Перейти до змісту

Порадьте депозит на 3 місяці

oleroy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оо в доларах 7-8%, в гривні 17-22%. Вклад в доларах компенсує інфляцію, вклад в гривні - ні? Поясніть, будьте добрі, Вашу "економіку" - я її не розумію. оО

Гривня дуже нестабільна валюта. На даний момент її курс підтримує Національний банк витрачаючи при цьому НАШ золотовалютний резерв. Долар стабільніший і відповідно вклади в доларах кращі.

Опубліковано

а що треба робити з НАШИМИ резервами? поділити і роздати кожному?

Якщо тратити, то обдумано, а тримати курс витрачаючи на це резерв недоцільно. Не буде держава наповнювати доларом економіку і гривня знову впаде. Навіщо витрачати на те, що неминуче станеться!?

Опубліковано

Как жаль что все, кто знает как управлять страной и экономикой, уже работают "таксистами" и "парикмахерами"

(с) Черчель, якщо не помиляюсь

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якщо потрібна консультація щодо надійних фін. установ в Україні, звертайтеся - 063 357 XX XX Катерина

Опубліковано

Якщо потрібна консультація щодо надійних фін. установ в Україні, звертайтеся - 063 357 ХХ ХХ Катерина

Лиш на одну хвильку подивився на вашу авотару і перед очима закрутились спіралі, зразу захотілось зібрати всі гроші які у мене є і нести до вас.

Опубліковано

Зараз варто відкривати гривневий депозит??? Наслухавшись "експертів" є сумніви!!! На осінь обіцяють обвал гривні...

По гривні - 20 % Вигідніше, але є ризик відсотки втратити на обвалі гривні

По долару - 9% Хочеться більше, але стабільніша валюта

????????????????????????????????????????????????????????????????

Опубліковано

Хотів занести гроші в Ideabank під 24 %, але почитав про них - передумав, заніс в приватбанк під 19 %. Менші відсотки, але стабільно ( за 6 років не було косяків )

Тільки "Ощадбанк" -незалежно від відсотків (і в гривні).

Опубліковано

По гривні - 20 % Вигідніше, але є ризик відсотки втратити на обвалі гривні По долару - 9% Хочеться більше, але стабільніша валюта ?

30% - в грн - банк №1

30% - бакс\євро - банк №2

30% - проінвестувати справу\біснес\проект

10% - на непередбачені витрати

Опубліковано

Щоб не створювати нову тему спитаю тут - а на місяць депозит? (з авто пролонгацією)

Є спец сервіси по підбору тут і тут, але я думаю інформація там не завжди свіжа

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...