Перейти до змісту

Що краще?

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора шановні бордівчани. Прийшов момент купівлі авто і от стикнувся з проблемою, що вибрати. Потрібен тільки хатчбек ну або на крайній випадок універсал, на даний момент зупинився на двох варіантах, це Шкода Фабіа, і Шевроле Авео. Машини приблизно в однаковій ціновій категорії, але не знаю що краще. Можливо щось підкажете, буду дуже вдячний, ну або можливо запропонуєте ще третій якийсь варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vw golf IV, чи бюджет тримає ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гольф класний, але з бюджетом трішки напряг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цих двох, я за Фабію, якось більше вона в мене викликає довіри в порівнянні з Авео.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо розміри фабії влаштовують то з тих двох шкода краща. А ще краще дизельна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібен тільки хатчбек ну або на крайній випадок універсал

а чому на крайній випадок? якщо тобі потрібен багажник, то брати треба тільки універсал

багажник у фабії хетчбек просто крихітний, думаю у авео теж не більший

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Passat B4 tdi універсал радив би, розхід палива 4.7 - 5.5 приблизно, багажник "то шо нада", недорога в обслуговуванні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода Фабіа

Фіат скудо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй знайти знайомих у кого є такі машинки і прокатайся сам - тоді точно зрозумієш що тобі більш потрібно! В механічному плані - Шкода краща, але більшість залежить від того, в якому стані ти знайдеш собі автомобіль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже не можна тему нормально назвати, щоб зрозуміло було з заголовку, а не "а ви зайдіть і тоді взнаєте, що я там хочу"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... але не знаю що краще. ...

а краще завжди буде в сусіда. Якби була одна якась краща, то інші просто ніхто не купував би. Ніхто твоєю головою не подумає, твоїми очима не побачить, і твоєю дупою, вибач, не посидить.

Йди на базар, поприглядайся, позалазь, посидь в тих машинах і відчуй свою! :)

І бери ту, яка сподобається, в якій відчуєш, що "ВО ВОНА!". А в ремонті один фіг, все ломається і все ремонтується.

А "яка краща" - краща НОВА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однозначно Шкода. Кажу як власник останньої.

В мене фабія 2006 , кузов універсал, двигун 1.4 бензин. Розхід на трасі 5.2-5.5 при 110 км/год, в місті 7,5.

З Авео немає чого навіть порівнювати. В шкоди кращі матеріали оздоблення, кращий метал (товщина та антикорозійна обробка), краща шумо-вібро ізоляція.

В Авео розхід буде явно більший, хоч і двигун там трішки потужніший.

п.с. фабію з двигуном 1.2 навіть не дивіться - після +- 140 тис.км пробігу потребує кап.ремонту (який ну дуже не дешевий).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене колега так само вибирав,але зупинився на EMGRAND 7 hatchback.В його брата вже 2 роки-ненарадується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене фабія 2006 , кузов універсал, двигун 1.4 бензин. Розхід на трасі 5.2-5.5 при 110 км/год, в місті 7,5.

З Авео немає чого навіть порівнювати. В шкоди кращі матеріали оздоблення, кращий метал (товщина та антикорозійна обробка), краща шумо-вібро ізоляція.

п.с. фабію з двигуном 1.2 навіть не дивіться - після +- 140 тис.км пробігу потребує кап.ремонту (який ну дуже не дешевий).

Есть мнение, что Шкода уже не та.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж таке чув - але це про нові авто, а в мене 2006 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не та ;)

В моделі SuperB 2006 року половина запчастин з Китаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не та ;)

В моделі SuperB 2006 року половина запчастин з Китаю.

ну ... Китай робить запчастини не тільки для Шкоди - а для усіх авто. І я не думаю що на Авео чи Емгранд чи якесь інше авто немає запчастин з Китаю.

п.с. до ТС - якщо цікавить, можна домовитись про зустріч : помацаєте, покатаєтесь і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

двигатель на шкоде 1.2 не "капиталится", после снятия коленвала блок деформируется (горький опыт)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

двигатель на шкоде 1.2 не "капиталится", после снятия коленвала блок деформируется (горький опыт)...

та ну.... я на шкода-форумі знайшов як комусь це вдалося.

http://www.skoda-club.org.ua/forum/showthread.php?tid=64377

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гольф класний, але з бюджетом трішки напряг.

на яку суму розраховуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну.... я на шкода-форумі знайшов як комусь це вдалося.

http://www.skoda-clu...d.php?tid=64377

ага, я тож читал это. А теперь найди мастера, который возьмется за этот двигатель

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А теперь найди мастера, который возьмется за этот двигатель
Я одного в Луцьку точно знаю ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Як на мене - то краще б/у авто (німець), ніж нове авто шкода чи шевік. Ну і б/у 10-15 років хоча б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...