Перейти до змісту

Хрипить колесо (точніше камера)

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не можу зрозуміти. Підкажіть.

Почалося все з того, шо пробилось колесо. Залатав. Почав їхати — колесо хрипить, (точніше камера в середині). Коли нагрузки нема — хрип зникає. Тільки сідаєш він з’являється і при чому в одному місці.

Короче, лопнуло воно в мене. Розібравши виявив, шо там де заклеював всьо гуд, а рвануло біля ніпеля. Дирка така серйозна.

Купив нову камеру. Вставив. Поїхав. Вроді спочатку норм.

Але не довго музика грала. Знов почався хрип.

Хтось в курсі в чому справа і як сє подолати?

Дякую наперед

Дописано: спустив-накачав. Хрипить все таки камера , точніше хрустить так...

Опубліковано

Если до бортирования все было ок, тогда только два вопроса. Чем бортировал? И сколько атмосфер вкачал?

Опубліковано

Бортирував цими вроді як інструментами

http://www.velostyle.com.ua/images/product_images/popup_images/93653.jpg

Атмосфер не знаю скільки вкачав. Але пробував приспускати - хруст не пропадає. Спустивши більше половини хруст пропадає.

Не пойму...

Опубліковано

можливо якась камера замаленька була, тягнулася і порвалася біля ніпеля? натри камеру і шину зсередини крохмалем чи що...

Опубліковано

Ты ездил на полуспущенных?...

Вобщем, сделай, как Зиберс написал и накачай хорошенько. Желательно, 3 атмосферы, не меньше.

Опубліковано

Ну камера не може бути маленька бо в першому варіанті була та сама що і була.

Ні, я спускав вдома вже. Коли руками пом’яти колесо то відчувається хруст. Якщо спустити більш як на половину — хруст зникає.

Таке відчуття, ніби хруст від тертя камери в шину. Щось таке...

Опубліковано

Коли колесо добре накачане, камера дуже щільно притискається до обода і до покришки. Не розумію, яка причина того хрусту. Може десь в ободі тріщина є, чи якась з спиць ослаблена. Перемацай пальцями кожну, повинні бути добре натягнуті..

Опубліковано

Все же, сначала сделай то, что Зиберс прописал. Не отвлекайся. Если непонятки возникли после бортирования, то при чем тут спицы и прочее? Разве что он упирался в обод коленкой, когда бортировал и рвал спицы от усердия :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...