Перейти до змісту

Потрібна програмка для моніторинга напруг БЖ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна програмка для моніторинга напруг блока живлення ПК, яка пише лог в реальному часі.

Тобто, якщо проходить збій чи комп вирубається, щоб лог моніторингу зберігався.

Може хто таку знає, користує, хто дійсно переконався, що лог ведеться САМЕ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ.?

Пробував HWMonitorPro, SpeedFan, AIDA64, S&M - не встигають зберегти лог...

OCCT Perestroïka - пробував, здалося, що не зберігає (зара ще поюзаю)...

SensorsView Pro - хочу зара попробувати...

Hot CPU Tester Pro - не пробував...

----------------------------------------------------

Запитання саме про програмку, але для інформації просвітлю для чого потрібно. Комп без навантаження (коли просто простоює ввімкненим) працює, а коли відбувається завантаження роботою (цяцьки, стрес-тест...), комп зненацька вирубається. Грішу на БЖ, але в даний момент не маю під рукою, чим підмінити.

Опубліковано

Любая программа или врет, или может врать, потенциально

Из всех врунишек самый честный - BIOS smile.gif А так да - измерения следует делать аппаратными средствами

Опубліковано

Тобто, якщо проходить збій чи комп вирубається, щоб лог моніторингу зберігався.

момент скачка тобі навряд чи вдасться записати, це, приблизно, те саме, що й запам'ятати лице дядька, що вдарив тебе ззаду трубою по голові

єдиний нормальний вихід - це звичайний тестер, спєци підкажуть на які клєми його поставити

може це не БЖ, а перегрів? на дворі трохи гаряче...

Опубліковано

Серйозно чувак, скільки я порівнював, все бреше, і біос і усілякого роду софти, найкраще - вольтметр.

Опубліковано

момент скачка тобі навряд чи вдасться записати, це, приблизно, те саме, що й запам'ятати лице дядька, що вдарив тебе ззаду трубою по голові

єдиний нормальний вихід - це звичайний тестер, спєци підкажуть на які клєми його поставити

може це не БЖ, а перегрів? на дворі трохи гаряче...

"навряд", а може й вдасться. А спробувати варто.

Тестер тим більше не покаже стрибка, він дуже інертний. Для таких речей потрібно осцилограф з пам'яттю :)

А контакти я й сам знаю.

Не перегрів.

Серйозно чувак, скільки я порівнював, все бреше, і біос і усілякого роду софти, найкраще - вольтметр.

я в курсі, що бреше, тільки мені не потрібне точне достовірне значення. Мені достатньо буде побачити просідання напруги (чи відсутність такого просідання).

Хло-о-опцііі, я за програму запитую :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...