Перейти до змісту

Через Януковича у Києві скасували міжнародні змагання з триатлону


Alexander47

Рекомендовані повідомлення

На вимогу Держохорони організатори Kiev Triathlon Cup скасували міжнародні змагання з триатлону на День незалежності.

Про це повідомляється на сайті Kiev Triathlon Cup.

За словами організаторів, 6 серпня організаційний комітет "Kiev Triathlon Cup" отримав листа від Управління державної охорони президента про неможливість проведення змагань, "оскільки дана траса, на якій планувався старт, використовується як маршрут пересування президента в День Незалежності України".

9770334-triatlon.jpg

Зміна маршруту неможлива з причини поганого дорожнього покриття в місті Київ", - сказано в оголошенні.

"У зв'язку з ситуацією, що склалася, змагання "Kiev Triathlon Cup" скасовуються. Всім, хто оплатив стартовий внесок, кошти будуть повернуті зручним для вас способом протягом 5 робочих днів. Організаційний комітет приносить свої щирі вибачення за непередбачену ситуацію, що склалася!", - зазначили організатори.

На День Незалежності України в столиці планували провести перші міжнародні змагання з триатлону і спринтерської гонки.

Змагання мали проходити історичною частиною столиці. Стартувати гонка мала в портовій частині Подолу, з Набережно - Хрещатицької вулиці, а саме з 1-го причалу.

Велоетап повинен був пройти Набережно - Хрещатицькою вулицею, якою учасники мали повернутися до річпорту, до 10-го причалу.

Біговий, заключний етап гонки, мав простягнутися історичною частиною міста, вулицями Сагайдачного, Володимирським спуском і Європейською площею, захоплюючи центральну вулицю країни - Хрещатик.

Українська правда

бляха муха ну такій вже пупзємлі шо пєсєц. перші, міжнародні! придурошне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Некоторые заголовки гугла

Почему в Чехии президент ездит на велосипеде свободно

Почему австрийский президент ездит на велосипеде

Президент Грузии готов и дальше ездить на велосипеде

Министр финансов Германии приехал на выборы президента на велосипеде

Вопрос:Почему наш не может?

Ответ:При создании велосипеда для президента Украины, конструкторы бюро как только не выкручивались но не смогли придумать как на один велосипед вместить кроме президента еще 12 бойцов охраны, бронебойное стекло и сирену.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

село - воно й на такій посаді село. а як ще можна оцінити всю важливість і поважність цієї персони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охорона Януковича заявила, що не забороняла проведення змагань з тріатлону

В Управлінні державної охорони Президента України заявляють, що не забороняли проведення в Києві міжнародних змагань з тріатлону у День Незалежності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби УДО України.

"У повідомленні, поширеному організаторами змагань, низка тверджень не відповідає дійсності. Зокрема, про те, що Управління державної охорони України заборонило проведення змагань", - йдеться у повідомленні УДО.

У прес-службі УДО повідомили, що 17 липня віце-президент Федерації тріатлону України Андрій Оністрат звернувся до них з листом, в якому просив сприяння і розуміння в тривалому перекритті дорожнього руху в центральній та історичній частинах міста Києва для підготовки та проведення спортивних змагань 23 - 24 серпня з 07:00 до 22:00.

"Управлінням державної охорони України було запропоновано провести спортивний захід в інший час або в іншому місці міста Києва. Оскільки повне перекриття дорожнього руху в місцях планованої спортивної траси - Контрактова площа, Поштова площа, район Гаванського мосту, вулиці Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Петра Сагайдачного, Мате Залки і проспект Героїв Сталінграду - заблокувало б пересування містом киян та гостей столиці, в тому числі й осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. Це також істотно ускладнило б проведення заходів з відзначення Дня Незалежності України у столиці", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні організатори традиційного турніру Кубка Києва з тріатлону повідомили, що проведення змагань було скасовано через те, що дорогою для спортсменів проходить маршрут кортежу Президента Віктора Януковича на День незалежності.

кор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...