Перейти до змісту

Відеоконкурс. Підтримайте будь-ласка

Hedgehog

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Туристична агенція гарячих путівок проводить відеоконкурс серед своїх клієнтів. Одним із таких конкурсантів є я, Ярмолюк Олександр, із Луцька. Прошу вас переглянути мій відеоролик і якщо сподобається тоді проголосувати за нього, хто ж підтримає, якщо не свої !!. Інструкція під відео. Саме голосування мудрьоне якесь, але шо тут вдієш ... ( на ютубі також можна голосувати.

http://www.hottour.com.ua/category/news ДЯКУЮ !!

Опубліковано

себе хвалити не стану, кожен оцінить відео самостійно ! Скажу лише, що ми намагалися вкласни у нього !! глибший !! зміст а ніж "я найкращий тому голосуйте за мене". Самі писали сценарій і переписували його три рази і музику підбирали і локації для зйомок !! Дякую друзям за допомогу і ВАМ за підтримку ))

Опубліковано

Лучанин Олександр Ярмолюк став переможцем акції від одного із туроператорів України «Лучший отдых на земле».

Разом зі своєю коханою Світланою Лисенко тепер він зможе відвідати 28 країн світу. На подорожі їм дали 270 днів.

Переможець не лише безкоштовно буде їздити й літати світом, жити в готелях та харчуватися там, а й отримуватиме зарплату. За умовами акції «Лучший отдых на земле» Олександр стане ще й «народним кореспондентом» і протягом поїздки буде ділитися своїми враженнями, фото і відеозаписами про свою подорож на платній основі.

Ми їм також троха-троха допомогли в цьому !

З них один магнітик ! )))

Опубліковано

класно вітаю, аби оператори не кинули, таке випадає раз в житті!

Не кожен так зможе відпочити й побачити за все своє життя!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...