Перейти до змісту

Ліга Чемпіонів сезону 2013/2014

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Суркіс зовсім напевно ні при чому .. віце-президент UEFA ... пройшло скільки років ..тай ПАОК пройшли..чому б раніше не дискваліфікувати й замість металіста іншій українській команді дати шанс поборотись в лізі чемпіонів за здобуття очок в рейтингу UEFA .. адже в наступному році завдяки цьому інцидентові ми маємо шанс для зменшення кількості українських команд у єврокубках ((( http://uk.wikipedia....ефіцієнтів_УЄФА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Винуваті лише ті хто договорньяк зробили.. Вот з Юве як поступили?

Ювентус це дуже невдалий приклад, це одна з найнечесніших команд в європі, там роками підкуплювали суддів, катали договорняки, грали на букмекерскі контори, коли понизили їх до серії б, то навіть в самому ювентусі не сильно кіпішували, бо всі і так знали чим вони займалися.

Якби всіх дискваліфіковували за договорняки, то в нас наприклад, команд з 10-12 грало б в першій лізі :D

Ех, згадав той матч Волинь - Металург Запоріжжя 0-2 здається 2003 року, такого катання мяча я скільки футбол дивлюся, то ще не бачив. Волинь сама створювала моменти, а металург ніяк не міг забити :_07: , був тоді на стадіоні, і після матчу хотілося повбивати всіх хто був на полі + Столяра з Кварцяним...а коли в кінці матчу Металург забив другий гол, то майже всі глядачі несамовито раділи, ніби то Волинь забила...ну а вже після свистка...Ганьба!!!! Я до чого веду, відіграли і всі забули, і нічого, а то тільки поодинокий випадок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по моїм розрахункам по вікі без урахування матчів цього року Бельгії потрібно набрати на 2.766 коефіцієнта більше чим Україні..мало ймовірно, але втрачати щось на 5 років вперед не хочеться :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У матчі плей-офф Ліги Чемпіонів, який відбудеться 21 серпня, на поле проти місцевого Шальке 04 вийдуть одразу дві команди. Харківський Металіст зіграє проти німців перший тайм, а вже у другому його замінять футболісти грецького ПАОКа. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писали, що про можливість зіграти вони дізнаються в аеропору Кельну.

До речі, букмекери пишуть, що матч Шальке-МХ - відмінений, а натомість приймають ставки на матч Шальке-ПАОК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Металлисту отказано в приостановке дисквалификации

CAS отказал Металлисту в праве сыграть в плей-офф раунде квалификации Лиги чемпионов против гельзекирхенского Шальке.

213077.jpg

"Нам отказали в приостановке решения о дисквалификации. С Шальке не играем. Ждем 28 августа", — написал первый вице-президент харьковчан Константин Пивоваров на сайте болельщиков Металлиста.

Судя по вчерашним словам Пивоварова, окончательное решение все же будет вынесено УЕФА 28 августа. Первый вице-президент еще надеется, что европейский футбольный союз восстановит Металлист в еврокубках до жеребьевки группового этапа ЛЧ.

Соперником Шальке в плей-офф раунде квалификации ЛЧ станет греческий ПАОК, уступивший в третьем раунде Металлисту (0:2, 1:1).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шахтер Караганда (Каз) 2 - 0 Селтик (Шот) :0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шахтер Караганда (Каз) 2 - 0 Селтик (Шот) :0032:

ух який поворот подій)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пово-шо?

все зрозуміла, пішла по окуляри))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поверніть:"ПовоТОР".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поверніть:"ПовоТОР".

вже побачила і виправила - хай буде правильно)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ж жартую.Дівчата взагалі без почуття гумору,нині...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ж жартую.Дівчата взагалі без почуття гумору,нині...

ой ладно, я ж зрозуміла. отак взяли і образили дівчину на ніч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

другий гол ще кращий Ліон - Сосьедад

http://www.youtube.com/watch?v=6xW6CUEFvRw

P.S. Я довгий час думав, що користувач Leksa це хлопець. Сильно захоплюється спортом, я таких не знаю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Я довгий час думав, що користувач Leksa це хлопець. Сильно захоплюється спортом, я таких не знаю :D

дааа... і дієслова в жіночому роді я просто так пишу напевно :_02: .

сьогодні оце переглядала іншу футбольну тему і зробила висновок, що тут традиція дівчат, які відписуються в футбольних темах плутати з хлопцями :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Leksa, це ж вияв поваги від чоловіків, якщо ти "свій пацан"! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Leksa, це ж вияв поваги від чоловіків, якщо ти "свій пацан"! :)

а точно-точно! як я не подумала))))) Дякую за повагу, чоловіки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 серпня 2013

"Виктория" (Чехия) - "Марибор" (Словения) - 3:1

"Лион" (Франция) - "Реал Сосьедад" (Испания) - 0:2

"Пасуш Феррейра" (Португалия) - "Зенит" (Россия) - 1:4

ПСВ (Голландия) - "Милан" (Италия) - 1:1

Р.S. А то все обсудили, а рахунки ні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та тут обговорювати особливо нічого, Сосьедад, Зенит на 95% прохід, Виктория 70-30, Милан 70-30. По матчах, то у Зенита залетіло більше ніж створили, у Сосьедада взагалі незрозуміле залітало, ПСВ сподобалось, але на класі кволий Мілан отримав 1-1. За першим матчем не спостерігав, але знаючи Вікторію по попередніх роках, думаю, повинні проходити :)

Сьогодні за Лудогорец буду вболівати, цікава назва клубу :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився вчора Шахтер Караганда - Селтік,у п'ять захісників казахи грали і не погано грали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився вчора Шахтер Караганда - Селтік,у п'ять захісників казахи грали і не погано грали :)

Участник Лиги чемпионов может пожаловаться на барана в УЕФА

"Селтику" не понравилось жертвоприношение в Казахстане

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Участник Лиги чемпионов может пожаловаться на барана в УЕФА

Таке враження, що шотландці хочуть поскаржитися на свого тренера.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...