Перейти до змісту

Потрібен проект

neznakomec

Рекомендовані повідомлення

Хто може порекомендувати архитектора, який би міг зробити проект на добудову приватного будинку, для подальшого отримання дозволу на будівництво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ж тема прикріплена, там всі нормальні. Можеш до віланс звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не архітектор))) дякую за рекламу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanus

Я так зрозумів що ви тут у кожній темі фігуруєте. Можливо ви могли б розробити проект, а можливо навіть і допомогли б затвердити... ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зимою прийшов в архітектуру, отримав список документів які необхідно для початку будівництва, попросив у них же контакти архітекторів які "зможуть зробити" проект на будинок. Архітектор - намалював ескізний проект, здав в архітектуру, отримав буд паспорт, написав повідомлення в ДАБІ, я - забрав готовий проект і буд паспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по грошам приблизно така послуга?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по грошам приблизно така послуга?

Зараз 300уе за сам проект = 850грн за буд. паспорт, минулого троку було 100уе + 850грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ескізний проект - 2000 грн (дачний будинок)

буд паспорт - по закону безкоштовно :_07: ( я заплатив 500 грн - в мене з геодезією не все гаразд було + будинок який я хотів "невлазив" по відступам + ще декілька нюансів)

повідомлення можеш сам заповнити і подати (1 листок А4 формату приблизно написати речень 10, але коли я був останній раз то бланків не було і всі ходили запитували де брати, хто розумніший - скачав з інета), а можеш попросити на першому поверсі де ДАБІ щоб за тебе заповнили - 200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а для початку будівництва має бути затверджений ескізний проект чи технічний проект на будівництво? З якого етапу можна починати будівництво ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а для початку будівництва має бути затверджений ескізний проект чи технічний проект на будівництво? З якого етапу можна починати будівництво ?

ескізний проект - для будинків до 300 м2

можете по закону будуватися на наступний день після подачі повідомлення (подається поштою)

Взагалі не полінуйтесь і зайдіть в архітектуру тому що все індивідуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так стоп. Є тема про дозвіл на будівництво. Там є в першому пості ссилки. Корисиуйтесь. Тут більше ні слова про дозволи тіоьки про пошук архітектора інакше закрию на 5 днів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

так хто порадить архітектора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...