Перейти до змісту

Самолёт в городе

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сегодня (т.е. уже вчера, 10 сентября) в 13:15 над Киверцами на предельно малой высоте мною был замечен пассажирский двухмоторный (винтовой) самолёт, направляющийся в сторону военного аэродрома.

Интересно, кто-то шёл на аварийную посадку или привезли какую-то шишку? Никто не в курсе?

Опубліковано

Якщо невеликий і з полосою (чито оранжевою чито червоною) на боку, то такий в день незалежності над 33-ім пролітав. Ненабагато вище 9-ти поверхових будинків. Я в шоці був...

Опубліковано

Возле моего дома пролетал истребитель, причем на высоте реально чуть выше 4того этажа. Треннировка у пилотов наверное ;)

Опубліковано
Интересно, кто-то шёл на аварийную посадку или привезли какую-то шишку? Никто не в курсе?

как вариант - кто-то из рингтонов агитировать прилетел...

Опубліковано

2Ha3ik

Самолёт был похож на Ан-24 (Ан-26) или Ан-140, т.е. достаточно большой, человек на 40-50 или больше.

2Plum

Полёты полётами, но я что-то не припомню, чтоб у нас на военном аэродроме базировались самолёты такого класса.

Проезжал мимо аэродрома - в части стоят 2 бензовоза, такие все модные, белые... Наверное, точно полёты :)

Опубліковано

Скоро выборы...Наверное русский спецназ с пулеметами (который тимошенко видела) прилетел...

Опубліковано

Польоти показові. З бомбометанням. Відбуваються вперше за хто зна скільки часу. Прилетіло море шишок. Не здивуюсь якщо міністр оборони тут, можу порозпитувати ввечері.

Опубліковано
Польоти показові. З бомбометанням. Відбуваються вперше за хто зна скільки часу. Прилетіло море шишок. Не здивуюсь якщо міністр оборони тут, можу порозпитувати ввечері.

краще порозстрілюй :(

Опубліковано

питав. Є 4 штуки АН-26, 5 МІГ-29 і ще біля 4 чи 5 СУ-25. На АНах прилетіло командування. Генерали всякі. Міністра немає.

2 Shura:Напевно в нинішньому уряді немає поряднішої людини, ніж міністр оборони. Так що най жиє :rolleyes:

Опубліковано
питав. Є 4 штуки АН-26, 5 МІГ-29 і ще біля 4 чи 5 СУ-25. На АНах прилетіло командування. Генерали всякі. Міністра немає.

2 Shura:Напевно в нинішньому уряді немає поряднішої людини, ніж міністр оборони. Так що най жиє :P

МИг-29 в Луцке. это уже интересно. очень хотелось бы увидеть эту легендарную машину вблизи.

понятно что это не новинка, но самолет, которому нет равных (ИМХО) ни в одном воздушном флоте мира.

а по поводу порядочности - ты хотел сказать "більш-менш порядної людини, окрім міністра оборони"? :rolleyes:

Опубліковано
Є 4 штуки АН-26
- значит, моя догадка была правильной :P

Узнай, плиз, где они бомбят :)

Наверное, где-то в Камень-Кошмарском районе?

А можно эту технику живьём глянуть? А что на счёт сфотографировать? Или если увидят тело с аппаратом, то забетонируют во взлётную полосу? :rolleyes:

Опубліковано
Или если увидят тело с аппаратом, то забетонируют во взлётную полосу?

Сразу скажу там народ неприветливый :rolleyes: Нас пацанов когда то там шманали хорошо. Но меня - никогда (я хорошо бегаю)

Так что... :P

Опубліковано

Коли здавали екзамени після 9-го класу, то після кожного йшли гуляти на аеродром. Та його частина, що не загороджена охоронялась дядьком, який казав не йдіть туди, в них зброя, тут гуляйте і тп. Ми тіпа собачат малих підгодовували там. А ще колись набагато раніше мій однокласник також надіявся на ноги, поки втікав, йому гумовою кулею в ср*ку попали.

На рахунок польотів літаків, в нас відбуваються навчання для виступу в Рівному, он як.

Опубліковано

Сьогодні в мене прямо над головою пролетіло 4 штурмовика Су-25. Зі зброєю під крилами! Хай би краще десь в степах тренувалися.

Опубліковано

нічого-нічого, нехай москалі знають що в нас також хоч якась зброя є, окрім кулемета на горищі :rolleyes:

А ті СУ-25 гарно так літали сьогодні, вишикувавшись :)

Опубліковано
пацанов когда то там шманали хорошо. Но меня - никогда (я хорошо бегаю)
гумова куля бігає значно швидше. Так що... :)
А можно эту технику живьём глянуть? А что на счёт сфотографировать? Или если увидят тело с аппаратом, то забетонируют во взлётную полосу? wink.gif
прив'яжуть до якоїсь бомби і перевірять твою аеродинаміку при падінні з висоти 3000 метрів :rolleyes:

А якщо серйозно, то краще зараз не пробувати туди пролізти. Можу спробувати попросити, щоб "інсайдери" зробили кілька фоток. Але не обіцяю -- все ж серйозні військові тренування...

Опубліковано

Взагалі то трошки більше МіГ-ів і десь в два рази більше Су-25 та Ан-26, а також декілька Іл-76 та Мі-8, в основному працювали на Рівненському полігоні... :rolleyes:

Всеукраїнські навчання з залученням усіх родів військ...

Отака штука :)

Опубліковано
гумова куля бігає значно швидше. Так що...

Бог миловал!

А вот дружка моего как-то все же поймали.

Опубліковано
А вот дружка моего как-то все же поймали.

я 25 років прожив біля самого аеродрому, так що пів дитинства провів на аеродромі. І по літаках/вертольотах лазили, і на стрільбищі відпрацьовані гільзи і кулі шукали, і на болоті на території аеродрому очерет на стріли різали, і в футбол грали, і в "войнушки" грали біля порожнього ДОТу з боку Вишкова, і носили домашній провіант голодним вартовим, в замін за що вони дозволяли нам розбирати/збирати автомати (потім в школі я автомат розбирав/збирав швидше за воєнрука :)). А як цікаво було залягти в високій траві метрів за 150 від місця посадки парашутистів, спостерігати за ними і думати (наївні) що нас ніхто не бачить. Але тоді і часи інші були... Тоді нас лише в шутку там ганяли, і сміялися в слід коли ми, перелякані, втікали з чуть не мокрими штанами. Та і ми без поганих намірів там були. Не те що нинішня дітлашня -- тільки дай напакостити -- як не вкрасти щось, то зломати, або якісь гадості написати/намалювати на стіні... тому і гумою пальнути зараз можуть.

А останній раз на аеродромі був рік тому, в їхній бані святкували День народження одного полковника :)

• Адміністратори
Опубліковано
РОзмовляв з одним з пілотів (на пошті розговорились) - він сам з Криму. прилетіли на навчання.

готично (с)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...