milana Опубліковано 23 Травня, 2013 в 07:35 #1 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 07:35 Мабуть, не мені одній доводилось стикатись з ситуацією коли плануєш відпочинок, шукаєш варіанти, але власники, які здають житло для відпочинку, просять зробити передоплатуОдне діло коли це санаторій, який видає путівку, а як бути з власниками будиночків/кімнат на тому ж Світязі чи морі?Адже коли їдеш кудись вперше, то завжди залишається шанс, що тебе просто кинуть. Може хтось має подібний досвід? Як можна перестрахуватись в таких випадках? Підкажіть будь ласка
madkot Опубліковано 23 Травня, 2013 в 07:43 #2 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 07:43 у вік карткових технологій, укрпошти та інших систем переказу грошей думає нескладно перевести гроші конкретній людині, а от щодо впевненості у людині - тут лише по відчуттям та рекомендаціям
Braytner Опубліковано 23 Травня, 2013 в 08:11 #3 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 08:11 якщо чекати що тебе надурять, то воно так і буває. і якщо воникає така думка в голові, то значить не просто так або ще варіант, їдьте закордон. там люди дорожать репутацією
xforester Опубліковано 23 Травня, 2013 в 08:25 #4 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 08:25 Спробуйте пошукати відгуки про осіб, які здають житло для відпочинку...
kellax Опубліковано 23 Травня, 2013 в 08:57 #5 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 08:57 Можна попросити розписку чи ще якийсь "документ" скласти, але це вже питання до юристів. Скан паспорта попросити.Хоча я думаю якщо у когось на меті Вас кинути то кинуть, спасти може тільки вчасно запідозрити шахрая.
Nokian Опубліковано 23 Травня, 2013 в 09:15 #6 Опубліковано 23 Травня, 2013 в 09:15 Зазвичай люди, що займаються таким бізнесом дорожать постійними клієнтами і своєю репутацією.Адже вони планують заробляти і сьогодні ,і завтра , і після завтра.Бо це сума набагато більша, ніж просто кинути когось сьогодні.Чим більше є інформації про власника у різних засобах інформації та інет ресурсах- тим менша ймовірність кидка.Якщо люди тільки починають в цьому бізнесі, то менше впевненості, зате й ціна може бути менша.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.