Перейти до змісту

Як не нарватись на китайський Samsung Galaxy S3?

Рекомендовані повідомлення

Можливо звучить по дурному (невже не можна відрізнити орг від китайця :_14: ), проте замовив новий Samsung Galagy S3 в чувака з Дніпропетровська за дуже хорошу ціну. Низьку ціну аргументує тим, що телефон європеєть, тобто "сірий" без гарантії!!!

Замовив без передоплати і отримувати буду на новій пошті накладеним платежем ( є можливість все перевірити )

Ось тут найцікавіше, наші вузькоокі друзі китайці не сплять, і штампують вже далеко не зламки а навіть дуже подібні samsung s3 програмно та технічно ідентичні оригіналу. http://www.vsetovari...roduct/?id=6641

Підкажіть мені далекому чоловікові, які наслідки купівлі "сірого" телефону ( в роботі телефон відрізняється? ) З часом не почне глюкати?

І на що звернути увагу коли буду забирати телефон на новій пошті?

НА ФОТО КИТАЄЦЬ post-19351-0-51518700-1366049445_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

а чьо я клацав китайського с3 дуже сподобався, шустрий і ціна відповідає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2800 за китаєць не хочеться платити, а за китайця і ціна відповідна була б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2800 за китаєць не хочеться платити, а за китайця і ціна відповідна була б

ну так, думаю в бенчмарку напише що 4 ядра всі діла, дай він тоненький

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

super amoled його відразу видно, це якщо швидко побачити різницю. ну, і китайці, як правило, йдуть на 2 сімки із аналоговим ТВ, тобто буде присутня телескопічна антена, оперативки не більше 512 і процесор МТК, а не Exynos.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивіться відео яке по ссилці, там бенчмарк видає ті ж бали, що в оригінала та показує що 4 ядра, хоча проц 2-ядерний!!!! Корпус ідентичний у всьому

super amoled його відразу видно, це якщо швидко побачити різницю. ну, і китайці, як правило, йдуть на 2 сімки із аналоговим ТВ, тобто буде присутня телескопічна антена, оперативки не більше 512 і процесор МТК, а не Exynos.

В цього китайози одна мікросім, без тв - ВСЕ ЯК В ОРИГІНАЛА!!!!!!!!!!! iPS 1280*720

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження, що ти рекламуєш цього китайця.

Ціна нового ,справжнього С3 в районі 3 500 грн.

Якщо хто продає дешевше, то все одно що продавав би долар по 6 грн.

Або фальшиві, або крадені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження, що ти рекламуєш цього китайця

Не рекламую, а остерігаюсь!!!!! Що не може бути європеєць дешевший? Або продавець не обманює і тел дійсно з європи ( можливо залочений під якогось оператора ), або це дуже якісна копія...

Питання, як перевірити що цей "оригінал" є ОРИГІНАЛОМ????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Остерігатись треба перед покупкою.С3 розлочується за 30 грн, про дуже якісні копії С3 не чув.Точніше чув, вони називаються Хуавей, ЗТЕ, різні ТХЛ,Ксіами та прочеє.

Якісну копію один в один просто невигідно робити економічно.

.А неякісну зразу видно, по звуку, по зображенню, по якості та приляганню корпуса.по вазі акумулятора. Ну і андроїд 4.2 там ну ніяк не стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я клацав такого, на перший вигляд нічого підозрілого , все шустро листалось,відкривалось. Запустивши камеру відразу зрозумів що щось тут не те :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У китайців зазвичай процесор Mediatek(так і цього 1 ГГц МТК 6577, тоді як Самсунг встановлює свій власний проц Exynos 4 1,4 ГГц. Зовні це непомітно, але зайшовши в налаштування де "Інформація про апарат" можна це з*ясувати. На камері теж буває наламують.

ІМХО. Пришлють чистокровного китайця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозуміло по самому процесу.

Хто погодився б вислати без грошей новий дорогий апарат, щоб його там клацали, перевіряли.?

Я б ніколи.

Достатньо зайти на будьякий базар(в Дніпрі на місці) і отримати за новий С3 мінімум 3 000 грн.Без жодного гемору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо знайдеться луцький козак, який має та знає ньюанси S3 та згодиться забрати і перевірити посилку "за пиво"

Нова пошта біля "Варшавського"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо цей сайт допоможе: http://sndeep.info/ru

Это самый простой способ узнать всю информацию о вашем устройстве.

Даже не распаковывая его!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо цей сайт допоможе: http://sndeep.info/ru

Это самый простой способ узнать всю информацию о вашем устройстве.

Даже не распаковывая его!

Дуже дякую за корисний сайт :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдіть у знайомих S3, попросіть позичити на годинку, да й порівняєте на Новій Пошті, відрізняються чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдіть у знайомих S3, попросіть позичити на годинку, да й порівняєте на Новій Пошті, відрізняються чи ні.

В тому і справа, що ні в кого з моїх знайомих оригінала немає. В одного є китаєць, але його і вруки брати не потрібно - видно "ЯКІСТЬ"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовні одинакових китайців на базарі вагон по 1000 грн, і менше. Але вони такі якісь. http://mobile.aukro.ua/samsung-galaxy-siii-s3-i9300-dva-yadra-singapur-i3129074011.html

Хто тримав оригінал в руках, відрізнить зразу, хіба вже зовсім сліпим чи тупим треба бути... А таких хитрожопих копій, як за посиланням в першому пості я не бачив. Ну і знову таки, якщо вже так круто копіюють, то при серйозному підході не проблема імеі прописати в телефон і на коробку самсунговський. Так що уважність і обережність не зашкодить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок китаю розібрались, а що скажите про його "європейське походження". Тобто його неглючність я зможу перевірити лише на Новій Пошті ( а якщо потім глюкане, або він після ремонту???? ), заберу товар і гарантії ніякої :_09:

У європейців такі ж характеристики? Проблем з установкою програм та оновленням android не буде ( регіон ) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо така параноя, варто переплатити тих пару сот грн, і купити тут, у надійних людей та спати спокійно, аніж потім рвати на ду голові волосся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оригінал офіційний один в один з європейським. Різниця в паперах і наклейках тільки. Зайди в любий магазин, покрути в руках оригінал, потім з китаєм навряд чи спутаєш. Різниця є, і в якості корпуса, і дисплея, і камери, і акумулятора.

А на рахунок глюків, ремонту, падіння з шостого поверху, води, цунамі, торнадо, і їх наслідків - читай пост Дімона. На аукро лохотронщиків вистачає.

писи. А ще іноді крадені телефони продають, а потім за ними міліція приходить .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо така параноя, варто переплатити тих пару сот грн, і купити тут, у надійних людей та спати спокійно, аніж потім рвати на ду голові волосся...

Економія 800 грн, думаю варто на нього подивитись, я нічого не втрачаю. Продавець завіряв що це оригінал, і я попередив - якщо щось не так, брати не буду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо помиляюся, але так продавати крадений телефон трохи нелогічно. Відправнику для того, аби потім забрати гроші чи телефон, необхідно вказати свої паспортні дані. Так підставлятися з краденим може лише дуже необачна людина.

Варто уважно вивчити телефон на предмет ремонту після ЧП.

Вдалої покупки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо помиляюся, але так продавати крадений телефон трохи нелогічно.

Це ж як треба його красти, що є коробка, доки, наклейка по корпусі... :0157: Так не логічно, але де ж собака зарита, чому дешевий так і не допер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я весь час в Юванті і на крайняк міг би підійти до Нової пошти. Для перевірки пока зроби так.

Відкрий галерею, відео (телефон має бути у вертикальному положенні) запусти ролик і в справжньому Самсунгу знизу зявиться опція згорнути цей ролик і відкрити на весь екран інший.Някий апарат без 4 ядер з цим не справиться.

Десь місяць назад приносили підробку , куплену за 2 200 грн, шукали чохол на неї.

Дійсно зовні досить схоже, але на всі підробки чохли не сідають, і гніздо сімкарти там було в іному місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...