Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

а я вчора замість Лайфа взяв собі ще один номер МТС в машину :(

До того ж номер дуже схожий на той, який в основному телефоні -- 8050ХХ88808 (основний номер 80505388880)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думав, що буде стільки постів.........

Мда........... почитав.........

В мене контракт МТС вже 5 років я в новорічну ніч дозвонююсь куди треба з другого разу 100%.

Але справа не в тому............. Причиною посту стала така історія........

Мого дзвінка дуже чекали, коли я набрав на Лайф......... пішли гудки..........., але ніхто не відповів я набрав ще раз, пройшло 3-4 гудки, вимкнув, знову тиша.

Після цього, "не дочекавшись" мого дзвінка, з номера Лайфа дзвонили до мене - теж галяк. В трубку розповідалось, що телефон абонента вимкнено або він поза зоною.

Проблем зі зв"язком не було ніколи ............ телефон не глючить, 110% робочий, не вимикався, автоматично шукає сітку і батарея була зарядження десь на 60 відсотків. Зате багато взнав про свою трубочку :( оскільки прийшлось доказувати, що я дзвонив (була дуже важлива справа), а дзвінків за день було дуже багато. Доречі Нокіа 6233 (не знаю як інші) зберігає номери до 5 діб !!! я прозрів... тобто на одного абонента вона пише всі пропущені, всі набрані і всі отримані дзвінки з датою , часом дзвінка і тривалістю розмови і це на протязі 5 діб.

Ось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смартфони ведуть журнал хто дзвонив, куди ти двзонив, о котрій годині; кому і від кого приходили смс і ммс; коли і на скільки часу підключався до інету. Журнал зберігається протягом 30 днів максимум.

А на комунікаторі під ВінМобайл, кажись, взагалі можна необмежений термін журналу задати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...