Перейти до змісту

Перша ліга


Rude Boy

Рекомендовані повідомлення

Будинку футболу відбулися збори власників клубів Першої ліги чемпіонату України, на якому було прийнято рішення скоротити турнір з 18 до 16 команд.

На засіданні були відсутні представники Кримтеплиці з Молодіжного. Лише по ходу засідання представникам ПФЛ вдалося зв'язатися з власниками клубу, які підтвердили, що знімаються з чемпіонату.

Кривбас офіційно викинули з чемпіонату України

Таким чином, слідом за Кривбасом, Перлиною та ФК Одесою, Україна втратила ще один професійний футбольний клуб, що раніше претендував на вихід у Прем'єр-лігу. У зв'язку зі зняттям з Першої ліги Кримтеплиці, було прийняте рішення залишити в чемпіонаті 16 команд і відмовити у підвищенні у класі Свердловському Шахтарю.

Віце-президент ФФУ проти скорочення кількості команд у чемпіонаті України

За підсумками сезону 2013/14 Першу лігу покинуть 2 клуби, а поповниться другий український дивізіон 4-ма командами. Таким чином, кількість команд у Першій лізі буде повернуто до 18-ти до наступного сезону.

Наразі склад учасників Першої ліги виглядає таким чином: Сталь Алчевськ, Олександрія, Буковина, Нафтовик-Укрнафта, Миколаїв, Авангард, Зірка, Суми, Геліос, Олімпік, Титан, Полтава, Динамо-2, Десна, УкрАгроКом, Нива Тернопіль.

Ця ж новина на Спорт bigmir) net: Офіційно: Перша ліга скорочена до 16-ти команд

За матеріалами: Sport.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода Кримтеплицю, стадіон є, впізнаваний, якісний, інфраструктура теж... Українські реалії блін...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...