Перейти до змісту

Куплю екран і тач до Iphone 5

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайома з кучерявими руками розтовкла екран і тач. Потрібно купити і замінити.

Хто що запропонує?)

Опубліковано

придбай на ebay у китайських продавців, буде вдвічі дешевше.

на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.

Опубліковано
  В 06.06.2013 в 10:28, Deemon сказав:

на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.

Спершу так і планував, але приходиться чекати 2-4 тижні.

Гадав тут знайду чуть дорожче, але навар на продажі і встановленні екрану в 100$ - це занадто)

Куплю в всесвітніх виробників хламу за 150 уо)

Опубліковано
  В 06.06.2013 в 15:18, Davids сказав:
  В 06.06.2013 в 10:28, Deemon сказав:

Спершу так і планував, але приходиться чекати 2-4 тижні.

Гадав тут знайду чуть дорожче, але навар на продажі і встановленні екрану в 100$ - це занадто)

Куплю в всесвітніх виробників хламу за 150 уо)

Ви дуже помиляєтесь якщо рахуєте що я або Nokian замовляємо їх на ebey і хочем з вас взяти за роботу 100$

На такі речі ціни щотижня падають.

Не виключаю що за 2-4 тижні очікування з ebey ціна ( в Луцьку або у Україні ) впаде нижче 150$

Особисто я за роботу беру 400 грн.

Опубліковано

не виключено що купляєте їх у місцевих постачальників, тоді так, ніхто не ставить маржу 200%, вона сама набігає на ланцюжку "дилерів"

але в цьому випадку, таки різон зачекати є, 1/3-пів зарплати на дорозі не валяється

;)

ціна нікуди не впаде, дешевше купити ніж у китаї - запчастини ні в Україні, ні тим паче в Луцьку, не вийде аж ніяк.

Опубліковано

Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.

Опубліковано
  В 06.06.2013 в 17:16, Nokian сказав:

Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.

а я б краще заплатив тут 2100 і в мене 100% буде робочий тел а як показувала деколи практика з замовлення з ебей товар попадався бракований і відразу приходить приказка(скупий платить 2 рази, дурний-3рази а лох постійно). тому вам вибирати.

Опубліковано

Куй тому правда. Я розумію деталі можуть бути дорожчі - бренд, то сьо, а якщо роботи там однаково, то і ціна за роботу повинна бути однакова. Плачтеся і далі, що заробітки падають, бо всі в Китаї шукають і купують. Бізнесмени...

Я собі підшипника на авто міняв і ще дещо, стоїло то все як отой екран і тач, тільки за роботу з мене взяли 150 гривень. Робив на фірмі, тобто податки вони також платять, ще й гарантію дали. І то люди в неопалюваних боксах зимою рачкували. І я до них буду звертатися ще не раз, бо ціна на роботу адекватна. Сказати у скільки разів моє авто дорожче за той айфон? А скільки коштує їхнє обладнання?

Оплата послуг завжди оцінювалась не від платоспроможності власника, а від того скільки часу витрачено на цю роботу. Навіть одиниця вимірювання послуги є - человекочасы (не буду її на українську перекладати, хз як вона вірно перекладається). Це тільки у бариг такий стереотип гуляє: якщо з айфоном чи на БМВ значить бабло є, заплатить скільки скажу.

Скільки часу йде на заміну тачскріну і екрану?

Опубліковано

а що, ідея.

тепер щоб проінсталювати віндовс на комп треба ціну озвучувати в залежності від процика.

пентіум - 50грн

коре2дуо - 100грн

квад - 150грн...

ну а якщо вже і7 то й всі 500 не соромно взяти :)

Опубліковано
  В 06.06.2013 в 16:43, nickel сказав:
  В 06.06.2013 в 15:52, JOKER86 сказав:

Особисто я за роботу беру 400 грн.

Ніхо-хо собі...

Ваше Ніхо-хо собі... означає тільки те що ви в цьому мало що розумієте.

Якби я таку ціну загнув за другий айфон справа інша.

Думаю покласти плитку яка коштує 10$ і120$ за квадрат не може коштувати одиниково, так само як і поміняти масло в жигулю та BMW X5.

Опубліковано

Любий електрик, перш ніж вішати люстру, спитається. скільки вона коштує.Тому, що він оплатить її вартість,якщо вона розіб,ється.Звісно коли електрик досвідчений та відповідальний.

Впевненість коштує грошей, а скупий платить двічі.

Зрештою в нас є вибір , і кожен в нас вчиться. на помилках.

Здебільшого своїх.

Опубліковано
  В 07.06.2013 в 07:53, Marshall сказав:

а що, ідея.

тепер щоб проінсталювати віндовс на комп треба ціну озвучувати в залежності від процика.

пентіум - 50грн

коре2дуо - 100грн

квад - 150грн...

ну а якщо вже і7 то й всі 500 не соромно взяти :)

Ви не плутайте праведне з грішним.

Одна справа прошити телефон (поставити вінду) а інша справа до болтика розібрати телефон чи ноут і щось по залізу поміняти або зремонтувати.

Ризики щось згубити чи пошкодити (чи щось такого непередбачуваного ) різниться в рази.

Прошити 2,3,4 чи 5 айфон коштує одинаково а щось в них поремонтувати "по залізу" коштуватиме по різному.

Опубліковано

Эх братья возражатели. Не надо путать штуку что у мужчин меж ногами с пальцем. При чём тут потшипник и установка виндовса. Стомость работы зависит от многих факторов: как минимум.....

1. От сложности и качества её исполнения.

2. Риска связанного с порчей детали (кривые руки в расчёт не берём).

3. От качества детали.

Ну например. Если Вы и я - в одном и том же месте в китае закали экран за 100долларов и тот пришёл кривобоко-кривожопый с хреновой подсветкой, зеркалящий и.т.д. Что дальше? Вы его ставите материтесь и пеняете на себя. А вот если его ставить буду Вам -я. То Вы с меня потом ТРИ ШКУРЫ СНИМИТЕ за те 10гривень которые Вы считаете деньгами.

Мораль: Работа с электроникой - это всегда риск. И его мы берём на себя. Но за 10гривень рисковать 1000. Увольте. И чем больше риск - тем дороже работа. Пойдите попросите перешить Вам панель от последнего мерса за 100гривень , Вы узнаете много новых слов :)

Опубліковано
  В 07.06.2013 в 09:41, DarkMonk сказав:

Эх братья возражатели. Не надо путать штуку что у мужчин меж ногами с пальцем. При чём тут потшипник и установка виндовса. Стомость работы зависит от многих факторов: как минимум.....

1. От сложности и качества её исполнения.

2. Риска связанного с порчей детали (кривые руки в расчёт не берём).

3. От качества детали.

Ну например. Если Вы и я - в одном и том же месте в китае закали экран за 100долларов и тот пришёл кривобоко-кривожопый с хреновой подсветкой, зеркалящий и.т.д. Что дальше? Вы его ставите материтесь и пеняете на себя. А вот если его ставить буду Вам -я. То Вы с меня потом ТРИ ШКУРЫ СНИМИТЕ за те 10гривень которые Вы считаете деньгами.

Мораль: Работа с электроникой - это всегда риск. И его мы берём на себя. Но за 10гривень рисковать 1000. Увольте. И чем больше риск - тем дороже работа. Пойдите попросите перешить Вам панель от последнего мерса за 100гривень , Вы узнаете много новых слов :)

Ось вам відповідь знаного і авторитетного майстра по ремонту телефонів в м Луцьку.

Респект.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...