Перейти до змісту

Потрібна програмка для моніторинга напруг БЖ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна програмка для моніторинга напруг блока живлення ПК, яка пише лог в реальному часі.

Тобто, якщо проходить збій чи комп вирубається, щоб лог моніторингу зберігався.

Може хто таку знає, користує, хто дійсно переконався, що лог ведеться САМЕ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ.?

Пробував HWMonitorPro, SpeedFan, AIDA64, S&M - не встигають зберегти лог...

OCCT Perestroïka - пробував, здалося, що не зберігає (зара ще поюзаю)...

SensorsView Pro - хочу зара попробувати...

Hot CPU Tester Pro - не пробував...

----------------------------------------------------

Запитання саме про програмку, але для інформації просвітлю для чого потрібно. Комп без навантаження (коли просто простоює ввімкненим) працює, а коли відбувається завантаження роботою (цяцьки, стрес-тест...), комп зненацька вирубається. Грішу на БЖ, але в даний момент не маю під рукою, чим підмінити.

Опубліковано

Тобто, якщо проходить збій чи комп вирубається, щоб лог моніторингу зберігався.

момент скачка тобі навряд чи вдасться записати, це, приблизно, те саме, що й запам'ятати лице дядька, що вдарив тебе ззаду трубою по голові

єдиний нормальний вихід - це звичайний тестер, спєци підкажуть на які клєми його поставити

може це не БЖ, а перегрів? на дворі трохи гаряче...

Опубліковано

Серйозно чувак, скільки я порівнював, все бреше, і біос і усілякого роду софти, найкраще - вольтметр.

Опубліковано

момент скачка тобі навряд чи вдасться записати, це, приблизно, те саме, що й запам'ятати лице дядька, що вдарив тебе ззаду трубою по голові

єдиний нормальний вихід - це звичайний тестер, спєци підкажуть на які клєми його поставити

може це не БЖ, а перегрів? на дворі трохи гаряче...

"навряд", а може й вдасться. А спробувати варто.

Тестер тим більше не покаже стрибка, він дуже інертний. Для таких речей потрібно осцилограф з пам'яттю :)

А контакти я й сам знаю.

Не перегрів.

Серйозно чувак, скільки я порівнював, все бреше, і біос і усілякого роду софти, найкраще - вольтметр.

я в курсі, що бреше, тільки мені не потрібне точне достовірне значення. Мені достатньо буде побачити просідання напруги (чи відсутність такого просідання).

Хло-о-опцііі, я за програму запитую :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...