Перейти до змісту

Голтіс фізкультура


VilanS

Рекомендовані повідомлення

Хто займається фізкультурою по Голтісу? Звати Володимир Вукста, якщо може чули команда "Еквітес". Я сам зараз займаюсь) і цікаво чи є ще хто?)

щоб легше шукати в неті було називається програма тренувань "Исцеляющий импульс".

або його сайт http://goltis.info/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно, але результат відчуваю) мязи активізовуються, в тонусі. пропрацьовує досить добре одну групу мязів і скажу, що позитивно) плюс добре на травну систему впливає, бо йде дихання і робота і це дає свій результат, мені подобається).

для білдерів скажу, що росту ще нема, але буде, бо коли почав робити на деяки мязи вправи то реально відчув, які вони слабкі.

п.с. те що типу качати біцепс чи тріцепс то повна єрунда, тут вони самі розвиваються)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на семінарі не був, бо троха дорогувато) тре витратитись на поїздку, харчування, плюс оплата семінару. А займаюсь по програмі "Исцеляющий импульс". Це мій графік тренувань

WJPhDUFi.jpg

відповідно по таблиці де тижні розписано що і в який день робити, є методичка з описом виконання вправ, але поки не побачиш не повториш не зрозумієш.

Я колись починав робити з другом, який був на семінарі і зустрічався з Голтісом, але щось закинув по все нараз було і робив неправильно трохи, спішив) дуже.

А зараз поступово збираюсь входити в нормальне русло).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по деяких вправах можу робити навіть по першій групі, це ноги в основному, а все інше то витягую на 2-3 групи навантаження. Ще добавив хаотику). Виконання вправи займає буквально 10хв. і зовсі не завантажує часом і якимись приготуваннями).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маладца, что можешь себя самоорганизовать, а я вот никак! Быстро самоорганизовуюсь только на пиво!!! )))))))

Почитал программу - нифига не понял )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це скорочена версія))) щоб памятати. 3х5 - значить 5 раз три підходи; 9 1,5 - означає 9 раз півторачок (присів, піднявся на половину, присів і інші так само);

3ост. - за один раз має бути 3 зупинки, щоб мяз активізувати краще різкими зупинками. Важливо дихати або коли вгору або коли вниз, видих через стиснуті зуби і тд.

а організації тут майже не потрібно))) тут в будь який час доби можна зробити вправу. Можна навіть починати тільки з основних блоків вправ (це там де пише 3 осн., 4осн.) і по 12 раз (не більше) і якщо хватає сил 3 підходи з відпочинком 1 хвилиниа. Тобто на вправу витрачається максимум 10-15хв. в день і день вільний).

А от пиво тут протипоказане і весь алкоголь(. хіба тільки раз в два тижні) і то я цього не казав))) Голтіс каже алкоголь руйнує багато чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

якщо ніхто не пише, то може прочитає, пройшло вже 6 тижнів моїх тренувань, почав відчувати прес, зокрема як працюють окремі мязи під час вправи.

дуже добре йде вправа на грудні мязи і ноги, завантажує по повній. На ноги то деколи так що аж мяз слаабо виконує роботу коли стоїш на прямих ногах, по сходах йти, то ноги трусяться))).

ще зараз напишу про "ХАОТИКУ" дуже кльова вправа на мязи передпліччя. (це хаотичний рух пальцями при нерухомому і розкутому запясті, ні в якому разі не напружуватись тільки звичайне дихання і постійний швидкий хаотичний рух пальцями протягом хвилини) три підходи по хвилині через хвилину відпочинку. елементарна вправа 5хв, в будь якому місці можна виконати і через два дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пробував читати і переглянув пару речей. Як зрозумів, певна гімнастика для розвитку м'язів, але кінцева мета в тумані. Думаю виглядати як Голтіс не вийде. Якщо той дядько готував бодібілдерів, то на хімії знається не понаслишці. Звіци і непоганий об'єм при гарному рельєфі. Будь-яка людина, яка не займалась, під час виконання гімнастичних вправ почне відчувати позитивні зміни. Ви розказуєте про силові моменти. Найкращий спосіб перевірки ефективності - жим на груди. Пожміть зараз максимальну вагу на штанзі і за один-два місяці. Це й буде реальним силовим тестом даної системи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кінцева мета залежить від Вас самих. (комусь гарне самопочуття, комусь стати культуристом розвиненим)

за пораду дякую, буде можливість спробую.

ще добавлю, важливе значення має харчування в цій системі"Исцеляющий импульс".

зараз дивлюсь водні запливи по євроспорту, там коментатор - чемпіон плавець російський, який з Клочковою в штатах створили базу для плавців. І така його гарна фраза: "була в мене плавчиня, вона перед ранішніми тренуваннями не їла бо думала вагу набере, а виявилось навпаки, там пройшли консультацію, що зранку здорова каша (у нас це вівсянка) (там не знаю яка була) з маслом, і під час тренування організм працював так як треба і зайвий жир уходив". І що там кожен сам індивідуально прагне результату, на відміну від наших, стали кимось і вже пальци веєром і стоп в розвитку, а тре жить тим, що подобається і займатись улюбленим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

1. Кушать с оттенком настоящего голода - только тогда, когда организм хочет.

Тест для проверки настоящего чувства голода. Перед тем как съесть пищу, представьте черствую буханку хлеба (если Вы готовы ее съесть, значит, Вы голодны).

2. Никогда не кушать в состоянии негативных эмоций: гнев, зависть, упадок сил. Только при хорошем настроении!

Кушайте, когда умиротворенное состояние души. Когда Вы никуда не спешите, когда всех любите, когда не расстроены, не злитесь.

3. Кушать пищу, приготовленную в хорошем состоянии духа.

Пища, приготовленная в плохом состоянии духа, несет в себе негативные эмоции. Помните об этом и когда готовите сами, не забудьте простить всех и приступить к готовке в хорошем настроении (либо подождите пока негатив уйдет). То же относится к пункту 2.

4. Перед едой помолиться. (Голтис - выбрал православную веру, по этому он говорит молиться. Суть процесса в том, что в еде есть вода, а вода несет информацию и возможно негативную, надо её обнулить и зарядить позитивом. Прим. Ewig)

Прочесть "Отче Наш", поблагодарить Господа, перекрестить себя и пищу, можно мысленно - этим мы снимаем возможный негатив с пищи.

5. Важно - ГДЕ мы едим.

Вам должно быть приятно находиться в этом месте, сгармонизируйте пространство: украсьте его цветами, зажгите свечи, разделите еду с любимым человеком.

6. Тщательно пережевывайте пищу.

"Твердую пищу пей, жидкую ешь", - говорили мудрецы древности. И действительно, чем дольше мы держим пищу во рту, тем меньше ей остается перевариваться в желудке. Ведь известно, что организм тратит много сил на переваривание пищи. Тогда мы сможем получать насыщение с небольшого количества пищи. Исключение: мясо.

7. Акцентируйте внимание на съедаемой пище…

...на ее вкусе, на запахе, представляйте, например, как росло это яблоко, наполнялось солнечным светом…

8. Вставать из-за стола с оттенком голода.

Есть - чтобы жить, а не жить - чтобы есть. Вы должны осознавать зачем Вы кушаете - не для чревоугодия, а для того, чтобы Ваш храм был чистым, чтобы Вы могли служить людям и Богу, одной мысли об этом достаточно, чтобы пища приобрела другое качество.

9. После еды помолиться, поблагодарить Господа. (Голтис - выбрал православную веру, по этому он говорит молиться. Суть процесса в том, что в еде есть вода, а вода несет информацию и возможно негативную, надо её обнулить и зарядить позитивом. Прим. Ewig)

10. До 12 часов дня и после 24 часов ночи организм очищается.

Кушайте ягоды, фрукты, овощи, пейте травяные чаи, как исключение можно: овсянка (но не другие каши, можно с медом) или творог с сухофруктами, медом и орехами, или сыр с орехами.

11. Еду не запивать.

После еды не пить (углеводы - 2-3 часа, белки - 3-4 часа), пить за 30-40 минут до еды. Исключение - мясо можно запивать небольшим количеством (до 200 грамм) сухого красного вина. С кашами можно немного кислого молока.

12. Питаться раздельно. Не совмещать белки и углеводы.

См. Таблицу совместимости продуктов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Пройшло досить доволі часу від початку тренувань. Що можу сказати по досвіду?

Виявляється є такі мязи, волокна мязів, які взагалі не працюють під час фізичного навантаження. Причиною тому є, що все тягнеться з початку укріплення організму.

Той хто правильно, підкреслюю дійсно правильно має поставу тіла той до років 20 має красиве підкачане тіло, це ж саме стосується дівчат.

Зараз відчуваю, зокрема на ікрах, грудних мязах, мязах спини, що є частина волокон яка працювала, а інша просто наливалась прибуваючою кровю, що реально приносило дискомфорт.

наливались кровю, бо не могли вже витягнути того навантаження яке прикладалось, а тянули тільки треновані волокна.

Мінусом такого діла є те, що розвивається тоді варикоз, мяз не працює і кров в судинах, жили і судини тягне, а ефект тільки гробиться тіло і все. Правильне виконання вправи, навіть якщо

це тільки 5 повторів - позитивний напрям і здоровя.

Так само дихання і взагалі напруження тіла. Виконання вправи на групу мязів зовсім не повинно призводити до задишки! Якщо є задишка або дуже інтенсивне дихання, то це тому що

мяз вже не витягує, саме той пучок мязів які прокачуєте, але психологічно того людина не відчуває. І тоді йде обман самого себе, що ми качаємся, насправді вмикаються інші групи мязів,

підключається вже мобілізація інших систем і зокрема зайва робота органів.

Тобто тупо, саме тупо виконуємо зайву роботу!!!

Концентрація саме на роботі вибраної групи допомагає цього уникнути і навіть, якщо ви зовсім не втомились, але вправа не робиться то пора завершити. Це вже максимум.

В деяких вправах настільки був здивований слабкістю мязів, що аж самому дивно було!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

ап теми) трохи ще інформації, досить дієві вправи для преса, бо шлунково-кишечний тракт то запорука нашого здоров"я, і ще декілька порад корисних)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

ще займаюсь вправами. Є певний результат). Для початку висновок, що почав відчувати певні групи мязів, які були якби "закриті" закріпощені. Тобто при хотьбі чи русі вони тупо постійно напружувались бо були слабкі, що не пускає скелет вільно рухатись в певних напрямках. Від цього зажимались "связки", сухожилля. А саме гірше коли хочеш наростити силу, то воно навпаки ще більше забивало, коли раніше займався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Питание по методике Голтиса «Исцеляющий импульс»

Каждый организм индивидуален. Нет необходимости следовать каким-либо диетам, если вы знаете и умете правильно употреблять пищу. Если ваш организм сам подсказывает, что съесть на обед или на ужин. А возможно и не съесть. Питание должно быть ПИТАНИЕМ.

Для того чтобы организм жил, ему необходим набор микроэлементов, витаминов, аминокислот. Аминокислоты — строительный материал для клетки. Энергию для движения мы берем из органических соединений, которые потребляем. Для расщепления органических соединений организму необходимы ферменты и гормоны. Это такие молекулярные соединения, которые усиливают обменные процессы (в том числе и расщепление) на биохимическом уровне в тысячи раз. Микроэлементы и витамины — это катализаторы происходящих обменных процессов.

Остатки неправильно съеденной и плохо переваренной пищи разлагаются и происходит интоксикация организма. Токсины (продукты распада или шлаки) накапливаются в крови. Если их больше, чем может вывести организм, то они оседают в межклеточном пространстве, нарушая движение энергии (информации), загрязняют кровяное русло, нарушая эластику сосудов. Там, куда не поступает кровь, нарушается работа ферментативно-гормональных центров.

Организм начинает болеть.

Человеческий организм ежеминутно тратит колоссальную энергию на выведение шлаков. Тем самым, значительно уменьшая свой текущий ресурс. Для того чтобы организм нормально функционировал, продуцировал (пропускал) энергию, аккумулировал ее и переводил в кинематику (мышечную энергию), клетки организма должны быть чистыми.

eyGMAIM4azA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

Даже не пытаюсь разбираться что это за система, но лучше штанги ничего нету. И мышцы раскрепощаются и все что может улучшается + банька с венечком )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 6 місяців потому...

бігу по Голтісу я не чув такого. Взагалі він розробив програму "Зцілюючий імпульс", який зовсім не передбачає бігу. ЧОМУ?

Тому, що вправи робляться не на тренування органів, а на тренування мязів.

Органи при цьому лише трохи задіюються швидше, а перед вправою достатньо малу розминку зробити для розігріву і руху крові.

Біг взагалі не є корисним видом занять. Біг може бути корисним лише при певних знаннях.

Юрій Яцук - виграв марафон в Білорусії на 95 км 23 травня 2015 року.

В нього можна поцікавитися. http://vk.com/akamuza

http://www.volynpost.com/articles/533-zabig-na-95-kilometriv-luchanyn-peremig-na-mizhnarodnomu-marafoni

Можеш поцікавитись по якому методу він займається.

Голтіс рекомендує лише вижимку і вправи по "Зцілюючому імпульсу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все-таки знайшла

Бег (плавание) по методике Исцеляющего Импульса.

Тренировочной программы первой ступени предостаточно, чтобы расширялись коронарные резервы сердца и серьезно повышался уровень иммунитета.

Но если вы бегаете ради удовольствия, то Голтис рекомендует выполнять схему для бега (или плавания) по принципу суперкомпенсации.

Темп должен быть средний, в таком режиме, чтобы пульс был 120 – 140 ударов в минуту. Такой режим благотворно влияет на расширение коронарных резервов сердца.

Как измерять пульс во время бега? Вы запоминаете темп, с которым бежали, останавливаетесь и за 15 секунд считаете количество ударов, затем умножаете на 4, и вы будете знать, с какой скоростью вам нужно бежать. Если, к примеру, у вас пульс 160 ударов, то соответственно темп нужно уменьшить.

А еще лучше использовать часы или специальные девайсы для измерения пульса.

После того, когда вы выйдете на макроцикл (24-28 беговой день) вы уже только повторяете этот макроцикл. Таким образом вы постепенно вышли в нагрузку в 20 минут. Этого вполне достаточно. Очень важно — все занятия бега нужно обязательно делать через день!

Дни занятий / Минуты бега

1-й день 3

день отдыха

2-й день 5

день отдыха

3-й день 3

день отдыха

4-й день 5

день отдыха

5-й день 7

день отдыха

6-й день 7

день отдыха

7-й день 5

день отдыха

8-й день 10

день отдыха

9-й день 8

день отдыха

10-й день 12

день отдыха

11-й день 12

день отдыха

12-й день 10

день отдыха

13-й день 15

день отдыха

14-й день 15

день отдыха

15-й день 12

день отдыха

16-й день 15

день отдыха

17-й день 15

день отдыха

18-й день 15

день отдыха

19-й день 20

день отдыха

20-й день 15

день отдыха

21-й день 20

день отдыха

22-й день 20

день отдыха

23-й день 15

день отдыха

Макроцикл

24-й день 20

день отдыха

25-й день 20

день отдыха

26-й день 20

день отдыха

27-й день 15

день отдыха

28-й день 10

Если вы дошли до 20 минут и пульс у вас не больше 120 ударов в минуту, тогда увеличиваете темп. Затем можно добавлять груз: рюкзак, утяжелители на щиколотки и прочее.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всетаки знайшла! Умніца і повага). таку річ тре відкопувати, а ти цілеспрямовано зробила.

інфа дуже корисна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...