Перейти до змісту

Христианин и Эмо

Гість max-2

Рекомендовані повідомлення

Случайно наткнулся в гугле на интересную тему - http://uucyc.ru/forum/viewtopic.php?t=10366

Что самое смешное, этот домен (uucyc.ru) когда то (3 года назад) был под моим «крылом» и оставалось совсем чуть-чуть что бы тот челове его мне передал полностью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда я акуєваю!

Емо і Релігія :mdr:

Ваще то Емо це направленысть музичних текстів. якшо чесно я не бачів ніколи такого музичного стилю як Емо! Да і нема його. Є підстилі музики Емо а точніше Емо-Панк і Емо-Кор (на практиці інших не чув) чим вони від різняються більш від класичних цих стилів це текстами (ЕМОціональними текстами). Ну ше самі виконавці цих стилів започаткували "Моду Одягання" Емо слухачів.

А це шо там малолітні придуркі ріжуть собі вени і тагдалі то то це мега стьоб який на практиці зустрічаеться дуже рідко.

Справжні ЕМО (вони тож ті самі Позєри) це скоріж видумана казка так як таких людей на практиці справді дуже мало. В останній час почалась "Емо мода" це точніше мода на Музику ЕМО і Мода одягання. Емо в даний час це не позерство, а це просто зовнішній вигляд і музичні погляди.

Такшо порівнювати Емо з любою релігією це навіть тупо бо це просто музична направленість типу Панків, Металістів, Хіппі. Тільки якщо порінювати Панків чи Металістів і з Емо то Емо дійсно ше на початку розвитку своему так як попередньо згадані культури ( Панкі і Металісти) вже давно утвердилися і держаться стійко вже давно ну і чисельність також не порівнять. Можливо Емо як і Хіппі вимруть з часом як культура но це ми не знаем так як ця культура на початку свого розвитку...

Емо це просто слухач Емо музики який одягаеться Спецефічно (як ЕМО положено) і все а оці тупі видумки про позерсво (різання вен і ревіння) то Мега стьоб з ЕМО.

Я не захищаю і не фанатію від Емо я просто дивлюся на це з реальної точки зору.

ЗІ: закрийте тему нафіг! на мою думку тут не машо обсуждать а особливо порівнювать. Ше б порівняли Свідків Єгови і Панків ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ну емо це дуже православно:) я вже уявляю, як труйові емокіди збираються біля вогнища і лабають тру емо християнський кор) всі в розових хрестах, тут же їхні друзі готи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...