Перейти до змісту

Прийму в дар цуценя

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийму в дар цуценя, як виросте, щоб не був маленький та не сильно великий. Пропонуйте. дякую усім наперід!

Опубліковано

Це я віддаю метис ротвейлера на сландо, якщо цікавить то звертайтесь в ПП, також ще є метис болонки і російського спаніеля (да так склалося що в мене є 3 породистих сучки і всі майже одночас привели щенят). Осталося по одній дівчинці кожної породи, щенята веселі та грайливі.

Опубліковано

Це я віддаю метис ротвейлера на сландо, якщо цікавить то звертайтесь в ПП, також ще є метис болонки і російського спаніеля (да так склалося що в мене є 3 породистих сучки і всі майже одночас привели щенят). Осталося по одній дівчинці кожної породи, щенята веселі та грайливі.

Шо ж вы так не уследили?)

Опубліковано

До Ротвейлерши в вольєр через верх (висота 1.8м) пробрався собака, як безпоняття, а болонка і спаніельша умудрилися втікти буквально на хвилин 30.... їм цього хватило.... а так 2 тижні були під пильним наглядом..

Дякую за відповіді, але забув вказати, поки шукаю хлопця :)

Ну так можете зробити їм стерилізацію і тимбільш не кожен день побачите щоб віддавали метис ротвейлера... як не як а собака буде велика і з своїм темпераментом... подумайте в якості надійного друга і охорони в самий раз...

Опубліковано

Притулок для собак на Мамсурова

У притулку є чудові цуценята які з нетерпіннм чекають на свого господаря!!!

Притулок знаходиться у м. Луцьк по вулиці Мамсурова, 9. (Маршрутки № 9а; в сторону цукрового заводу).

А тут пропонують Золотистий Ретривер (хоча щось мені мало віриться у правдивість оголошення)

Опубліковано

А тут пропонують Золотистий Ретривер (хоча щось мені мало віриться у правдивість оголошення)

Тільки що дзвонив туди. Вже віддали (((

П.С. Теж шукаю цуцика, так що пропонуйте два :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...