Перейти до змісту

Куплю карб Solex

kekc

Рекомендовані повідомлення

Куплю карбюратор Solex б\у

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати б/в Солекс 21083-1107010-31. Особливістю даного карба являється напівавтоматичний пусковий пристрій, тобто при холодному пуску двигуна не потрібно вручну через тросик прикривати повітряну заслонку. Там є біметалева пружина у вигляді спіралі, яка в залежності від температури антифриза скручується або розкручується, тим самим закриває/відкриває повітряну заслонку.

Все працює, провіряв на своїй машині.

300 грн.

Реальне фото

mGXBs.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати б/в Солекс 21083-1107010-31. Особливістю даного карба являється напівавтоматичний пусковий пристрій, тобто при холодному пуску двигуна не потрібно вручну через тросик прикривати повітряну заслонку. Там є біметалева пружина у вигляді спіралі, яка в залежності від температури антифриза скручується або розкручується, тим самим закриває/відкриває повітряну заслонку.

Все працює, провіряв на своїй машині.

300 грн.

Реальне фото

mGXBs.jpg

за 300 можна Pierburg родной фольксвагеновский взять...300 за Б/И солекс это дороговато...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 300 можна Pierburg родной фольксвагеновский взять...300 за Б/И солекс это дороговато...

Я ціну не з потолка придумав, на Старому ринку за такі карби 400 і вище просять. На формулі ще + 50 грн, але там взагалі під замовлення. І як зрозуміти "родной Pierburg", відколи це на ВАЗи ставлять фольцовські карби? Знаю, частіше навпаки роблять...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Еще есть???

нужен карб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

???

Да нужен восьмерочный.

0673570719

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

???

Да нужен восьмерочный.

0673570719

Солекса нет, но есть немецкие оригинальные карбы Pierburg 2е2, Pierburg 2е3 от Golf 2. Я слышал не раз что мастера их устанавливают восьмерки и девятки ВАЗа. Узнай, если тебе их сможет кто установить - то звони 0666222792...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...