Перейти до змісту

Ліга Чемпіонів сезону 2013/2014

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суркіс зовсім напевно ні при чому .. віце-президент UEFA ... пройшло скільки років ..тай ПАОК пройшли..чому б раніше не дискваліфікувати й замість металіста іншій українській команді дати шанс поборотись в лізі чемпіонів за здобуття очок в рейтингу UEFA .. адже в наступному році завдяки цьому інцидентові ми маємо шанс для зменшення кількості українських команд у єврокубках ((( http://uk.wikipedia....ефіцієнтів_УЄФА

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Винуваті лише ті хто договорньяк зробили.. Вот з Юве як поступили?

Ювентус це дуже невдалий приклад, це одна з найнечесніших команд в європі, там роками підкуплювали суддів, катали договорняки, грали на букмекерскі контори, коли понизили їх до серії б, то навіть в самому ювентусі не сильно кіпішували, бо всі і так знали чим вони займалися.

Якби всіх дискваліфіковували за договорняки, то в нас наприклад, команд з 10-12 грало б в першій лізі :D

Ех, згадав той матч Волинь - Металург Запоріжжя 0-2 здається 2003 року, такого катання мяча я скільки футбол дивлюся, то ще не бачив. Волинь сама створювала моменти, а металург ніяк не міг забити :_07: , був тоді на стадіоні, і після матчу хотілося повбивати всіх хто був на полі + Столяра з Кварцяним...а коли в кінці матчу Металург забив другий гол, то майже всі глядачі несамовито раділи, ніби то Волинь забила...ну а вже після свистка...Ганьба!!!! Я до чого веду, відіграли і всі забули, і нічого, а то тільки поодинокий випадок...

Опубліковано

по моїм розрахункам по вікі без урахування матчів цього року Бельгії потрібно набрати на 2.766 коефіцієнта більше чим Україні..мало ймовірно, але втрачати щось на 5 років вперед не хочеться :0148:

Опубліковано

У матчі плей-офф Ліги Чемпіонів, який відбудеться 21 серпня, на поле проти місцевого Шальке 04 вийдуть одразу дві команди. Харківський Металіст зіграє проти німців перший тайм, а вже у другому його замінять футболісти грецького ПАОКа. :_04:

Опубліковано

Писали, що про можливість зіграти вони дізнаються в аеропору Кельну.

До речі, букмекери пишуть, що матч Шальке-МХ - відмінений, а натомість приймають ставки на матч Шальке-ПАОК.

Опубліковано

Металлисту отказано в приостановке дисквалификации

CAS отказал Металлисту в праве сыграть в плей-офф раунде квалификации Лиги чемпионов против гельзекирхенского Шальке.

213077.jpg

"Нам отказали в приостановке решения о дисквалификации. С Шальке не играем. Ждем 28 августа", — написал первый вице-президент харьковчан Константин Пивоваров на сайте болельщиков Металлиста.

Судя по вчерашним словам Пивоварова, окончательное решение все же будет вынесено УЕФА 28 августа. Первый вице-президент еще надеется, что европейский футбольный союз восстановит Металлист в еврокубках до жеребьевки группового этапа ЛЧ.

Соперником Шальке в плей-офф раунде квалификации ЛЧ станет греческий ПАОК, уступивший в третьем раунде Металлисту (0:2, 1:1).

Опубліковано

То ж жартую.Дівчата взагалі без почуття гумору,нині...

ой ладно, я ж зрозуміла. отак взяли і образили дівчину на ніч.

Опубліковано

другий гол ще кращий Ліон - Сосьедад

http://www.youtube.com/watch?v=6xW6CUEFvRw

P.S. Я довгий час думав, що користувач Leksa це хлопець. Сильно захоплюється спортом, я таких не знаю :D

Опубліковано

P.S. Я довгий час думав, що користувач Leksa це хлопець. Сильно захоплюється спортом, я таких не знаю :D

дааа... і дієслова в жіночому роді я просто так пишу напевно :_02: .

сьогодні оце переглядала іншу футбольну тему і зробила висновок, що тут традиція дівчат, які відписуються в футбольних темах плутати з хлопцями :_07:

Опубліковано

Leksa, це ж вияв поваги від чоловіків, якщо ти "свій пацан"! :)

а точно-точно! як я не подумала))))) Дякую за повагу, чоловіки!

Опубліковано

20 серпня 2013

"Виктория" (Чехия) - "Марибор" (Словения) - 3:1

"Лион" (Франция) - "Реал Сосьедад" (Испания) - 0:2

"Пасуш Феррейра" (Португалия) - "Зенит" (Россия) - 1:4

ПСВ (Голландия) - "Милан" (Италия) - 1:1

Р.S. А то все обсудили, а рахунки ні)

Опубліковано

та тут обговорювати особливо нічого, Сосьедад, Зенит на 95% прохід, Виктория 70-30, Милан 70-30. По матчах, то у Зенита залетіло більше ніж створили, у Сосьедада взагалі незрозуміле залітало, ПСВ сподобалось, але на класі кволий Мілан отримав 1-1. За першим матчем не спостерігав, але знаючи Вікторію по попередніх роках, думаю, повинні проходити :)

Сьогодні за Лудогорец буду вболівати, цікава назва клубу :D

Опубліковано

Дивився вчора Шахтер Караганда - Селтік,у п'ять захісників казахи грали і не погано грали :)

Опубліковано

Дивився вчора Шахтер Караганда - Селтік,у п'ять захісників казахи грали і не погано грали :)

Участник Лиги чемпионов может пожаловаться на барана в УЕФА

"Селтику" не понравилось жертвоприношение в Казахстане

Опубліковано

Участник Лиги чемпионов может пожаловаться на барана в УЕФА

Таке враження, що шотландці хочуть поскаржитися на свого тренера.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...