Перейти до змісту

Мобілка для дитини

Рекомендовані повідомлення

думаю купити малому телефон. порадьте з вибором хто вже мав аналогічні питання

для себе окреслив необхідні характеристики

- ударостійкість. падати думаю буде багато, ну не мало це точно. малий ганяє на вело і роликах, того це важливо

- бажано ніяких ігр, яви, великих кольорових дисплеїв і голосної поліфонії - буде цяцька а треба звонилка. навіть блютуз в цьому питанні зло

- ціна. невелика. бо варіант що буде 1 телефон на 3 місяці цілком присутній.

на думку спадає сіменс був такий. вроді м35. він був ударо - волого- стійкий. але де тепер такий достойного вигляду знайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 5140i або якщо найдеш просто 5140

http://mobiguru.ru/phones/nokia/nokia_5140i.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сходи сюди: http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=13782

Рекомендую звернути увагу на Nokia 1100. ІМХО для дитини -- саме воно. Крім всього іншого ще і ліхтарик є, допоможе попасти ключем в замок. Яскравий корпус, мінімум функцій, невелика ціна, не привабливий для викрадачів. Наш вибір! ;)

Обзор ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот такій протиударий та водонепроникний телефон був колись у знайомого ERICSSON R310 . Він прові всі над ним тести які він пройшов на ура... падав багато раз в воді сидів також... але наврядчи таку модель зараз найти можна...

Ще можна попробувати пошукати Нокію 3310, 3410 також живучі телефони хоть і не з герметичним корпусом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NOKIA 1100 знята з виробництва і ніде не продається.

Зверни увагу на моделі 1110, 1112 і особливо на нову 1200. Ціна -до 300 гривень, але якщо попаде в воду, шансів спасти небагато. А в іншому, апарати безвідмовні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 NOKIA 1110, 1112! В мене в племінника вже пів року,падала,наступав,вопшем все на що хватає дитячої фантазії!

Я йому книжечку з мелодіями купив,от йому і заняття є,композитором сам складає мелодії,це великий плюс,адже не витрачаються гроші на послуги ЖоПоРеЗа(JPRS).Ще один вагомий плюс,це велика ємність батарєї!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не така велика ємність батареї, як мале енергоспоживання. Хоча результат той самий, тримає 5год розмови або 380 год - в режимі очікування. В середньому однієї зарядки на тиждень вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...