Перейти до змісту

Тріснув дисплей в Gsmart Rio R1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось така ситуація, вчора сходив подивитись кіно, присів, достаю смартфон з кармана (телефон завжди знаходиться в чохлі), а там тріснутий дисплей. Телефон на гарантії і як я знаю в Луцьку тільки РобимГуд є сервісним центром Gsmart.

Цікавить які ще є сервісні центри в Луцьку.

І чи являється це гарантійним випадком, хоч я й сумніваюсь, але телефон не падав, сенсор не побитий, можливо ще є шанс?

Опубліковано

Найкращий шанс- це знайти такого самого з неробочим сенсором, а бо зовсім не включається.А там вже як вдасться домовитись за ціну.

Опубліковано

Сенсор цілий і працює, неробочий тільки дисплей. Я щось переживаю що взагалі не зможу його відремонтувати :(

Опубліковано

Переживати не варто, це вже сталось.Під гарантію він ніяк не піде.Хіба домовитись з майстрами на сервісі, але це теж буде коштувавти.

Опубліковано

Тоді потрібно знайти тимчасову заміну цьому, щоб дзвонити і везти в СЦ а то на помацки ще можна відповісти на дзвінок :D

РобимГуд працює в суботу з 10 до 17 як я розумію?

Опубліковано

В загальному поїду і запитаюсь, а там побачим, аби були деталі і ще можна було замінити, всетаки фірма не дуже відома

Опубліковано

Їздив в понеділок в "Робим Гуд" і з"ясувалось, що сервісних центрів Gsmart в Луцьку взагалі немає, але що ж, потрібно робити дисплей, подивились, сказали що глянуть чи є такі в наявності і на наступний день зателефонують, не чути вже другий день, їхати туди якось немає бажання. Хто знає якісь хороші СЦ де можна відносно не догорого і якісно замінити дисплей, бажано на 33-тьому та 40-овому, але розгляну усі варіанти :)

Опубліковано

В львові ще є здається, але сенс не в тому щоб замінити по гарантії, аби хочаб просто замінити. Є в когось якісь варіанти?

Опубліковано

Дивно навіть на алібабі немає. Мабуть розплата за Кітай, тобто за відсутність підтримки.

Для Самса, Айфоні, Мотороли валом запчастин, а тут важко порадити, крім як купити інший на запчастини.

Опубліковано

http://aukro.ua/gigabyte-gsmart-rio-r1-i3307050884.html

купляй, бо варіантів ніяких взагалі.

дивно, але це гірше нонейм китая, бо в продажі крім плівок на екран - на цю модель більш нічого не існує....

Опубліковано

http://aukro.ua/gigabyte-gsmart-rio-r1-i3307050884.html

дивно, але це гірше нонейм китая, бо в продажі крім плівок на екран - на цю модель більш нічого не існує....

Ключова фраза "Телефон утонул", як переконатись що дисплей там працює?

Опубліковано

Ключова фраза "Телефон утонул", як переконатись що дисплей там працює?

Ні. Ключова фраза:

Опубліковано

Неприємно буде якщо дисплей там не робочий, напишу продавцю і з"ясую все що можна буде

Опубліковано

десятки раз люди "обпікалися" тими Gsmart'ами, але мишки плачуть, проте продовжують лізти на кактус....

Опубліковано

Є ще варіант звернутися на f1center. Вони офіційно представляють GSmart в Україні і є авторизованими по даному продукту.

Опубліковано

Зробив ставку на лот від Deemon, дуже дякую за посилання, будемо чекати і дивитись що з того вийде

Саня нажаль в Київ його відправляти буде дуже проблемно

Всім дякую за поради, буду старатись купити топлений і замінити дисплей :)

Опубліковано

Ставка - це авось, не виключено що в Україні є ще пару людей, що "попали" з аналогічними апаратами

Потрібно балакати з продавцем, з"ясовувати ньюанси, уточняти деталі і вмовляти на дострокове закінчення, якщо донор потенційно влаштовує ;)

Опубліковано

Зателефонували з "Робим Гуд" разом з заміною буде коштувати 300 грн, якщо чесно я щасливий як слон :0119:

Завтра побіжу здам в ремонт :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ось, опишу всю ситуацію по її закінченню, думаю комусь буде цікаво, або можливо й корисно.

13.06 вирішив занести телефон та здати на ремонт, приїхав, зайшов в СЦ і зразу мене якось "впізнали" скоріше за все через мій "ексклюзивний" телефон :) і зразу ж попередили що помилились і заміна дисплея коштує не 300грн а 580грн. Звичайно ціна кусається, але не було ні часу на роздуми, ні грошей на новий. Здав телефон в ремонт, сказали, що зроблять орієнтовно за тиждень, ну +- паро днів. Десь в обід потрапивши додому, обурений ціною обдумував правильність дії і тут якраз дзвонять з СЦ і попередили що не робочий і сенсор(хоча як дисплей тріснув, ще можна було дещо побачити, і сенсор працював бо я користувався телефоном з побитим дисплеєм десь 3-4дні) і тут мене обрадували новою ціною в 650грн, так як виходу вже не було я погодився.

І картина яка вийшла: телефон робили майже три тижні(просто за таку ціну це дуже довго на мій погляд, хоча я можу і помилятись), коли я забрав телефон сьогодні дали "деталі" які було замінено, як я розумію це мав бути дисплей і сенсор, а є тільки дисплей, тоді цікавить за що я ще платив 70грн?! (знаю що це не причина тут жалітись, моя в цьому провина що не спитав в СЦ, але можливо комусь на майбутнє).

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Спідкала така ж біда, тріснув дисплей, тач 50/50 робочий чи ні. Апарату місяць від купівлі. Розгляну пропозиції купівлі на запчастини.

Попередньо ціна 450грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...