jack74 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 19:53 #1 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 19:53 Потрібна програмка для моніторинга напруг блока живлення ПК, яка пише лог в реальному часі.Тобто, якщо проходить збій чи комп вирубається, щоб лог моніторингу зберігався.Може хто таку знає, користує, хто дійсно переконався, що лог ведеться САМЕ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ.?Пробував HWMonitorPro, SpeedFan, AIDA64, S&M - не встигають зберегти лог...OCCT Perestroïka - пробував, здалося, що не зберігає (зара ще поюзаю)...SensorsView Pro - хочу зара попробувати...Hot CPU Tester Pro - не пробував...----------------------------------------------------Запитання саме про програмку, але для інформації просвітлю для чого потрібно. Комп без навантаження (коли просто простоює ввімкненим) працює, а коли відбувається завантаження роботою (цяцьки, стрес-тест...), комп зненацька вирубається. Грішу на БЖ, але в даний момент не маю під рукою, чим підмінити.
Jack Опубліковано 31 Липня, 2013 в 20:01 #2 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 20:01 Любая программа или врет, или может врать, потенциально Из всех врунишек самый честный - BIOS А так да - измерения следует делать аппаратными средствами
jack74 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 20:26 Автор #3 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 20:26 я запитував не про цитати з Гугла.
guest Опубліковано 31 Липня, 2013 в 20:29 #4 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 20:29 Тобто, якщо проходить збій чи комп вирубається, щоб лог моніторингу зберігався.момент скачка тобі навряд чи вдасться записати, це, приблизно, те саме, що й запам'ятати лице дядька, що вдарив тебе ззаду трубою по головієдиний нормальний вихід - це звичайний тестер, спєци підкажуть на які клєми його поставитиможе це не БЖ, а перегрів? на дворі трохи гаряче...
HWman Опубліковано 31 Липня, 2013 в 21:08 #5 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 21:08 Серйозно чувак, скільки я порівнював, все бреше, і біос і усілякого роду софти, найкраще - вольтметр.
jack74 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 21:27 Автор #6 Опубліковано 31 Липня, 2013 в 21:27 момент скачка тобі навряд чи вдасться записати, це, приблизно, те саме, що й запам'ятати лице дядька, що вдарив тебе ззаду трубою по голові єдиний нормальний вихід - це звичайний тестер, спєци підкажуть на які клєми його поставити може це не БЖ, а перегрів? на дворі трохи гаряче... "навряд", а може й вдасться. А спробувати варто.Тестер тим більше не покаже стрибка, він дуже інертний. Для таких речей потрібно осцилограф з пам'яттю А контакти я й сам знаю. Не перегрів. Серйозно чувак, скільки я порівнював, все бреше, і біос і усілякого роду софти, найкраще - вольтметр. я в курсі, що бреше, тільки мені не потрібне точне достовірне значення. Мені достатньо буде побачити просідання напруги (чи відсутність такого просідання).Хло-о-опцііі, я за програму запитую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.