Перейти до змісту

фильт "аэратор" Dophin kf-150

SOAD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

с фильтром все ясно) а вот как сделать что бы эта фиговина стала айратором немогу понять может кто подскажет, сделал все как на картинке шланг вставил но пузырьков айрации нету

Опубліковано

Аерація

це один із самих поганих фільтрів, втягує дуже погано, можете навіть вийняти із води на 3мм. і буде вам щастя.

Опубліковано

получилось))) тепер думаю як поток зменшити на ньому))) посуті хочу його використовувати як аератор а не фільтр)) так як в ночі нормальний фільтр й аерато хочу виключати))

Опубліковано

фільтр ніколи не вимикається, тим більше на ніч, не можна!!! аератор можна.

населення? літраж акваріума? фото?

Опубліковано

це типу помпа піднімає воду, вода проходить через губку фільтрується, падаючи назад у акваріум збагачує її киснем.

Ну що, непогана ідея, цілком нормально.

Опубліковано

це типу помпа піднімає воду, вода проходить через губку фільтрується, падаючи назад у акваріум збагачує її киснем.

Ну що, непогана ідея, цілком нормально.

так тільки хочу трошки переробити) можливо вухольний фільт добавити)

в мене й звичайний аератор є тільки від нього шуму дуже багато, тому сьогодні поставив Dophin kf-150 він тихіший

• 2 тижня потому...
Опубліковано

щоб краще йшов потік (відповідно збільшувалась аерація) - зніміть фільтраційну корзину, або просто вийміть звідти губку

Але у вас в акваріумі вбудований Wet-Dry фільтр який є ідеальним в плані аерації. Його не вистачало?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...