Перейти до змісту

Дитячі магазини

paranoik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани! Поділіться будь ласка власним досвідом чи спостереженнями щодо магазинів дитячих товарів (ліжечка, колиски, коляски, повзунки, забавки і т.д.) у Луцьку. Начебто, профільної теми не знайшов, тому цілком вважаю, що вона стане корисною не лише мені :_08:

Дасть Бог, чекають приємні клопоти батьківства, але де б краще придбати усі необхідні товари для малечі у Луцьку не знаю. Буду дуже вдячний за поради та вказівки.

P.S. Звісно знаю про "Тигрес" - якісно і відповідно недешево, звісно я не збираюсь економити, але не думаю, що все обмежується лише цим магазином.

Опубліковано

В "Пелікані" багато чого дешевше, ніж у "Тигресі". Для "новонароджених" можна зробити картку постійного клієнта. Деякі речі медичного призначення вигідно (в неділю) брати у "Волиньфармі". Памперси - є "крапка" на Північному базарі. Коляски/колиски - "крапки" на "Варшавці". Одежа - теж у перевірених людей на базарі. Якось так.

Опубліковано

ми також по неділях у Волиньфармі пасемся (соски, їжа, ліки, креми, пляшки...) Памперси беремо на Варшавці маг.№1304. Колиску взяли з рук б\в і дуже задоволені. Постільку на Варшавці. Одяг на секондах частенько купуємо по днях завозу(на малюків виходить дуууже майже безкоштовно + додаємо дезинфікуючі порошки до прання і чудесно) Колясочку першу нам дали покористуватись поки ми не вибрали що хотіли. Зручно ще в оренду брати ваги чи коляску чи манеж напр.на сайті Прокат у Луцьку на перші часи поки зорієнтуватися важко і щоб зрозуміти чи малюкові це підходить.

Опубліковано

В ТИГРЕСІ кожного місяця 13 числа знижка 13% на коляски, ліжечка, постілі і ще купу товарів. В такому випадку виходить часом дешевше ніж на базарі. Недорогі матраси в ліжечка є на Варшавці, точка знаходиться зліва від центрального входу в "Продуктовий критий базар" (метрів за 15).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...