Перейти до змісту

Продам стартап - Інтернет-магазин під ключ

Соліст

Рекомендовані повідомлення

ПРОДАМ СТАРТАП ПІД КЛЮЧ - ФУНКЦІОНУЮЧИЙ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН КНИЖКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ.

Сайт інтернет-магазину: lingvovsesvit.com.ua.

У комплект стартапу входить:

- сайт інтернет-магазину (передача прав на підтримку у виробника та хостинг) із заповненою основною базою номенклатури продукції з каталогів постачальників;

- база контактів постачальників продукції (передача прав на існуючі умови співпраці та знижки із постачальниками);

- програма для відображення, управління та аналізу ефективності продаж (конфігурація "Управление торговлей" програми 1С (версія 8.2)

- сторінка в соціальній мережі "Вконтакте" із частково залученою цільовою аудиторією (більше 500 контактів);

- електронна почта: [email protected];

- курс тренінгу по роботі зі стартапом (робота із сайтом та опрацювання замовлень, специфіка роботи ринку та залучення нових клієнтів, робота із остачальниками; курс навчання по роботі із програмою 1С; загальна тривалість курсу тренінгу 20 год.; можливість створення домовленості про продовження тренінгу за бажанням покупця).

У комлект входить усе, що потрібно для початку роботи: база постачальників із діючими умовами співпраці; сайт інтернет-магазину із підтримкою та хостингом; програма 1С із необхідною конфігурацією для відображення продаж та їх аналізу; сторінка в соціальній мережі; курс тренінгу по роботі із усіма функціональними частинами стартапу.

Усе це передбачено для найбільш швидкого та ефективного старту вашої діяльності!

Вартість продажу - лише 12 000 грн.

Причина продажу - відкриття нового стартапу. Продаж відбуватиметься згідно укладеного договору, в якому будуть передбачені усі вище перелічені об'єкти продажу та послуги тренінгу. Тренінг відбуватиметься згідно затвердженого з вами графіку у зручний для вас час.

Комплект стартапу за співвідношенням ціни та комплектації стартапу немає аналогів на ринку України.

Усе створено, щоб ви чим швидше вийшли на високий рівень продаж і стали фінаносово вільною людиною!

Контактний телефон: (050) 0777910

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо все так гарно, і нема конкуренції - найміть людину, навчить її і хай розширює Вашу діяльність. Ніколи не розумів таких людей які продають "золотий бізнес", який приносить дохід. Як на мене - книги зараз купляти не рентабельно, маючи інтернет. Можливо помиляюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо все так гарно, і нема конкуренції - найміть людину, навчить її і хай розширює Вашу діяльність. Ніколи не розумів таких людей які продають "золотий бізнес", який приносить дохід. Як на мене - книги зараз купляти не рентабельно, маючи інтернет. Можливо помиляюсь

Якщо чесно я сам колись так вважав. Але якщо душа лежить до чогось нового, а це нове не можна створити із-за того що ти володієш старим яке потрібно розвивати ну тоді якраз людина опиняється на роздоріжжі прийняття рішення: чи розвивати уже створений проект чи створювати той новий до якого душа лежить. Варіант найняти людину щоби розширювала діяльність також не сильно підходить тому що на початках на цю людину можна витратити декілька місяців поки вона досягне того рівня професійності і віддачі який потрібно. Я краще цих декілька місяців витрачу на новий проект, який потім можливо мені ще більше дасть віддачі у вигляді дивідендів. І до речі я ні разу не сказав про те що бізнес уже є золотий. Я наприклад ні разу не написав що є напрацьована база постійних клієнтів. Опрацювання потенційних клієнтів якраз і є тим завданням і роботою яку повинен прикласти покупець стартапу щоб його розвинути. Стартапи часто купляють не із-за того що вони вже забезпечують золотий притік коштів. Стартап який уже приносить солідні прибутку (в вашому розумінні "золотий бізнес") уже не є стартапом, це уже розвинутий бізнес. Стартап це лише бізнес на початковому етапі його розвитку коли його купляють за перспективи, а не за поточний стан речей. Витрачати час на його розвиток не хочу, а інша людина так не розвине ніж безпосередній творець ідеї. А так як я хочу працювати над іншим проектом тому й продаю. Я думаю знайдеться людина яка купить і сама захоче приділити час для розвитку цього стартапу. Хочу добавити що це не проста книжкова продукція а навчальна література іноземних спеціалізованих видавництв по вивченню іноземних мов. Ви пишете що книги зараз нерентабельні. Трохи помиляєтесь. Потрібно аналізувати яка саме частина книжкової продукції. Якщо йдеться про художню то буду з вами згідний. Але навчальна література як була у попиті так і є. І наврядчи скоро це поміняється. Література яка продається через цей інтернет-магазин використовується практично у всіх школах-гімназіях та частково у простих середніх (разом це приблизно 30% від усіх шкіл), в університетах, та на курсах іноземних мов. Я думаю що ви зі мною погодитесь про те що інтернет не сильно спасе у цих випадках, адже хочеш не хочеш але мусиш придбати навчальний зошит разом із зошитом практичним для навчання. І у школі і в університеті і на курсах іноземних мов вас заставлять купити ці книжки - бо без них нікуди, процесу навчання не буде... А так як книжки іноземних видавництв продаються в кожній області лише одним-двома представниками то неважко замітити що цей сегмент книжкового ринку не є висококонкурентним а тому готовий приймати в себе нових учасників. Наразі весь прибуток по кожній з областей отримує одна-дві бізнес-структури. Але повторюсь - саме в цьому сегменті. Якщо ви хочете можете здійснити своє міні-дослідження і перевірити цей факт. Надіюсь я дав відвовідь на всі ваші запитання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо чесно я сам колись так вважав. Але якщо душа лежить до чогось нового, а це нове не можна створити із-за того що ти володієш старим яке потрібно розвивати ну тоді якраз людина опиняється на роздоріжжі прийняття рішення: чи розвивати уже створений проект чи створювати той новий до якого душа лежить. Варіант найняти людину щоби розширювала діяльність також не сильно підходить тому що на початках на цю людину можна витратити декілька місяців поки вона досягне того рівня професійності і віддачі який потрібно. Я краще цих декілька місяців витрачу на новий проект, який потім можливо мені ще більше дасть віддачі у вигляді дивідендів. І до речі я ні разу не сказав про те що бізнес уже є золотий. Я наприклад ні разу не написав що є напрацьована база постійних клієнтів. Опрацювання потенційних клієнтів якраз і є тим завданням і роботою яку повинен прикласти покупець стартапу щоб його розвинути. Стартапи часто купляють не із-за того що вони вже забезпечують золотий притік коштів. Стартап який уже приносить солідні прибутку (в вашому розумінні "золотий бізнес") уже не є стартапом, це уже розвинутий бізнес. Стартап це лише бізнес на початковому етапі його розвитку коли його купляють за перспективи, а не за поточний стан речей. Витрачати час на його розвиток не хочу, а інша людина так не розвине ніж безпосередній творець ідеї. А так як я хочу працювати над іншим проектом тому й продаю. Я думаю знайдеться людина яка купить і сама захоче приділити час для розвитку цього стартапу. Надіюсь я дав відвовідь на ваше запитання.

Ок, якщо немає бази клієнтів, то за що тоді платити такі гроші? За дизайн, і наповнений контент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість продажу - лише 12 000 грн.

12 000 грн. за забанений яндексом сайт. Якось дорогувато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://yandex.by/yandsearch?text=url%3Awww.lingvovsesvit.com.ua*%20%7C%20url%3Alingvovsesvit.com.ua*&lr=157

А хай ТС побільше сайт свій оформляє як "продажнік" ото великими шрифтами, жирним і червоним кольором, ну і ще побільше копіпаста, то в бані сайт буде ще довго.. Ціна сайту - 50грн потолок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

капець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://yandex.by/yan....com.ua*&lr=157

А хай ТС побільше сайт свій оформляє як "продажнік" ото великими шрифтами, жирним і червоним кольором, ну і ще побільше копіпаста, то в бані сайт буде ще довго.. Ціна сайту - 50грн потолок.

:_07: :_07: :_07: ну для чого?))) Я думав ТС сам розповість це все :) Я ж до чого й веду))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://yandex.by/yan....com.ua*&lr=157

:_07::_07::_07: ну для чого?))) Я думав ТС сам розповість це все :) Я ж до чого й веду))

Хлопці, не знав про забаненість на яндексі. Проблема є тому справедливо можу піти на переговори по зменшенню ціни. Враховуючи те про що ви писали я думаю що розбанити не є такою великою проблемою. Це просто питання часу правильної роботи рук. Тому можу ціну сайту зменшити до 9000 грн. Нижче не можу ніяк. Мені буде вигідніше найняти людину для продаж щоб цим займалась - буде працювати на відсотках і мені щось буде залишатись. Не можу зрозуміти тільки до чого була мова про копіпаст від seolutsk. Я би хотів би докази того що хоча б частина моїх записів це копіпаст. Плюс я не згідний із твердженням про ціну в 50 грн. Я розумію вас як спеціаліста по seo що ви хотіли себе високо поставити але мені здається ви загнули з цим твердженням. По перше замовлення зараз ідуть навіть по забаненому сайті. Якщо його розбанити сайт знов буде повністю придатний до індексування в пошуковику Яндекс. В Гуглі проблем не має, але відразу кажу що розкрутки ще потребує тому що ще не на першій сторінці. Можу провести за аналогією із продажею автомобіля. Якщо в авто пробито колесо то його ціну ж не знижують практично до нуля. А за логікою seolutsk виходить що раз він не виконує функціонує тобто не їде (в нашому випадку не індексується в яндексі) то ціну потрібно знижувати катастрофічно. Ціну знижують тільки на вартість ресурсів які потрібно задіяти для вирішення проблеми. Можливо я помиляюсь але хіба розбанити сайт в яндексі це настільки грошовитратна справа??? Мені здається що звернення до модератора яндекса та ліквідування проблеми ізза якої банить це більше питання часу аніж грошей. Тому наразі я можу лише скинути до 9.000 грн. Це межа... Я і так уже буду в збитку виходячи з часу який витратив на цей проект. Чекаю відповідей якщо не правий... Особливо чекаю доказів по копіпасту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ану, складіть "смєту", за що тут платити 9 000 грн? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь ласка. "Смєта":

- 7000 грн.: собівартість інтернет-магазину - те що я заплатив розробнику протягом 2012 року за розробку і доробку.

- 2000 грн. - умови співпраці з постачальниками + програма 1С "Управление торговлей" + тренінг по роботі з 1С (для тих хто хоче і не працював з нею) + сторінка вконтакте + мейл. Інтернет-магазин по навчальній літературі з іноземної мови (але тільки від іноземних видавництв). Постачальники які розповсюджують її по всім своїм дистрибюторам по Україні хочуть бачити тільки по 1-2 дистрибютори в кожній області (така у них маркетингова політика). Тому ринок не є висококонкурентним але з високими барєрами для входу. Прийшлось не один раз зїздити в Київ і повечеряти з відповідними людьми. По Волинській області уже виходить є два постачальники такої продукції. Тому наразі вхід інших конкурентів є проблематичним. Що стосується тренінгу з 1С то курс з 10 занять коштує по Луцьку в середньому 1000 грн. А з тих 20 год. що я пропоную у вигляді тренінгу я думаю годин з 10-15 потрібно буде присвятити роботі з 1С. Тому друга складова "смети" на яку я виділив 2000 грн. була далеко не 2000 грн. Звідти і взялась ця початкова ціна в 12000 грн. Що стосується ринку збуту то він являє собою 25-30% учнів які вивчають іноземну мову в школах міста Луцька. Якщо правильно організувати роботу хоча б із школами то тільки за вересень коли школярі будуть купляти цю літературу цілими класами можна заробити до 70000 грн. З такого обсягу може бути до 10000 чистого прибутку (це уже якщо відняти зарплату торгового агента-продажника який буде працювати на вас і буде організовувати живу торгівлю). Тобто виходить що лише за осінь (сезонна пора продаж навчальної літератури) можна відбити цей магазин.

Знову в вас може виникнути запитання чому я не берусь за це якщо можливі такі заробітки то прочитайте мій перший коментар. Копіпастити не буду. Бо у цьому мене уже і так seolutsk чомусь звинувачує, хоча підстав не бачу. Надіюсь я дав відповідь на запитання. Писати це відразу не бачив сенсу бо тоді початкове повідомлення було би занадто громістке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам двух окуней (35гр. и 53гр.) по себестоимости. Затрачено: — бензин — 335руб.; - больничный, чтобы поехать на рыбалку — 1000руб; - 3 оборванных балансира — 450 руб; - пробитое колесо, шиномонтаж — 200руб; - мойка машины после рыбалки — 300руб; - штраф за превышение — 200руб (100 сэкономил без протокола); - жене на женские нужды (шоб не гундела) — 3000руб. Итого: 5485 руб. (ну, за 5000 отдам, хоть и себе в убыток…)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь ласка. "Смєта":

- 7000 грн.: собівартість інтернет-магазину - те що я заплатив розробнику протягом 2012 року за розробку і доробку.

- 2000 грн. - умови співпраці з постачальниками + програма 1С "Управление торговлей" + тренінг по роботі з 1С (для тих хто хоче і не працював з нею) + сторінка вконтакте + мейл. Інтернет-магазин по навчальній літературі з іноземної мови (але тільки від іноземних видавництв). Постачальники які розповсюджують її по всім своїм дистрибюторам по Україні хочуть бачити тільки по 1-2 дистрибютори в кожній області (така у них маркетингова політика). Тому ринок не є висококонкурентним але з високими барєрами для входу. Прийшлось не один раз зїздити в Київ і повечеряти з відповідними людьми. По Волинській області уже виходить є два постачальники такої продукції. Тому наразі вхід інших конкурентів є проблематичним. Що стосується тренінгу з 1С то курс з 10 занять коштує по Луцьку в середньому 1000 грн. А з тих 20 год. що я пропоную у вигляді тренінгу я думаю годин з 10-15 потрібно буде присвятити роботі з 1С. Тому друга складова "смети" на яку я виділив 2000 грн. була далеко не 2000 грн. Звідти і взялась ця початкова ціна в 12000 грн. Що стосується ринку збуту то він являє собою 25-30% учнів які вивчають іноземну мову в школах міста Луцька. Якщо правильно організувати роботу хоча б із школами то тільки за вересень коли школярі будуть купляти цю літературу цілими класами можна заробити до 70000 грн. З такого обсягу може бути до 10000 чистого прибутку (це уже якщо відняти зарплату торгового агента-продажника який буде працювати на вас і буде організовувати живу торгівлю). Тобто виходить що лише за осінь (сезонна пора продаж навчальної літератури) можна відбити цей магазин.

Знову в вас може виникнути запитання чому я не берусь за це якщо можливі такі заробітки то прочитайте мій перший коментар. Копіпастити не буду. Бо у цьому мене уже і так seolutsk чомусь звинувачує, хоча підстав не бачу. Надіюсь я дав відповідь на запитання. Писати це відразу не бачив сенсу бо тоді початкове повідомлення було би занадто громістке.

Спочатку Ви говорили що розробник ресурсу ВИ. А тут уже оплачуєте розробнику) За такі гроші, студент зробить куди кращий ресурс )))) А оці "співпраці з постачальниками" - вирішується онлайн без проблем) Ви не золото продаєте)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь ласка. "Смєта":

Спочатку Ви говорили що розробник ресурсу ВИ. А тут уже оплачуєте розробнику) За такі гроші, студент зробить куди кращий ресурс )))) А оці "співпраці з постачальниками" - вирішується онлайн без проблем) Ви не золото продаєте)))

Хочу з вами не погодитись DMK в наступних аспектах.

Ну по-перше я ніразу не написав що саме я написав сам сайт. Я реалізатор стартапу в загальному. Є ж різниця між поняттями "власник проекту", "керівник проекту" і "виконавець проекту". Ніхто ж не відміняв аутсорсинг. Майже всі стартапи "Кремнієвої долини" сидять на аутсорсингу бо спочатку немає сенсу тримати великий персонял технарів яким постійно потрібно платити зарплату. Власник і керівник проекту а також реалізатор всього крім технічного створення інтернет-магазину. Інтернет-магазин я замовляв у фірми-розробника. Початкова вартість звичайно ж була менша але постійні доробки під специфіку побудови номенклатурного ряду весь час вимагало вливань додаткових коштів. Що в результаті вилилось у кінцеву собівартість в 7000 грн.

По-друге на рахунок "співпраці он-лайн". Звичайно це не золото. Але усі інші види діяльності не потрібно кидати в один кошик. На кожному ринку і навіть сегментах цього ринку є своя специфіка робота постачальників. Одні будуть руки цілувати аби ви тільки заключили договір з ними і були черговим тисячним дистрибютором. Але для цього потрібно кучу менеджерів для адміністрування роботи з тисячею дистрибюторів. Інші навпаки хочуть мати одного-два дистрибютори в кожному регіоні для мінімізації витрат адміністрування. Бо вони і так знають що неважливо через яку кількість пройде посередників пройде цей продукт в кінцевому результаті вони реалізують ту кількість яку вони захочуть. І ця кількість задовільнить їх. Можливо ви хороший спеціаліст по ІТ, тому я не буду спорити стосовно якості створеного сайту і якихось seo-механізмів але я можу сказати що в економічних питаннях ви напевно не сильно розвинуті якщо дозволяєте собі такі висловлювання. Кожен спеціаліст у своїй сфері. Тому з недосконалістю сайту порівняно з іншими спорити не буду, але можу сказати цей інтернет-магазин є непоганою "робочою лошадкою" так як продажі йдуть хоч і ще в невеликих обсягах, але свою функцію по збору замовлень і врахуванню специфіки номенклатурного ряду виконує. Стосовно ціни і умов входження в цей сегмент ринку я уже писав. Все ж таки я прокрутився уже в цій галузі і протоптав якусь дорогу і тому специфіку роботи на порядок знаю вище ніж Ви DMK. Якщо ви вважаєте будь ласка. Пройдіть цю дорогу заново і побачите скільки затратите часу, зусиль, грошей, нервів і так далі. Тому ця пропозиція для тих хто хоче купити протоптану дорогу. Не збивайте будь ласка людей своїми не достатньо аргументованими висловлюваннями стосовно тих питань в яких не достатньо кваліфіковані. Я ж не сперечаюсь з вами по поводу якості інтернет-магазину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам двух окуней (35гр. и 53гр.) по себестоимости. Затрачено: — бензин — 335руб.; - больничный, чтобы поехать на рыбалку — 1000руб; - 3 оборванных балансира — 450 руб; - пробитое колесо, шиномонтаж — 200руб; - мойка машины после рыбалки — 300руб; - штраф за превышение — 200руб (100 сэкономил без протокола); - жене на женские нужды (шоб не гундела) — 3000руб. Итого: 5485 руб. (ну, за 5000 отдам, хоть и себе в убыток…)

До речі якби це для вас taurus07 парадоксально не звучало більшість із перелічених в анекдоті витрат можна віднести на первісну вартість виловлених окунів, адже вони повязані із виробництвом продукції (ПсБО №16) або постачанням товару (ПсБО №9). Тому цей анекдот не такий вже й смішний згідно нормативно-правової бази. Ще один варіант віднести їх на витрати від надзвичайної діяльності (вони будуть падати на результат діяльності загалом). Але так як рибак хоче отримати прибуток він їх так само повинен розприділити при визначенні ціни продажу щоб в загальному отримати додатній чистий прибуток. Але це так - ліричний відступ. Наведений анекдот не стосується даного випадку продажу стартапу. Справа в тому що більшість витрат здійснених в анекдоті є внаслідок незвичайних подій, якихось надзвичайних обставин (рибак не хворіє кожного разу коли їде на риболовлю, і не ламає машину під час кожної поїздки), які не повинні бути при звичайній роботі. Що ж стосується витрат понесених на відкриття бізнесу і яку я включив в собівартість то це абсолютно звичайні витрати, які в будь-якому разі понесе той хто захоче відкрити собі дорогу саме в цей сегмент ринку. Про це описано в моєму попередньому повідомленні до DMK, тому копіпастити не буду, прочитайте будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...