Перейти до змісту

Шукаю болтики для кріплення монітора

frv

Рекомендовані повідомлення

Потрібно кілька болтів для кріплення монітора (стандарт VESA), хоча б 2 шт довжиною від 2 до 3 см, діаметр 3мм. Підскажіть, де можна розжитись на таке добро, бо на Варшавці і старому ринку не знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось щось зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось щось зрозумів?

В деяких моніторів на задній стінці є 4 дирочки (стандарт VESA), для з'єднання їх із стандартним заводським кріпленням. Болтики туди стандартні не підходять (крок різьби не той). От я і шукаю, можливо у когось валяються або хтось знає де продаються. Для наочності див фото.

post-1956-0-25349800-1372778094_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозумів :)

пошукаю, мусять бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заглянув сьогодні в зад монітору :) - там звичайні М4. Навіть позакручував різні вінти з М4 для перевірки самого себе.

Тобто, діаметр 4 мм і різьба звичайна. (дірочка має, звичайно, 3 мм чистого отвору, але це різьба 4мм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене якась нестандартна різьба. Потрібен болтик з різьбою як на фото (маленький) тільки довший.

post-1956-0-57675900-1373099609_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може то вже хтось туди самонаріза вкручував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може то вже хтось туди самонаріза вкручував...

Та ні така там різьба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...дивно... по стандарту VESA немає таких (3мм я маю на увазі)... але на твоєму фото, певно, 4мм

Тобто, по різьбі підходять вінти, якими, наприклад, прикручуються вінчестери в комп'ютері?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...дивно... по стандарту VESA немає таких (3мм я маю на увазі)... але на твоєму фото, певно, 4мм

Опис може бути і неповним, бо взявши один такий болт і пройшовшись по точках з болтами на ринку всі продаці говорили, що то 3мм і таких у них нема, небуває.

Тобто, по різьбі підходять вінти, якими, наприклад, прикручуються вінчестери в комп'ютері?

так
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...