Перейти до змісту

Куплю екран і тач до Iphone 5

Davids

Рекомендовані повідомлення

Знайома з кучерявими руками розтовкла екран і тач. Потрібно купити і замінити.

Хто що запропонує?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь ціна заміни в 2 200 не дуже сподобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привезу під замовлення.

2100 грн. з встановленням.

Дані про себе кіну в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придбай на ebay у китайських продавців, буде вдвічі дешевше.

на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.

Спершу так і планував, але приходиться чекати 2-4 тижні.

Гадав тут знайду чуть дорожче, але навар на продажі і встановленні екрану в 100$ - це занадто)

Куплю в всесвітніх виробників хламу за 150 уо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спершу так і планував, але приходиться чекати 2-4 тижні.

Гадав тут знайду чуть дорожче, але навар на продажі і встановленні екрану в 100$ - це занадто)

Куплю в всесвітніх виробників хламу за 150 уо)

Ви дуже помиляєтесь якщо рахуєте що я або Nokian замовляємо їх на ebey і хочем з вас взяти за роботу 100$

На такі речі ціни щотижня падають.

Не виключаю що за 2-4 тижні очікування з ebey ціна ( в Луцьку або у Україні ) впаде нижче 150$

Особисто я за роботу беру 400 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не виключено що купляєте їх у місцевих постачальників, тоді так, ніхто не ставить маржу 200%, вона сама набігає на ланцюжку "дилерів"

але в цьому випадку, таки різон зачекати є, 1/3-пів зарплати на дорозі не валяється

;)

ціна нікуди не впаде, дешевше купити ніж у китаї - запчастини ні в Україні, ні тим паче в Луцьку, не вийде аж ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхо-хо собі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.

а я б краще заплатив тут 2100 і в мене 100% буде робочий тел а як показувала деколи практика з замовлення з ебей товар попадався бракований і відразу приходить приказка(скупий платить 2 рази, дурний-3рази а лох постійно). тому вам вибирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куй тому правда. Я розумію деталі можуть бути дорожчі - бренд, то сьо, а якщо роботи там однаково, то і ціна за роботу повинна бути однакова. Плачтеся і далі, що заробітки падають, бо всі в Китаї шукають і купують. Бізнесмени...

Я собі підшипника на авто міняв і ще дещо, стоїло то все як отой екран і тач, тільки за роботу з мене взяли 150 гривень. Робив на фірмі, тобто податки вони також платять, ще й гарантію дали. І то люди в неопалюваних боксах зимою рачкували. І я до них буду звертатися ще не раз, бо ціна на роботу адекватна. Сказати у скільки разів моє авто дорожче за той айфон? А скільки коштує їхнє обладнання?

Оплата послуг завжди оцінювалась не від платоспроможності власника, а від того скільки часу витрачено на цю роботу. Навіть одиниця вимірювання послуги є - человекочасы (не буду її на українську перекладати, хз як вона вірно перекладається). Це тільки у бариг такий стереотип гуляє: якщо з айфоном чи на БМВ значить бабло є, заплатить скільки скажу.

Скільки часу йде на заміну тачскріну і екрану?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, ідея.

тепер щоб проінсталювати віндовс на комп треба ціну озвучувати в залежності від процика.

пентіум - 50грн

коре2дуо - 100грн

квад - 150грн...

ну а якщо вже і7 то й всі 500 не соромно взяти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, йес! А якщо Макбук про, або айпад - сто баксів, мінімум. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхо-хо собі...

Ваше Ніхо-хо собі... означає тільки те що ви в цьому мало що розумієте.

Якби я таку ціну загнув за другий айфон справа інша.

Думаю покласти плитку яка коштує 10$ і120$ за квадрат не може коштувати одиниково, так само як і поміняти масло в жигулю та BMW X5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любий електрик, перш ніж вішати люстру, спитається. скільки вона коштує.Тому, що він оплатить її вартість,якщо вона розіб,ється.Звісно коли електрик досвідчений та відповідальний.

Впевненість коштує грошей, а скупий платить двічі.

Зрештою в нас є вибір , і кожен в нас вчиться. на помилках.

Здебільшого своїх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, ідея.

тепер щоб проінсталювати віндовс на комп треба ціну озвучувати в залежності від процика.

пентіум - 50грн

коре2дуо - 100грн

квад - 150грн...

ну а якщо вже і7 то й всі 500 не соромно взяти :)

Ви не плутайте праведне з грішним.

Одна справа прошити телефон (поставити вінду) а інша справа до болтика розібрати телефон чи ноут і щось по залізу поміняти або зремонтувати.

Ризики щось згубити чи пошкодити (чи щось такого непередбачуваного ) різниться в рази.

Прошити 2,3,4 чи 5 айфон коштує одинаково а щось в них поремонтувати "по залізу" коштуватиме по різному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх братья возражатели. Не надо путать штуку что у мужчин меж ногами с пальцем. При чём тут потшипник и установка виндовса. Стомость работы зависит от многих факторов: как минимум.....

1. От сложности и качества её исполнения.

2. Риска связанного с порчей детали (кривые руки в расчёт не берём).

3. От качества детали.

Ну например. Если Вы и я - в одном и том же месте в китае закали экран за 100долларов и тот пришёл кривобоко-кривожопый с хреновой подсветкой, зеркалящий и.т.д. Что дальше? Вы его ставите материтесь и пеняете на себя. А вот если его ставить буду Вам -я. То Вы с меня потом ТРИ ШКУРЫ СНИМИТЕ за те 10гривень которые Вы считаете деньгами.

Мораль: Работа с электроникой - это всегда риск. И его мы берём на себя. Но за 10гривень рисковать 1000. Увольте. И чем больше риск - тем дороже работа. Пойдите попросите перешить Вам панель от последнего мерса за 100гривень , Вы узнаете много новых слов :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх братья возражатели. Не надо путать штуку что у мужчин меж ногами с пальцем. При чём тут потшипник и установка виндовса. Стомость работы зависит от многих факторов: как минимум.....

1. От сложности и качества её исполнения.

2. Риска связанного с порчей детали (кривые руки в расчёт не берём).

3. От качества детали.

Ну например. Если Вы и я - в одном и том же месте в китае закали экран за 100долларов и тот пришёл кривобоко-кривожопый с хреновой подсветкой, зеркалящий и.т.д. Что дальше? Вы его ставите материтесь и пеняете на себя. А вот если его ставить буду Вам -я. То Вы с меня потом ТРИ ШКУРЫ СНИМИТЕ за те 10гривень которые Вы считаете деньгами.

Мораль: Работа с электроникой - это всегда риск. И его мы берём на себя. Но за 10гривень рисковать 1000. Увольте. И чем больше риск - тем дороже работа. Пойдите попросите перешить Вам панель от последнего мерса за 100гривень , Вы узнаете много новых слов :)

Ось вам відповідь знаного і авторитетного майстра по ремонту телефонів в м Луцьку.

Респект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закриваю тему доки руками не почали махати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...