Перейти до змісту

Нафіга тонувати стопи?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Ти диви як зацепило ) Якшо для тебе то така болюча тема, то давай фото свого нестокового корча і всєм міром подивимось )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

треба тікати зі своїм тюнінхом, поки не побилися :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що ти маєш проти нарахунок підсвідки дніща? вона тобі чимось мішає?

"пацанчіками" будете називати своїх друзів добре? і чи є вона , чи немає вас вже це не повино цікавити, якщо ви любите їздити на стоковому корчі - вітаю, не всі такі як ви.

не путай тюнінг із стайлінгом, в даному випадку циганстайл

Ти диви як зацепило ) Якшо для тебе то така болюча тема, то давай фото свого нестокового корча і всєм міром подивимось )

ждем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже подобається, коли реставрують автомобілі, відновлюючи їх оригінальний вигляд, наприклад як в цій темі. Як на мене, це набагато краще, ніж "тюнінгувати" старезні, проіржавілі авто, замість того щоб заварити кузов чи стойки поміняти. Для чого щось варити, якщо можна вцепити здоровенного спойлера, пластикові обвіси - гнилого днища та пом"ятого багажника ж так не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що ти маєш проти нарахунок підсвідки дніща? вона тобі чимось мішає?

"пацанчіками" будете називати своїх друзів добре? і чи є вона , чи немає вас вже це не повино цікавити, якщо ви любите їздити на стоковому корчі - вітаю, не всі такі як ви.

не путай тюнінг із стайлінгом, в даному випадку циганстайл

ждем...

да що мені тут доказувати, немає для кого.

люди ділятся на дві категорії, ті які купляють за 10.000$ і їздять на стоковому, а є ті які куплять за 3, і в кінуть 7 в тюнінг, і ту машину яку він зробить буде інукальною, в чьому саме і заключаєтся тюнинг. І люди двох різних категорій ніколи не знайдуть спільної мови.

він заклеїв собі стопи, поставив підсвітку і так далі... думаєте його цікавить ваша думка? вибачте на слові,він срав на вашу думку, йому це подобаєтся і він це робить. Вам не подобаєтся? не робіть вас ніхто не заставляє, але і осуджувати такий людей неможна, в кожного свої смаки,

п.с stasis а ти бачу такий професіонал що по одній картинці можеш взнати що в нього під капотом, і на машині так? що ти тут пишеш "циганстайл"

ви створили тему про хлопця який заліпив машину, його машину тут обговорюють своєрідня популярність, а чим ви можеет похвалитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його машину тут обговорюють своєрідня популярність

Твою Лачетті Ярослав сфотографував?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди ділятся на дві категорії, ті які купляють за 10.000$ і їздять на стоковому, а є ті які куплять за 3, і в кінуть 7 в тюнінг, і ту машину яку він зробить буде інукальною, в чьому саме і заключаєтся тюнинг. І люди двох різних категорій ніколи не знайдуть спільної мови.

це правда, є люди, які куплять за 10000 нормальну, відносно свіжу машину (для прикладу таку), а є такі, що куплять за 3000 30-річного затасканого корча (наприклад таку) і пообвішують його цяцьками, думаючи, що вони самі-самі круті "на районе".

П.С. не маю нічого проти прикладу №2, за свої гроші напевно норм. авто, але для подальшого тюнінгу думаю непригодне. ІМХО.

ще +100 до крутості тюнінга - це афігенні баси та їздити з відчиненими вікнами, щоб всі чули, що грає в автомобілі

про авто з 4 хв. 40 с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він заклеїв собі стопи, поставив підсвітку і так далі... думаєте його цікавить ваша думка? вибачте на слові,він срав на вашу думку, йому це подобаєтся і він це робить. Вам не подобаєтся? не робіть вас ніхто не заставляє, але і осуджувати такий людей неможна, в кожного свої смаки,

Ніразу не так.

Тонувати стопи і повороти заборонено ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класика має бути максимально нодержаною оригінального вигляду!!!

Тонувати самому заборонено, алеж якшо так хочеться то я заводські тоновані стьокла до любих автомобілів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли ти сидиш за кермом своєї машини - ти не бачиш своїх "стопів" і те, як вони горять, правда ж? Та й тобі не треба їх бачити - краще дивися, як яскраво горить червоне світло світлофора. Мабуть, раз ти їх не бачиш - то й вирішив, що іншим теж бачити не треба. Бо ж за яким дідьком ти так "затюнінгував" свій спорткар, що замість яскравих "стопарєй" ледь-ледь видно блядо-червоне світло - та й то, якщо придивитися, і сонце не світить.

Якщо вже замазав чорним лаком фару - вкрути туди якісь яскравіші лампочки, чи що. Бо ж в'їде хтось, і попсує всю "красоту" рукотворну.

те саме мені неодноразово хочеться сказати власникам старих корчів машин, в яких погано видно ,коли вмикається поворотник,ефект приблизно як Ви описали.

певно не знають або не звертали уваги,якщо фари замінити на нові - то машина виглядатиме на кілька років молодшою :_10:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно зустрівся автівками зі знайомим. Їхав він по зустрічній смузі. В статичному положенні обох машин я ледь побачив через його затоноване лобове скло підняту руку. І це вдень в сонячну погоду. Це жесть! Mercedes W202 світло зеленого кольору (такий один в місті).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да що мені тут доказувати, немає для кого.

Є нормальні люди, а є дибіли. І поки є дибіли, нормальні люди не матимуть спокою.

Осуджувати не треба, треба лікувати, причому примусово.

ви створили тему про хлопця який заліпив машину, його машину тут обговорюють своєрідня популярність, а чим ви можеет похвалитись?

А це вже із теми "сперва добейся".

ну і як ти його будеш лікувати?щось доказувати??? безглуздо, це те саме що він буде тобі доказувати що тонування стопів це класно.

ну він добився що тут скажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що тут доказувати. Не можна тонувати стопи та й все. Водію байдуже, що в нього може хтось влетіти, бо не побачить сигналу гальмування. А це нерви і йому, і людині, що не безпідставно не звернула увагу на стопи, яких толком не видно. Особливо коли якійсь КРАЗ не побачить - прийдеться вже іншій машині тюнити стопи.

Foross: він заклеїв собі стопи, поставив підсвітку і так далі... думаєте його цікавить ваша думка? вибачте на слові,він срав на вашу думку, йому це подобаєтся і він це робить. Вам не подобаєтся? не робіть вас ніхто не заставляє, але і осуджувати такий людей неможна, в кожного свої смаки,

І суть не в тому чи подобається мені чи ще комусь його "тюнінг". Він небезпечний. І ризик не зрівноважує красу, яку дають власнику авто затоновані стопи.

Я трохи порився в гуглі і ось, що пише автор Лади 21099, який теж затонував стопи:

"Очень доволен результатом покраски, но откровенно говоря, стало намного хуже видно фонари особенно в яркий солнечный день. Вот думаю как с этим бороться"

Різниця очевидна:

DSvEW.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Очень доволен результатом покраски, но откровенно говоря, стало намного хуже видно фонари особенно в яркий солнечный день. Вот думаю как с этим бороться"

Як варіант можна їздити в дощову погоду або в ночі ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант можна їздити в дощову погоду або в ночі ;)

або подумати головою і купити на базарі набагато потужніші лампочкі за 30 грн пара) і проблем не буде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або купити мозок і не писати дурниці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або подумати головою і купити на базарі набагато потужніші лампочкі за 30 грн пара) і проблем не буде)

Варіант непоганий, от тільки коли будеш гальмувати передні фари будуть тухнути ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варіант непоганий, от тільки коли будеш гальмувати передні фари будуть тухнути ))))

я звісно не супер електрик, но чому вони повинні тухнути?) навіть на стокових машинах де генераор 50-55 А таких проблем не наблюдалось) не наскілкьи вони більше жруть шоб передні аж тухнули)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я звісно не супер електрик, но чому вони повинні тухнути?) навіть на стокових машинах де генераор 50-55 А таких проблем не наблюдалось) не наскілкьи вони більше жруть шоб передні аж тухнули)

Ха.

Пацани які тонують задні ліхтарі давно замінили штатні фари на нАрмальні галАгЄни.

Їх добре помітно в темну пору доби при зупинці на світлофорі, чи при переключенні на нітралку (холостий хід).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross, а я хочу повторитись: в першу чергу треба думати про БЕЗПЕКУ дорожнього руху, а це в першу чергу своя безпека, а потім про те, як зробити стайлінг і тюнінг авто.

На фото в першому пості водій не подумав ні разу... А лампочки потужніші там не допоможуть - бо там не лише стопи в тих фарах не видно....

А ще цікаво, як він назад здає вночи - як водій тіра, просить допомоги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross, а я хочу повторитись: в першу чергу треба думати про БЕЗПЕКУ дорожнього руху, а це в першу чергу своя безпека, а потім про те, як зробити стайлінг і тюнінг авто.

На фото в першому пості водій не подумав ні разу... А лампочки потужніші там не допоможуть - бо там не лише стопи в тих фарах не видно....

о боже... вам розказувати як вночі на машині здавати назад?

почався тупий флуд бодри як завжди,

тобі не подобаєтся? піди йому це в очі скажи, і попробуй йому щось доказати, взнаєш про себе багато чого нового.

тобі потрібно бачити його стопи а не йому, такщо буть ти пильніший, бо як влетиш будеш сам виноватий ось така їхня логіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross, маю надію, ти подорослішаєш і правильно розумітимеш такі (і не лише) речі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О,майн Год!!!! хто коми відмінив? Пост номер 51.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о боже... вам розказувати як вночі на машині здавати назад?

почався тупий флуд бодри як завжди,

тобі не подобаєтся? піди йому це в очі скажи, і попробуй йому щось доказати, взнаєш про себе багато чого нового.

тобі потрібно бачити його стопи а не йому, такщо буть ти пильніший, бо як влетиш будеш сам виноватий ось така їхня логіка.

ПЗДЦ! Я с такими людьми в одном городе езжу на авто.... УБЕЙТЕ МЕНЯ СРАЗУ КТО-НИБУДЬ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буде винуватий довбо%об, який затонував ліхтарі, чим порушив пункт 31.4.3. ПДР
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...