Перейти до змісту

Куплю послугу виготовлення стінки в кухні

Morris

Рекомендовані повідомлення

Мене цікавить чи зможете хтось зробити таку "фальш", стінку, в кухні як на 10 секунді цього відео.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PoPqiMeDtbI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви уявляєте, скільки це має коштувати, то я можу знати того, хто це зробить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 0:21 сек відео пише "партнер компанія ЕЛІО" Заходимо на сайт Еліо, і в каталозі кухонь знаходимо кухню з відео. Вона називається Fashion White, Лишеється тільки подзвонити в компанію, і замовити цю кухню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання стояло лише у "фальш" стінці, а не у всій кухні. Дякую, сайт та кухню в Еліот я вже бачив. Мене інші навороти з опусканням не цікавлять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що саме цікавить??? Я думав "фішка" в тому,що воно опускається.Поясніть,що саме потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так-так. Цікавить якраз опускання,а за ним можна розташувати всілякі баночки-скляночки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охо! Здається мені,що це "мудрено шыбко". Аж самому цікаво,послідкую за темою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так отож, "мудрьоно"......

Скоріш за все нікого не знайду.

Але разом з тим - автоматики не обов*язкова, можна і вручну опускати (піднімати не вийде там газовий лічильник)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мона подумать) з електроприводом, але це буде цяцька на похвалитись))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і куди,оте що опускається,має ховатися? Певно при ремонті/будівництві воно передбачається.Якась ніша,направляючі,чи що? А зараз,на всьому готовому.Куди його подіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..але це буде цяцька на похвалитись))

тут я шось не поняв? перед ким чи чим хвалитись?

Якраз не по готовому. Планується повний ремонт кухні з заміною меблів. Так що можна все планувати...передбачати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть незнаю і "з голови" нарадити нікого не можу. В Луцьку ще з таким не стикався. Та і вартує певне,як збитий літак.Певно таки доведеться,якщо сильно вже хочеться,замовляти майстрів заморських.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть незнаю і "з голови" нарадити нікого не можу. В Луцьку ще з таким не стикався. Та і вартує певне,як збитий літак.Певно таки доведеться,якщо сильно вже хочеться,замовляти майстрів заморських.

Для початку починаєм уявляти шарикову направляючу повного висуву вериткально...))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... і їде воно все вниз ,при засуві...До сусідів знизу.А які вони,сусіди,раді будуть це бачити! Жарт,звісно. А якщо серйозно,то звідкись та направляюча має виїзджати.Не з підлоги ж,певно? Та й не втримає роликова напрвляюча таку довгу конструкцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..але це буде цяцька на похвалитись))

тут я шось не поняв? перед ким чи чим хвалитись?

можна зробити, просто з практичного боку всі бризки та крихти від приготування їжі будуть попадати у щілину між плінтусом та рухомим щитом. Частково можна попробувати ущільнити, але це буде впливати на легкість піднімання-опускання... Загалом, звертайтесь, реалізуєм, і не дуже "як збитий літак"))

... і їде воно все вниз ,при засуві...До сусідів знизу.А які вони,сусіди,раді будуть це бачити! Жарт,звісно. А якщо серйозно,то звідкись та направляюча має виїзджати.Не з підлоги ж,певно? Та й не втримає роликова напрвляюча таку довгу конструкцію.

щит 600 мм а нижні шкафи мінімум 850, в тебе нє?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажете,що вийшло. Цікаво глянути. І яким макаром воно має фіксуватися у верхньому положенні? Чи воно,оте стінО,падати має?

ЗЮ. Такі да,850 мм. Моє ИМХО,це "бича тяга".Реалізуєте-повага!

ЗЗЮ. А якщо ТС захоче всю кухню,до верху, перекрити висувною перегородкою,що тоді? Роликова яка найдовша? Чи,типу,з однієї виїзджає інша стіна?

ЗЗЮ.І це як,щось не розумію? Перед самою кухнею стоїть типу стіна висотою 600 мм і довжиною кухні,а з неї виїзджають направляючі? Переступати,чи з табуретки перелазити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На відео вона відкриває бар'єр з пульта,а от цікаво загубив пульт - остався голодним? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То в буржуїв пультом,а в нас руцями.Або корбою крутити. На куя воно те все,не розумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То в буржуїв пультом,а в нас руцями.Або корбою крутити. На куя воно те все,не розумію.

Шоб людей найо....!

Там напевне тількі бар'єр + 10000 до ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну,колега shono грозиться реалізувати. Подивимося,що з того вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну,колега shono грозиться реалізувати. Подивимося,що з того вийде.

Якшо є кошти, натхнення,і трішечки часу то думаю зможе!

Я не думаю що ТС буде оплачувати експеримент.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...