Перейти до змісту

Допоможіть поставити винос. (старий)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

собственно почав збирати свого звіра і пришов до проблеми винос падає дуже низько і ще якась незрозуміла деталь (на фото) шо як правельно вкладати? підскажіть будьласка розбирав дуже давно а як зібрати не памятаю :_11::_40:

post-9327-0-94870400-1373972009_thumb.jp

post-9327-0-79246300-1373972041_thumb.jp

Опубліковано

Тут щось схоже

http://www.velokiev....pic.php?t=78675

Мені здається, що у вас не все є. Має бути така штука, як на фото №7, і болта цього довгого у вас не бачу

LNU15.jpg

№7 може бути всередині вилки, спробуйте її "витрусити" звідти

Опубліковано

точно все таке саме)) навіть вилка така сама. тілкьи питання нарахунок того дротика що з ним робити?ку ди його засунуть?)

і як краще ставити як там пинуть шариками вниз? ато я так поставив, то коли крутиш вилку чути шум.

Опубліковано

Оцей маленький дротик на 1 фото буквою "U"? Його не треба.

Нижній має бути шариками вверх, верхній шариками вниз (в мене має так бути).

На фото №2 вони резинові? На рахунок цих нічого не скажу (в мене їх немає), а №5 має ставати на верхній підшипник (на той, що шариками вниз)

А що там з №7? Цей довгий болт має закручуватися в №7 через "винос".

Опубліковано

поняв дякую, але тут цікаве питання з підшипниками, якщо я ставлю так як ви кажете то вони не сідають на свої місця)) знизу це точно)

Опубліковано

А веночки родные?

Ваша рулевая может быть на 1-1/8 дюйма. Такое тоже бывает, а веночки купили дюймовые. Как вариант

Опубліковано

а що таке веночкі? на рульовій все рідне

Тогда все должно вставать. И веночек - подшипник надо ставить закрытой стороной на конус. Что там у вас не садится, как?

Опубліковано

всьо правельно поставив значіть дякую))

а є різниця якою стороною ставиту каретку?

Дивлячись яка каретка :) Але якщо мені не зраджує пам"ять на всіх стоїть позначка права\ліва сторона, але на рахунок каретки відкритого типу я не знаю

Опубліковано

Неправильно ты не поставишь, если ты не очень сильный парень, конечно. Там резьба разнонаправленная.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...