Перейти до змісту

Як я стала лохом... Майже відверта сповідь

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тлумачний словник відкрий і прочитай, а в мене там помилка вийшла бо писав з смартфона і не догледів, мало бути "сторицею"

дякую за пораду))))))))

але в тлумачному словнику немає слова "ториця") :0151:

раз ми перейшли на "ти", то дозволю собі зустрічну пораду: взагалі частіше відкривай книги, одного тлумачного словника тобі може бути мало) там правил хорошого тону немає)))

я ж кажу з помилкою написав, хоча для деяких унікумів взагалі не має значення хто що пише аби якусь помилку знайти не суттєву та й обгадити чи вколоти когось, хоча всім решта читачам там все було зрозуміло, якщо це тобі в чомусь допоможе - удачі. ось саме й тому про "ви" з тобою ніякої мови не може бути.
  • Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Dieselsmart, судячи з твого нікнейма, Liberta тобі щонайменше у старші сестри годиться, якщо не в мами :)

Та й хамити старшим якось негарно. Тим паче жінкам.

Опубліковано

Dieselsmart, судячи з твого нікнейма, Liberta тобі щонайменше у старші сестри годиться, якщо не в мами :)

Та й хамити старшим якось негарно. Тим паче жінкам.

оце насмішив - мама, ти завжди по ніку судиш про людей? в такому разі більше мені нема з тобою про що говорити. а щодо віку так це теж не показник інтелекту, ну старша на 1рік той що? читаючи ту дурість, що вона написала, складається враження, що це її дочка років 5-ти бавиться компьютером коли за нею ніхто не доглядає.

а загалом вся ваша писанина до теми не відноситься, тож закругляйтеся, досить уже флудити.

Опубліковано

Була подібна ситуація в мене, тільки сторона винаймач наперед була попереджена про кількість коштів яка буде вкладена в ремонт, тільки вони (кошти ) будуть зараховані в рахунок оренди.

Тут ситуація звичайно інша:

1, порада не сумуйте за витрачені кошти

2, бережіть здоровя та нерви їх Ви не купите...

Опубліковано

erica, ні це не вам адресувалось, це для інопланетян було написано:

а загалом вся ваша писанина до теми не відноситься, тож закругляйтеся, досить уже флудити.
мало того пишуть якесь безглуздя та ще й про якусь користь сподіваються.

всі побажання, пропозиції, скарги в ЛС.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...