Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Видео в формате .flv:

описание компьютера и его возможностей

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Other/EeePC_Cobi_neu_.flv

Как установить Виндовс, взамен стандартного Линукса

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Other/CB_XPaufEEEpc_FLASH.flv

Виндов на Eee

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Other/So_laeu...ee_PC_FLASH.flv

Опубліковано

Пусть побыстрее уже выпускают 9-дюймовую модель, тогда уж я подумаю, покупать или нет... Хотя... Если цена будет порядка $600, а может и выше... То вместо него лучше купить вполне самодостаточный и полноценный субноут немного б/у из Германии или США... Да еще и с тачскрином получится за такие деньги, скорее всего...

IMHO.

Опубліковано
Мене вражає факт того, що в корпусі стільки вільного місця :)
А що тут дивного? По суті Еее мало чим функціонально відрізняється від наворочених мобільників. Великий корпус зроблений для більш-менш зручної клавіатури, щоб помістився більший дисплей і тачпад. Ну і охолодження нутрощів краще коли є вільне місце в корпусі. Високоінтегровані чіпи роблять чудо :)

Подивись на новий MacBook Air від Apple -- при доволі непоганій конфігурації він має товщину всього 19,4 мм в закритому стані.

Опубліковано

HP Mini - альтернатива Eee PC или нечто лучшее

Дедалі цікавіше стає, хто ж всетаки перший привезе свій товар на Україну і яка його буде ціна? :)

Хотілося б придбати один з цих девайсів

Опубліковано

Вычитал там же о новой модели eeePC. Если действительно впихнут сенсорный экран и он у нас будет продаваться за разумные деньги, я скорее всего такой возьму. А пусть будет 2! :) - думаю, свой нынешний ноут продавать все равно не стану :)

Опубліковано
Мене вражає факт того, що в корпусі стільки вільного місця :)
А що тут дивного? По суті Еее мало чим функціонально відрізняється від наворочених мобільників. Великий корпус зроблений для більш-менш зручної клавіатури, щоб помістився більший дисплей і тачпад. Ну і охолодження нутрощів краще коли є вільне місце в корпусі. Високоінтегровані чіпи роблять чудо :)

Подивись на новий MacBook Air від Apple -- при доволі непоганій конфігурації він має товщину всього 19,4 мм в закритому стані.

Просто здивувало те, що у більшості портативної техніки в корпусі місця нема папірець положити, а тут таке діло. Виробник певно очікував, що так робитимуть і довідається про потреби end-user'a

• 2 місяця потому...
Опубліковано

На днях купив собі Asus Eee PC 4G X Black. Дуже прикольна цяцька,старіші ігри йдуть, звук грає голосно, Windows XP Home SP3 дуже шустро процює, більшість програм теж нормально працюють. Осталось тикі модуль оперативкі на 2Gb всунути для повного щастя

• 1 місяць потому...
Опубліковано

вот и Asus eeePC 1000 вышел. по характеристикам ничего так :

Процессор: 1,6Ghz (Atom?)

RAM: 1Gb установлено + 1Gb возможность апгрейда.

HDD: 40Gb SSD

Размер дисплея: 10"

Разрешение экрана: 1024х600 (а вот тут они очень неправы)

Видеоплата: Intel Graphics Media Accelerator

Видеопамять: Выделяется из RAM

Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth: 1.0

3 USB, Ethernet, выход для наушников, микрофона и VGA вход.

Размер: 27х19х4 см. (насчет 4 см наверное ошибка..)

Опубліковано

есть еще Asus eeePC 1000Н - в нем hdd 80GB&win xp :P

да, в обеих моделях есть еще интернет камера на 1,3 мпикселя.

Источник знаний:

http://www.pcwelt.de/start/mobility_handy_...llig_notebooks/

а на счет разрешения экрана - это сейчас "стандарт" такой, у всех актуальных нетбуков:

http://www.t-online-shop.de/tonline/urwfil...t1/5/index.html

Опубліковано

Як на мене то найкращим варіантом із еееPC є Asus eeePC 900. Останній із асусів що працює на процесорі Сеleron M(із вищою продуктивністю аніж Атоми(в нових Асусах 901,1000), ВІА(в НР Міні наприклад)) і великим твердотілим накопичувачем. нажаль в нас він ще не продається а на Амазоні 400$ з Лінуксом

16гб SSD та 1гб ОЗП

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
http://eee-pc.ru/wiki/asus_eee_pc_701 тут можна почитати характеристи еее pc'шок

мені мій Eee PC 4G (з XP) обійшовся в 1833грн.

На днях купив Eee PC900 450$

екран 9" 1024х600

проц 900

пам`ять 1Гб

вінт 20Гб

тепер думаю як туди запхнути 3Gмодем, щоб не торчав з USB слота...

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Я свого Asus Eee PC 4G продав неділю назад :)

Думаю тепер MSI Wind якийсь взяти

сейчас как раз реклама авс-техники: винд за 2999грн...

я брал свой через розетку, в киеве месяц назад...

ноутом доволен... :)

• Адміністратори
Опубліковано
http://eee-pc.ru/wiki/asus_eee_pc_701 тут можна почитати характеристи еее pc'шок

мені мій Eee PC 4G (з XP) обійшовся в 1833грн.

На днях купив Eee PC900 450$

екран 9" 1024х600

проц 900

пам`ять 1Гб

вінт 20Гб

тепер думаю як туди запхнути 3Gмодем, щоб не торчав з USB слота...

Вінта там нема, є дві SSD 4 і 16 гіг. Перша швидша, на неї і ставиться система.

З "мінусів" - не зручно відкривати і наявність пропелера всередині.

З "плюсів" - можна руки гріти :) А загалом нормальний і шустрий апарат.

Опубліковано

мне как раз винт и не нужен, так как хочу не думать о том, чтобы пользоваться ноутом в машине или уронить ноут на диван во включенном состоянии, да и вообще работать на ходу. SDHC карты сейчас есть на 32 гига. получится 4+16 SSD + 32 на карте - очень неплохо. винты нафик :)

Опубліковано

карты 32 гб действительно есть, только в "цене" они еще- от 100 (4класса) до 350 (6 класса) евро.

за 350 евро, необходимых для покупки высокоскоростной SDHC карты, можно купить 3 (три) жестких диска на 320 гигабайт, один вставить в ноут,а два других использовать в качестве резервной копии первого, на случай неудачного падения ноута на диван,а также почувствовать разницу между 32 и 320 гигабайтами.

Если же ноут упадет мимо дивана, то в 99% случаев, придется менять не только жесткий диск.

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...