ygrik Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:21 #1 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:21 Положення ввечері а поки тільки афіша. Що таке бревет читаємо тут Дата 10.08.2013 р. (субота) Старт 8:00 Реєстрація тут. Обговорення Попередній трек нижче, але він ще буде підкорегований. http://www.gpsies.co...knejeftkwxvnhzi Велком.
Dgura Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 17:13 #2 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 17:13 Це було пекельно круто! Екзистенція досягнута!Дякую оргам за цей бревет, він буду служити мені еталонним взірцем для моїх пекельних грунтових покатух, це екзистенція грунтових поїздок як таких, було все і БАГАТО.І дякую учасникам, за кумпанію, колесо шоб за ним сидіти і навігацію, без ЖПС цей шедевр проїдуть тільки її творці.142км за ~ 8-м годин (в складі другої групи після лідерів), з них десь година на перекуси і водопої.1300м набору висоти, ~50км бруківки і багацько грунтів.Під останню четверть бревету на грані теплового удару мене викинуло в стан повної прострації і вакуумі в голові. Тіко файним лісовий спуск з хорошою порцією адреналіна вернув в реальність, там при перекладання переворотів вже пригав як кенгуру з повороту в поворот.Буду чекати наступні грунтові шедеври доведення райдерів до стану тушеного м'яса в власному соці
digital Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 17:20 #3 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 17:20 навіть творці, і с ЖПС-ом блудили))) то були Ацкіє 142 км)))
Tais Опубліковано 12 Серпня, 2013 в 13:29 #4 Опубліковано 12 Серпня, 2013 в 13:29 Бревет прошел под названием "Умри, но не сейчас" Поэтому всем кто звонил и спрашивал "Ну ты жива?" отвечаю : "Спасибо, не дождетесь!". Такого количества НЕровной местности не каталось уже давно. Вверх, вниз и сплошные повороты У нас на 5 человек были и карты, и GPS, и разметка и все равно блукали. Практически до Острога доехала с группой и на одном из спусков ушла в в другой поворот. Пришлось выбираться на трассу самой и не доехав 3 км до КП вернулась своим ходом в Ровно Всего около 120км, из них 80 - грунтами ( на этих 80 если и было 2км асфальта - то хорошо). Накаталась по уши, да и жара была финальным аккордом. Поразило большое количество стартовавших- около 35чел (эх, незнали под что подписались... ) Немного про карты : получив на старте - смотрели с изумлением, такие мини-листочки с непонятными схемками. Но в дороге выручали не раз, когда буржуйский GPS нагло врал
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.