Перейти до змісту

Треба транспортні послуги

Asbarik

Рекомендовані повідомлення

Короче таке діло. Завтра треба забрати декілька людей з Борисполя, і привезти назд в Луцьк. Автомобіль потрібен типу бусик пасажирський, але не вбитий, щоб комфортно було. Буде десь 5 людей. Я так порахував, гривень 900 готовий заплатити. Є бажаючі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так порахував, гривень 900 готовий заплатити. Є бажаючі?

900грн + бензин так???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

900грн + бензин так???

Ну да! А ще добові, безлімітний телефон і молоко за вредність...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

900грн + бензин так???

то бери все вищеперечислене, сідай на коня - І ВПЕРЕД!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

900грн + бензин так???

тоді може ще хтось і поїде!

ато ж туди і назад 1000км, і якщо б було б 900грн за все то це тільки б поїхав напевне самоубійца, бо навіть на бензин не вистачило тих 900грн в дві сторони!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто зайшов поумнічати, то гуляйте лісом. Мій автомобіль обходиться в 530грн на дорогу туди і назад, але туди, нажаль, всі не влізуть. Бус може обійтись в 600, ну в 650 (якщо він не вбитий) і заробіток в 250-300 грн це нормальні гроші. Тому ще раз прошу всіх вельмезаможних умніків не засирати тему. Чекаю конкретних відгуків

900грн + бензин так???

тоді може ще хтось і поїде!

ато ж туди і назад 1000км, і якщо б було б 900грн за все то це тільки б поїхав напевне самоубійца, бо навіть на бензин не вистачило тих 900грн в дві сторони!!!

Ну значить у вас не підходяще авто для такої поїздки. Літрів 12 95-го по трасі їсть?... співчуваю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто зайшов поумнічати, то гуляйте лісом. Мій автомобіль обходиться в 530грн на дорогу туди і назад, але туди, нажаль, всі не влізуть. Бус може обійтись в 600, ну в 650 (якщо він не вбитий) і заробіток в 250-300 грн це нормальні гроші. Тому ще раз прошу всіх вельмезаможних умніків не засирати тему. Чекаю конкретних відгуків

Бачу тут на борді скоро будуть шукати рабів, де один шукає пахаря-трахаря на дачу за 5грн/год.

інший хоче лоха знайти за 1000км заплатити 900грн, в таку розбиту дорогу, їхати за кермом 12-14годин.

треба буде адрес поміняти з борд.юа на раб.юа)))))))

Ну значить у вас не підходяще авто для такої поїздки. Літрів 12 95-го по трасі їсть?... співчуваю...

якщо і 8 то що? 80л*11=880грн, 20грн заробітку???))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За такі послуги беруть 2, 2.1 грн/км в обидві сторони.

Ніхто Вам за 900 грн в таку подорож не поїде.

Не тратьте час, пропонуйте реальні речі або шукайте людину що сама їде в Київ і назад. Тоді попутно 900 грн нормальні гроші.

Якщо Ваше авто обходиться в 530 грн, катніть 2 рази, буде чуть більше запропонованої Вами суми в 900грн.

На обід вистачить))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу тут на борді скоро будуть шукати рабів, де один шукає пахаря-трахаря на дачу за 5грн/год.

інший хоче лоха знайти за 1000км заплатити 900грн, в таку розбиту дорогу, їхати за кермом 12-14годин.

треба буде адрес поміняти з борд.юа на раб.юа)))))))

1. Туди і назад в районі 850км.

2. Заробити 300 грн. на день, це вже у нас рабство? наша Галя балувана....

3. Не треба єресь молоти. Для вас це задешево, я це вже зрозумів. не треба когось дурнем виставляти, бо самі в кінці кінців будете ним

За такі послуги беруть 2, 2.1 грн/км в обидві сторони.

Ніхто Вам за 900 грн в таку подорож не поїде.

Не тратьте час, пропонуйте реальні речі або шукайте людину що сама їде в Київ і назад. Тоді попутно 900 грн нормальні гроші.

Якщо Ваше авто обходиться в 530 грн, катніть 2 рази, буде чуть більше запропонованої Вами суми в 900грн.

На обід вистачить))

Та я б сам і поїхав, але ж розумієте, що в мою машину всі не влізуть, а два рази, то не варіант а лиш невдала шутка юмора...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3. Не треба єресь молоти. Для вас це задешево, я це вже зрозумів. не треба когось дурнем виставляти, бо самі в кінці кінців будете ним

1. ось http://maps.google.c...ps?hl=ru&tab=wl

2. виходить 20грн. (даже якщо 300, я думаю по такій дорозі ремонт буде дороще адже це 1000км, амортизація) (+ 12 годин за кермом) відповідальність яка велика все таки, і за це все 300грн) ПОКАЙТЕСЯ поки не пізно))))

3. це ви лоха шукаєте, стидно вам має бути))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. ось http://maps.google.c...ps?hl=ru&tab=wl

2. виходить 20грн.

3. це ви лоха шукаєте, стидно вам має бути))

Знов не вийшло поумнічати... по вашій карті туди і назад 860км...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рахувати даже не вмієте воно і видно)))

467+467=934 нє????

мда....

post-12037-0-28093000-1367495376_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids правий. 2 грн./км - стандартна такса на послуги бусів. Половина суми йде на витрати пального, а друга половина - амортизаці авто + заробіток. Якщо у когось є бус/чобіток з рефом, по такому тарифу роботою забезпечу до кінця літа, як мінімум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рахувати даже не вмієте воно і видно)))

467+467=934 нє????

мда....

Так всі ж через Рівно-Житомир катаються?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так всі ж через Рівно-Житомир катаються?)

всеодно чуть більше 900км виходить)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чувак здається не те, що не в цій країні живе, а навіть не на цій планеті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б наприклад і за 2 грн. не поїхав.... 2,50 - це ну самий мінімум...

безглуздий штраф чи пробите колесо, чи камінчик в лобове-фару оберне поїздку в нормальний мінус...

як варіант - самому туди автобусом, а вже там когось (якщо сильно пощастить) знайти за 900 грн. в одну сторону...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іпануцца які всі розумні. Таксі найняти я б і без вас зміг, по "нормальних" тарифах. Все частіше на борду звертатись стає просто безглуздо. Всі умного включають. Я вже знайшов, на іншій планеті, по міжгалактичних нереальних тарифах, людину яка це зробить 1К грн. Просиш конретно допомогти, а тобі всі розказують який ти баран. Нудить від таких умніків. На цій позитивній ноті прошу закрити тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовте спеціальну міні маршрутку Вояж -Люкс на 6 чоловік з Борисполя до Луцька. Ціна як на звичайну маршрутку 110-150грн за людину. http://www.voyagelux.in.ua/index.php?mode=about на сайті в них розміщені тільки великі автобуси, але така послуга точно є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іпануцца які всі розумні. Таксі найняти я б і без вас зміг, по "нормальних" тарифах. Все частіше на борду звертатись стає просто безглуздо. Всі умного включають. Я вже знайшов, на іншій планеті, по міжгалактичних нереальних тарифах, людину яка це зробить 1К грн. Просиш конретно допомогти, а тобі всі розказують який ти баран. Нудить від таких умніків. На цій позитивній ноті прошу закрити тему

Добре що Ви зрозуміли що промахнулися.PS по 2-2.5грн мінівени не їздять. це тарифи вантажних бусів на постійні основі.Бажаю Вам вдачі в таких нелегких пошуках.........................

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовте спеціальну міні маршрутку Вояж -Люкс на 6 чоловік з Борисполя до Луцька. Ціна як на звичайну маршрутку 110-150грн за людину. http://www.voyagelux...hp?mode=about на сайті в них розміщені тільки великі автобуси, але така послуга точно є.

Оце вже корисна інфа. Всім би у вас повчитись! Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автор нуп і "опозорился"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если б мне предложили пить чай за одним столом с 5-ю человеками в течении 10-12часов за 300гривень. Ну может я бы призодумался, а ухерачивать личное авто за такую сумму это пипец. Только дибил не на своей машине может на такое пойти. Бля да при самом худом раскладе 7литров соляры (что не факт) + 12-ти часовой рабочий день + амортизация машины (ресурс масла, колёс, непредвиденная ситуация)+ пожрать (вы наверное святым духом в дороге питаетесь 12часов). Да гребись оно конём за 300гриваков.

Как сказал тс "я б сам поехал если б....." С таким же успехом " мы б все стали президентами, космонавтами, энштейнами - если б ...... ".

Удачи в поисках ИДИОТА, только смотрите чтобы ЖИВЫХ довёз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asbarik, якщо Ви готові возити по Луцьку на своєму авто 1грн/км, то залиште свій телефон. Нехай бордівці переконаються, що це нормальна такса і ще можна щось заробити. Вам кілька "+" в репутацію за кожну поїздку гарантую...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце таки тема, оце таки да ..... :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...