Перейти до змісту

порадьте картку з інтернет-банкінг

St@S_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

після того як Приват-Банк ввів комісію на поповнення мобільних 50 коп + 4% від суми,

постало питання в пошуку аналогічної картки "Універсальна" від ПБ

Опубліковано

Сам користуюсь візою Альфа-банку, халявний інтернет-банкінг, поповнюю МТС без комісій, єдине є обмеження по мін.сумі 40 грн. Менше черг ніж в привєті та на кол-центр дозвонюєшся з першого разу + мережа банкоматів Атмосфера.

Опубліковано

Ну про 50 копеек - это понятно , а 4% за что? За то что в кредит? Так вроде в пределах кредитного лимита ( который в разумных пределах можно менять) кроме 50коп. Ни фига не берут.

Опубліковано

Ну про 50 копеек - это понятно , а 4% за что?

за користування кредитними коштами, якось так :)

Опубліковано

оператори мтс і київстар ввели комісію за поповнення сторонніми агентами. тому банки вводять в своїх інтернет-банкінгах. раніше поповняв ч-з інтернет банкінг, тепер через сайт оператора.

Опубліковано

а за Аваль картки хтось щось чув? бо приватбанк трохи піднадоїдає своїми нововведеннями

Опубліковано

В мене зарплатна Райффайзен 13 грн/ місяць. До звичайної картки додають голд + знімаю готівку в будь-якому банкоматі без обмежень і без комісій. Система Райффайзен -онлайн (типу Приват 24), інтернет банкінг і все таке.

Якщо треба кредитка - то зявилась кредитка Прозора. Про умови можете почитати тут.

Опубліковано

...зявилась кредитка Прозора. Про умови можете почитати тут.

Комісія за зняття готівки 3% + 15 грн.

при обналічці 100 грн, Аваль спише 118, шикарно :)

Опубліковано
В мене зарплатна Райффайзен 13 грн/ місяць.

я вірно зрозумів, що за користування з/п карткою з тебе беруть 13 грн/ місяць?

Опубліковано

поповнюйте поки є можливість без комісії через сайт операторів. бо скоро і цю лавочку прикриють :0116:

Опубліковано
В мене зарплатна Райффайзен 13 грн/ місяць.

я вірно зрозумів, що за користування з/п карткою з тебе беруть 13 грн/ місяць?

Все правильно зрозумів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...