Перейти до змісту

Лікування жовчекам'яної хвороби (холециститу) у Луцьку


rwzabolotnyuk

Рекомендовані повідомлення

Лікування жовчекам'яної хвороби (холециститу) у Луцьку сучасними методиками лапароскопічної хірургії на базі обласної лікарні.

На даний час є багато різних методиків лікування жовчекам'яної хвороби, але краще лікуватися офіційно, в високоспеціалізовоних установах де можуть і кваліфікаційно обстежити та пролікувати сучасними методами в медицині.

Пишу тому, що набридло коли всі лікують кому не лінь, різними методиками, різними травами та таблетками, а коли з'явилися ускладнення, всерімно направляють до нас.

Тому Я звертаюся до ВСІХ бажаючих, у кого є проблеми із жовчекам'яною хворобою заздалегіть зверніться в Волинську Обласну Клінічну Лікарню у відділення інвазивних методів діагностики та лікування для адекватного обстеження та лікування.

На нашій базі Сучасними методиками в лапароскопічній хірургії оперують: лапароскопічно холецистити (проколами), лапароскопічно грижі (кили) з постановкою сітки, грудні симпатектомії при с-мі Рейно, та інші оперативні втручання на жовчевивідних шляхах при механічних жовтяницях.

ВОКЛ. 43005 м. Луцьк пр. Грушевського 21, Відділення інвазивних методів діагностики та лікування. Лікар -хірург Заболотнюк Роман Васильович, тел. роб:8-03322-рельса1; моб:8097рельса2; e-mail: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в медицине не силен (но консультации получить найдется у кого)

1. тема прикрывается.

2. rwzabolotnyuk - предупреждение за неэтичный наезд на коллег по цеху.

3. админы - решайте. либо тему в рекламу, либо в корзину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...