Перейти до змісту

Переоформлення авто

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Та я не збираюся знімати авто з обліку.

Мене цікавить, якщо взяти довідку-рахунок сьогодні, решта документів можна оформити завтра?

Яка різниця знімаєте чи ні, всеодно виписується така сама довідка -рахунок, і термін її дії 10 днів)), причому робочих а не календарних, тому сьогодні виписали і маєте право на 10 день прийти і переоформити авто, а от якщо прийдете на 11 день в МРЕВ можуть вже і відмовити))!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натрапив ось на таку інформацію:

Вступил в силу Приказ МВД №417 от 29.04.2013, который дал право заверять договора купли-продажи прямо в МРЭО. Теперь можно обойтись и без справки-счета.

5.2. Доповнити главу пунктом 9.11 такого змісту:

"9.11. Реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку ТЗ можуть проводитися на підставі договору купівлі-продажу транспортного засобу, оформленого в Центрі.

Договір купівлі-продажу транспортного засобу завіряється підписом уповноваженої посадової особи та відбитком печатки Центру. Договір купівлі-продажу транспортного засобу обліковується у книзі обліку договорів купівлі-продажу транспортних засобів (додаток 17).".

По идее стоимость заверения договора купли-продажи должна быть равна 190,15 грн, по крайней мере такую цифру анонсировало ГАИ.

Наказ є, але фактично в нас це ще не працює. Півтора місяці тому ставив машину на облік за старою схемою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от сьогодні в Горохові питав, то сказали якщо принесу довідку рахунок то зроблять (Машина з іншої області)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо машина з іншого МРЕВ то експерт обов"язково, інакше інспектор не підпише!!!

все правильно, якщо інша область, то треба заключення експерта.

Мене цікавить, якщо взяти довідку-рахунок сьогодні, решта документів можна оформити завтра?

можна, як писали вище- довідка дійсна 10 днів. краще прийти зранку, та зробити все за один день. це реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

А от мене така цікавить наступна річ. Техпаспорт - на попереднього власника, авто купувалось по дорученню, в планах є встановити ГБО на автомобіль, чи можливо буде при переоформленні водночас додати газ в техпаспорт і що для цього потрібно, можливо хто в курсі - поділіться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Чи стягується утил. збір при перереєстрації б/у авто іноземного виробництва на іншого власника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
:0157: Я вибачаюсь, але поясніть тому хто в танку :0161: , я їзджу по генеральному дорученю номера формату 111-11 ВО, скільки приблизно буде коштувати щоб я поставити авто на себе? Знімати з обліку потрібно? Присутність господаря авто обовязково чи по ген дорученю можу все сам зробити?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Присутність господаря авто обовязково чи по ген дорученю можу все сам зробити?

Доручення виписане на скількох осіб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власник авто виписував доручення на мене. еле так як в той момент був присутній брат, ми вписали ще його(фактично в доручені дві людини получається)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дві людини вписано, тоді читай цей пост. Щодо ціни - довідка-рахунок 600 грн., присутність господаря авто непотрібна, потрібна нотаріально завірена копія доручення, послуги МРЕВ біля 400 грн. + нові номери біля 200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...