся в сантиметрі від боковини....Повний шок - але якось повернувся на роботу...А за хвилин 40 поїхав на кінцеву...І не сам, а з шефом, на його БМВ)))Кілька ударів по пиці маршрутник все ж отримав....

П.С. НЕ побачити він мене не міг! На залитій сонцем вулиці - і до того ж це сонце йому аж ніяк не в очі було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цікаво, як воно змінилось, те ставлення на дорогах. Особливо із маршруточниками. Бо таксистів і чорти в пеклі не виправлять, мабуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Не зовсім на дорозі, але...

Приїхав з роботи (намотав за день понад 500 км., варений ...) і дружина розповідає як в магазин сходила. Проходила через двір, на тротуарі припаркована ніби "копійка", 2 пацана сіли в неї, коли дружина вже її минула (з коляскою в якій син 3 місяці, поряд син майже 3 роки). Автомобіль стояв припаркований до виїзду з двору на вул. Ветеранів (біля "просто-маркета", логічно - в ту сторону мав і поїхати). І тут авто заводиться і з пробуксовкою рушає заднім ходом. Дружина ледь встигла відскочити з коляскою, а старшого шарпанула так, що той ледь не впав. Мудаки на швидкості здали назад і з розворотом (пробуксовкою) поїхали (полетіли) по периметру двору.

ЦЕ В ДВОРІ БУДИНКУ, В ПІШОХІДНІЙ ЗОНІ!!!

Перша думка була піти в той двір, знайти авто і власника, і недовго поговорити...

На жаль того авта не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...