Перейти до змісту

Співаки зароблять на українських політиках близько $5 млн


Orfey

Рекомендовані повідомлення

Близько $5 млн зароблять артисти на українських політиках. Усі провідні партії та блоки замовили концерти на свою підтримку на виборах. Найдорожчу плеяду зірок зібрала Партія регіонів.

Під прапорами біло-блакитних погодилися виступати Вєрка Сердючка, Ірина Білик, Таїсія Повалій, Наталія Могилевська. Як стало відомо виданню, їхній гонорар складає від $10 000 до $30 000 за один концерт.

До $10 000 платять Наша Україна - Народна самооборона і Блок Юлії Тимошенко виконавцям, які виступають у їхню підтримку.

Газета "Дело" пише, що в той час, як діячі шоу-бізнесу не приховують суми гонорарів за участь у передвиборних концертах, політики воліють не розкривати суми, що йдуть на оплату співаків.

"Великі гроші люблять тишу - така в нас позиція", - цитує видання слова керівника прес-служби НУ-НС Дениса Денисенка. У Партії регіонів взагалі кинули слухавку, почувши питання кореспондента.

Під прапорами Блоку Наша Україна - Народна Самооборона (НУ-НС) співають Олександр Пономарьов, Марія Бурмака, групи Мандри, Тартак, Гайдамаки, Плач Єремії.

Блок Юлії Тимошенко проводить акції на маленьких майданчиках, на яких виступають Ніна Матвієнко, Анжеліка Рудницька, Юлія Рай, група Кобза, Тарас Петриненко, Тетяна Горобець, Микола Гнатюк.

У ЗМІ є інформація про те, що в агітаційних концертах БЮТ також виступають Потап і Настя Каменських, група XS. Недавно вони разом із групою Квінс зняли кліп, у якому фігурує дівчинка з косою, яка збирає пазли з картою України, а також червоне серце - символ БЮТ.

Однак у компанії Мьюзик-моторс, яка продюсує виконавців, газеті "Дело" повідомили, що їхні співаки з концертами не їздять, а кліп не є агітацією.

Слід зазначити, що не всі артисти беруть участь у передвиборній агітації. Софія Ротару, яка в 2005-м підтримувала блок Литвина, у цей раз ні за кого не виступає. За словами її концертного директора Ігоря Куриліва, пропозицій від політиків не було.

Цього року також не виступають в агітаційних концертах Руслана, лідер ВВ Олег Скрипка, фронт-мен Океану Ельзи і кандидат у депутати від НУ-НС Святослав Вакарчук.

"Океан Эльзи" - музичний бренд, - пояснив він. - І нам не хотілося б змішувати мистецтво й особисті політичні переваги".

За матеріалами "Дело"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...