Перейти до змісту

Ляшко мочить....Azirov style

Linark

Рекомендовані повідомлення

повний текст:

Добрий дінь, шанівний Микіла Яновіч! Сігодня Вас міжуть відправіти у відстівку. І Ві маєтє туді піті з усімя кровосісямі. Ваш кібінєт міністрів нєефєктівєн, нідіздаітєн. Ві давелі лідей да зубажання. І кіли Ві, гіворячі пра еканоміку, згідуєте папєрєдніків, та я хічю нагадаті Вам, що Ві - прім'єр-міністр вже трі ракі, і мінулій урід Ві теж ачолювалі. Тоєсть Ві сам сібє папєрєднік, панє Азіров.

Кіли міліїни молодіх лідей біз роботі, біз зарплаті - Ві працюіте у пінсійнаму віці і кіжен дінь ходітє у кішчячій магазін. Кіли міліїни пінсіонєров отрімує мінше тісячі грівєн пінсії, Ві атрімуєте двідцять тісяч пінсії.

Вібірці кіжуть Вам: Да пашлі Ви. Урід Азірова має піті у відстівку!

P.S Коли прем'єр-міністра вже тролять в ВР-напевно варто задуматись(і піти у "відстійку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки повний текст, якщо на відео представник меньшинств не договорив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки повний текст, якщо на відео представник меньшинств не договорив?

з Ютуба, викладено користувачем "Олег Ляшко" в описі відео.

і хоч він і представник меньшинств- тут він "маладца".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей маладца хай сам навчиться розмовляти, а то гундосить як типовий кантрі мен. Потебенько-2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей маладца хай сам навчиться розмовляти, а то гундосить як типовий кантрі мен. Потебенько-2

Та напевно, хай краще "гундосить" ніж так калічити мову як М.Я, я не вірю , що за стільки років не можна вивчити українську мову(тим більше дядько він далеко недурний), все питання в бажанні і повазі до державної(хай навіть не рідної) мови.

А людині яка не бажає знати і поважати державну мову не місце в уряді, тим більше прем'єр-міністром.

А те що Ляшко політичний клоун-це факт, і розважає цю "організацію" в якій не вистачає ще одного півкруга арени для повноцінного цирку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ""невір'ю" тебе Микола Янович навчив писати чи Ляшко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ""невір'ю" тебе Микола Янович навчив писати чи Ляшко?

1.Спрацювала автозаміна, і я побачивши-виправив

2.Ми з вами, здається, незнайомі і на ти не переходили.

3.Якщо немає що написати, будь ласка, не пишіть дурниць, я ж ваші пости на помилки не перевіряю(а вони там є, і немало)

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому тоді Азірову мікрофон не вимикають ? Виходить , йому можна говорити по староруськи , решті --- ні . :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.Коли берешся писати чи роздумувати про мову,особливо критикувати те,як хтось її використовує-в першу чергу слідкуй за своєю мовою.

2.А я не переходив з тобою на Ви. Якщо ти думав,що потрапив у вишукане і виховане товариство-ти помилився:-)

3. Ну і стібатися з азарівки - це уже повторєньє повторєнья повторєнья. Тим більше так неоковирно,як це робить Ляшко. А сміятися з цього- це уже як приєднуватися до закадрового сміху в америкосівських серіалах. Чи як реакція собаки Павлова на лампочку.

Да пажалста.:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.Коли берешся писати чи роздумувати про мову,особливо критикувати те,як хтось її використовує-в першу чергу слідкуй за своєю мовою.

2.А я не переходив з тобою на Ви. Якщо ти думав,що потрапив у вишукане і виховане товариство-ти помилився:-)

3. Ну і стібатися з азарівки - це уже повторєньє повторєнья повторєнья. Тим більше так неоковирно,як це робить Ляшко. А сміятися з цього- це уже як приєднуватися до закадрового сміху в америкосівських серіалах. Чи як реакція собаки Павлова на лампочку.

Да пажалста.:-)

1. Я не ставлю свою українську як еталон( в мене в школі з укр.мови був трояк)

але слухати оте "чучело" теж бажання немаю.

2."А я не переходив з тобою на Ви,Якщо ти думав що потрапив у вишукане і виховане товариство"- Шановний, це елементарні правила гарного тону і виховання, і на жаль, це індивідуально.

З.І "А сміятися з цього- це уже як приєднуватися до закадрового сміху в америкосівських серіалах"

і ніхто з цього не сміється- це дуже сумно, майже трагічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маєш бажання-переключи канал,що ж ти мучишся:-D миши плакалі,кололісь,но продолжалі жрать кактус?

ага,і з правилами хорошого тону у мене проблеми. трояк мав з цього предмету в гімназії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маєш бажання-переключи канал,що ж ти мучишся:-D миши плакалі,кололісь,но продолжалі жрать кактус?

ага,і з правилами хорошого тону у мене проблеми. трояк мав з цього предмету в гімназії

На жаль в нашій країні всі проблеми вирішуються переключенням каналу(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно :)

Хоч щось цікаве на ВР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...