Перейти до змісту

Де можна провірити свічки запалювання?

Barkas

Рекомендовані повідомлення

привіт всім!!! де зараз можна провірити свічки запалювання????

знаю раніше на "Формулі" був такий апарат,а зараз вже не стало!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свічки треба міняти , апарат не дає гарантії робочої свічки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свічки - це свого роду розхідний матеріал, як ремінь приводу ГРМ - мають свій термін експлуатації, після закінчення якого їх бажано замінити.

Правда наслідки від виходу з ладу свічок не такі маштабні як від реміня ГРМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Глушець недалеко від старої податкової є гаражний кооператив.Поряд є заміна масла,висить червоний прапор з надписом 100Hundert. Одним словом спускаєтесь по "тьощиному язику" і рухаєтесь в сторону рованець,дивіться ліворуч і не пропустите)))прибор новий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свічки треба міняти , апарат не дає гарантії робочої свічки

апарат якраз і дає гарантію, що свчка робоча і під тиском.

Свічки - це свого роду розхідний матеріал, ... мають свій термін експлуатації, після закінчення якого їх бажано замінити.

...звичайно, свічки треба міняти... Тільки на що? Де гарантія нової свічки? Хтось дає? Колись на Формулі в знайомого спробував вибрати з приборчиком... Багато нових перебрали :)

І по суті. Я колись перевіряв в газовщиків, що на Львівській. В них був стенд, відразу з піскоструєм. Але хто там зара автоелектриком і чи взагалі тйо стенд там ще є, не знаю...

post-8369-0-75819800-1373274571_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуйте нормальні свічки в нормальних місцях, у котрих репутація значно дорожча 3-5 баксового товару, а базарний пальоний херманскій-бош-мамой-клянусь перебирай\неперебирай - фуфло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді я не тільки на базарі вибирав. І на Львівській запитував гарантію, і в "Трейд лайні" запитував сертифікат на свічки...

Ти конкретно скажи - ДЕ купувати?! Відкрий секрет, засвіти НОРМАЛЬНІ місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наприклад Pit Stop в Струмівці, неодноразово купувались свічки на 2T та 4T техніку, DENSO, NGK - чесні іпонські, ціна - прекрасна, якість - відмінна, жодних проблем.

Навіть привозили під замовлення специфічні з маленьким цоколем, тобто знайти бажане, цілком реально.

:ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за гарантію запитую, а не враження. Враження - це штука суб'єктивна. Гарантію вони дають!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантії з нашим паливом не дає ніхто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не зрозумів, хто там що мінусує? Мені на самі "мінусики" плювати, просто не розумію проти чого мінусують... Проти адреси на Львівській чи проти того, що стенд гарантію роботоздатності свічки дає? Якщо діалог, то діалог, аргументуйте, висловлюйтесь, а то щось незрозуміле... Може хтось не знає, про який стенд йде мова - теж поясню :)

Гарантії з нашим паливом не дає ніхто

а яке "наше паливо"? Чому це з ним не давати гарантії?

Чомусь на амортизаторні стійки, наприклад, чи на шарові опори, нормальні продавці гарантію дають, і не кажуть "наші дороги". А тут взагалі чинників, котрі можуть вбити виріб, багато, крім доріг - ще "прокладка" між кермом та сидінням ;)

А в свічки - її звичне середовище, те, на яке вона й розраховувалась. Тут від нашого з вами вміння чи бажання нічого не залежить, тільки від матеріалів самої свічки і якості виробництва. Навіть якщо ти захочеш вбити свічку, в тебе ніц не вийде (на відміну від амортизатора чи шарової ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки уточню.

Якщо ТС мав на увазі цяцьку, яка зветься "тестер свічок", типу такого

130310-228x228.jpg

, то це єрунда, звісно.

Я ж маю на увазі стенд, типу такого

molniya.jpgsl100b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за гарантію запитую, а не враження. Враження - це штука суб'єктивна. Гарантію вони дають!?

Електротовари такого типу поверненню та заміні не підлягають, і це нормально та правильно.

Мені достатньо оригінальної пепошкодженої упаковки, і голограми котра підтверджує аутентичність.

У вересні-жовтні у Pit Stop"а з"явиться авторизований сервіс "Bosch", одним з моментів котрого, буде річна гарантія на усю продукцію, що продаватиметься у магазині.

Тут від нашого з вами вміння чи бажання нічого не залежить, тільки від матеріалів самої свічки і якості виробництва. Навіть якщо ти захочеш вбити свічку, в тебе ніц не вийде

Брехня, вбиваються свічки - елементарно: погане пальне, наявність у ньому металовмісних присадок, погані ковпачки\бронепроводи, невідрегульований карбюратор\забитий інжектор, погана катушка(и) і тд, тп...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свічку вбивають присадки , якими бадяжать бензин . Точно назву назву препарата не пам"ятаю , але він на основі сполуки заліза . І в результаті отримуємо кучу відкладень як окислів заліза , так і металічних частинок на електродах за дуже короткий срок , буквально 3-5 баків . Свічки такі мають червоний аба вишневий колір замість коричневого . І часто такі свічки є причиною виходу з ладу катушок запалювання . Це все стосується новіших іномарок , про жигулі не скажу

Трішки уточню.

Якщо ТС мав на увазі цяцьку, яка зветься "тестер свічок", типу такого

, то це єрунда, звісно.

Я ж маю на увазі стенд, типу такого

Ці стенди нічим не відрізняються від того пістолета , за винятком компресора . Служать , в основному , для розводу клієнтів :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі стенди були ще за Радянського Союзу, коли такого поняття "клієнт" ще не було :)

Ці стенди нічим не відрізняються від того пістолета , за винятком компресора ...

Я вже пояснив eleKtrikу в приваті і поясню всім тут.

Основний чинник, при якому свічка починає працювати з перебоями, це тиск. Стенд якраз це й дає. Сама ж свічка, при бажанні чи потребі ;) нагрівається перед тим до робочої температури.

Я сам перевіряв НОВІ свічки, які на базарі тим "приборчиком" показувались як добрі, і виявляв багато відбракованих. Свічка сама працює, звісно, іскра є, але от ДЕ! отут і допомагає стенд. В половини НОВИХ іскра била збоку.

Свічки вбивають присадки? Хтось це може довести? Чи будем копіпастити рекламні фантазії з інета? Давайте на спор, хто вб'є свічку?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приветствую всех!

На днях выпала поездка в 600км, и я поехал заправляться на свою любимую заправку

"ОВИС"заправил полный бак бензина с названием 95"ЕВРО", и отправился в путь. По прибытию домой было время заменить масло, и проверить наконец свечи!

На новых свечах езжу уже почти 8000км "Denso Iridium Power IK 16"

после пройденных 5000км писал отчет о свечах в Б/Ж, и визуально их осматривал

вот как выглядели свечи тогда

d69fa8s-480.jpg

89000км

вот так свечи выглядели после того как я решил по экспериментировать, и поменять заправочную станцию!

Скажу сразу, что по пробовал один раз новую заправку я был очень доволен динамикой своего авто.

Но это была только внешняя сторона медали, за которой крылась вот такая картина!

5169fa8s-480.jpg

93000км

Судя по фото это покраснение вызвано работой двигателя на топливе содержащем избыточное количество присадок имеющих в своем составе металл! Длительно использование такого топлива приведет к тому, что отложения металла образуют на поверхности изоляции токопроводящий налет, через который току будет легче пройти, чем между электродами свечи, и свеча перестанет работать!

Добавлю к этому, что если выйдет из строя свеча зажигания за ней в скором будущем выйдет из строя и модуль зажигания который к ремонту не пригоден, а в замене очень дорогой!

Вывод следующий если машина динамично и хорошо едет это не факт того, что бензин хороший! в него могли добавить присадок которые будут оседать на внутренних частях двигателя, и медленно но верно вредить ему!

желательно проверяем свечи хотя бы каждые 5000км, и вы будете знать о рабочем процессе своего двигателя, и о заправочных станциях на которых вы заправляетесь.

звідси

Давайте на спор, хто вб'є свічку?!

Яка людина з нормальною головою, навмисне, буде таким займатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрештою, а про що ми взагалі сперечаємось? ТС задав конкретне запитання

...де зараз можна провірити свічки запалювання????

А про свічки є море тем на автофорумах і досі "бої" не вщухли :)

все-одно кожен з нас залишиться при своїй думці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Barkas, то знайшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте за відсутність!!! все прочитав!!! дискусія вийшла прикольна,але провірити свічки на стенді,я вважаю необхідним , підробок дуже багато!!!!!! ще коли був апарат на формулі я частенько знаходив браковані свічки при купівлі!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...