Перейти до змісту

дайте потестити ключ сервера приложений 1с 8.2 (х64)

ZedaZ

Рекомендовані повідомлення

kmd, цілком згоден! Викурив купу мануалів, але ж зрозуміло що це не дає всі можливі знання про МС Скуль :0157:

То як я розумію на потестити мені нема чого розраховувати :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То як я розумію на потестити мені нема чого розраховувати

А хто ж захоче залишитись без робочої бази за день? + а якщо десь пропадеш з ним. А у продавців - вони просто так не лежать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у продавців - вони просто так не лежать.

це якось не правильно. от звідки я знатиму чи буде той сервер працювать як належне не вілтестувавши це? Чи маю вивалити 18 тисяч щоб перевірити а потім повернути за 2 тижні (якщо це можливо в даному випадку)?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от звідки я знатиму чи буде той сервер працювать як належне не вілтестувавши це? Чи маю вивалити 18 тисяч щоб перевірити а потім повернути за 2 тижні (якщо це можливо в даному випадку)?

Тоді тесувати треба з кожним новим релізом 1С і конфігурації. Бо там постійно, якісь багі є. Але люди купують, працюють, самі відтестовують і повідомляють про це розробникам (виступають в ролі безплатних тестувальників :)).

P.S. По темі: підримка Windows 2008 server заявлена офіційно http://www.1c.ru/news/pressrelise.jsp?id=1548

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це якось не правильно. от звідки я знатиму чи буде той сервер працювать як належне не вілтестувавши це? Чи маю вивалити 18 тисяч щоб перевірити а потім повернути за 2 тижні (якщо це можливо в даному випадку)?

Ви як купуєте ложку на базарі, перед тим пробуєте нею їсти, чи зручно? А продавець Вас заповняє що буде зручно!

От і з сервером так само: офіційно написано, що має працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви як купуєте ложку на базарі, перед тим пробуєте нею їсти, чи зручно? А продавець Вас заповняє що буде зручно! От і з сервером так само: офіційно написано, що має працювати.
Тільки якщо ложка не коштує пару кілобаксів. Навіть у салоні як авто купуєш дають тест-драйв. По своєму досвіду можу сказати що тестити там є що ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підримка Windows 2008 server

ви мене не зрозуміли. У мене проблема не SQL сервері (статтю про 2012 SQL ви ж бо привели в посиланні)

Coding, ви теж мене не зрозуміли. У мене є придбана 1с і працює на х86 сервері предприятия. Я ж кажу про потестувати 64-бітний сервер котрий потребує інший ключ захисту, за котрий треба доплатити 8 тис грн. А щоб їх витратити з бюджету організації мені треба перевірити доцільність тої витрати та ще й навести підтверджуючі факти керівництву..

Іншими словами у мене вже є "ложка", але продавець мене запевняє що загнута під 174 градуси і з трьома дирочками посередині краще влазить в рот і сприяє покращенню травлення. Я ж не можу на базар прийти зі своїм борщем і недільку нею там поїсти щоб оцінити зміни у моєму травленні тощо.

Я надіюсь ви вловили суть метафор :_04:

SysR, ви мене розумієте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ZedaZ, Якби ми зараз на роботі юзали 1С-ку, то дав би. Нівапрос. Але її немає. Все чим я мыг допомогти - уже зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все чим я мыг допомогти - уже зробив.

Велике дякую тобі за труди!

Думаю всі охочі висловилися ) Темку в бан)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ZedaZ, знайшов, що шукав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, ні, відправив запит через Модуль до 1С Україна, чекаю відповіді і буду тестити на котенятах на старому залізі)

Як то кажуть "а шо дєлать"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати нову тему, запитаю тут може хтось знайшов рішення.

Вийшла версія 1С 8.3. Заявлена підтримка клієнта 1С 8.3 під Linux без всяких вайнів, етерсофтів і інших емуляторів. Я поставив, але unipatch є тільки для вінди. Для тесту вдома, купувати не бачу сенсу. Може кому попадеться рішення типу unipatch для backend.so, backend.so - поділіться :_08:

post-4449-0-63187300-1369502400_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийшла версія 1С 8.3. Заявлена підтримка клієнта 1С 8.3 під Linux без всяких вайнів, етерсофтів і інших емуляторів. Я поставив, але unipatch є тільки для вінди. Для тесту вдома, купувати не бачу сенсу. Може кому попадеться рішення типу unipatch для backend.so, backend.so - поділіться

Так й би написади - Дайте кряка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може кому попадеться рішення типу unipatch для backend.so, backend.so - поділіться :_08:

Походу там 1 біт міняється десь. Можна поритися в неті що саме міняється і самому замінити. Принаймні спробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моєму, тема ну зовсім не про лінуховий клієнт під 8.3 :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Жаль що рішення так і не було знайдене без попереднього фінансування.

Прошу закрити тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...