Перейти до змісту

Потрібен проект

neznakomec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто може порекомендувати архитектора, який би міг зробити проект на добудову приватного будинку, для подальшого отримання дозволу на будівництво.

Опубліковано

vanus

Я так зрозумів що ви тут у кожній темі фігуруєте. Можливо ви могли б розробити проект, а можливо навіть і допомогли б затвердити... ??

Опубліковано

зимою прийшов в архітектуру, отримав список документів які необхідно для початку будівництва, попросив у них же контакти архітекторів які "зможуть зробити" проект на будинок. Архітектор - намалював ескізний проект, здав в архітектуру, отримав буд паспорт, написав повідомлення в ДАБІ, я - забрав готовий проект і буд паспорт.

Опубліковано

по грошам приблизно така послуга?

Зараз 300уе за сам проект = 850грн за буд. паспорт, минулого троку було 100уе + 850грн.

Опубліковано

ескізний проект - 2000 грн (дачний будинок)

буд паспорт - по закону безкоштовно :_07: ( я заплатив 500 грн - в мене з геодезією не все гаразд було + будинок який я хотів "невлазив" по відступам + ще декілька нюансів)

повідомлення можеш сам заповнити і подати (1 листок А4 формату приблизно написати речень 10, але коли я був останній раз то бланків не було і всі ходили запитували де брати, хто розумніший - скачав з інета), а можеш попросити на першому поверсі де ДАБІ щоб за тебе заповнили - 200 грн.

Опубліковано

а для початку будівництва має бути затверджений ескізний проект чи технічний проект на будівництво? З якого етапу можна починати будівництво ?

Опубліковано

а для початку будівництва має бути затверджений ескізний проект чи технічний проект на будівництво? З якого етапу можна починати будівництво ?

ескізний проект - для будинків до 300 м2

можете по закону будуватися на наступний день після подачі повідомлення (подається поштою)

Взагалі не полінуйтесь і зайдіть в архітектуру тому що все індивідуально

Опубліковано

Так стоп. Є тема про дозвіл на будівництво. Там є в першому пості ссилки. Корисиуйтесь. Тут більше ні слова про дозволи тіоьки про пошук архітектора інакше закрию на 5 днів

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...