Перейти до змісту

Куплю 2-х кімнатну квартиру БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплять 2-х кімнатну квартиру в районі ЛПЗ.

Вимоги:

- цегляний будинок

- 1 та 9 поверх не пропонувати

Телефон: 0954494352

ПОСЕРЕДНИКІВ ТА АГЕНСТВА НЕРУХОМОСТІ НАПОЛЕГЛИВО ПРОСЯТЬ НЕ ТОРБУВАТИ!!!

Опубліковано

Здійсніть моніторинг пропозицій квартир на ЛПЗ посередників. Локалізуйте будинок (поруч школа, супермаркет, вікна виходять на ...., будинок 5/9 поверховий та масу інших питань можна задати), у якому виставлена на продаж квартира. Розмістіть на підїзді своє оголошення про купівлю. Власник, який проживає у тій квартирі, або навідується туди час від часу, відреагує на ваше оголошення. Збережете нерви, гроші (ціна власника швидше за все буде на 1-2 тис у.о. нижчою). І, що дуже ймовірно, купите квартиру швидше.

Удачі!

Опубліковано

Здійсніть моніторинг пропозицій квартир на ЛПЗ посередників. Локалізуйте будинок (поруч школа, супермаркет, вікна виходять на ...., будинок 5/9 поверховий та масу інших питань можна задати), у якому виставлена на продаж квартира. Розмістіть на підїзді своє оголошення про купівлю. Власник, який проживає у тій квартирі, або навідується туди час від часу, відреагує на ваше оголошення. Збережете нерви, гроші (ціна власника швидше за все буде на 1-2 тис у.о. нижчою). І, що дуже ймовірно, купите квартиру швидше.

Удачі!

Дякую за поради, але мені вони ні до чого, купую не я.

Я лише виконую прохання: розмістити оголошення .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...