Перейти до змісту

Який потрібен металопрофіль (профнастил) для паркану?

asya

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть будь-ласка, який потрібен профнастил (металопрофіль) для паркану, такого як на малюнку? То має бути загорожа по межі з сусідами. Там ще треба стовпчики і лаги, підкажіть де найдешевше у Луцьку все це можна купити?І може хто має номера майстрів хто встановлює такі паркани, скиньте будь-ласка, буду дуже вдячна!Дякую!

P.S. Якщо вже така тема є то тикніть носом, бо не можу знайти!Вибачте!

post-10125-0-35934900-1364285794_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі на стовпці-труба профільна (квадратна) 80х80, лаги 40х25, профнастил-який до душі.http://www.metallkomplekt.com/catalog/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то вистачить труби 80х40. А металопрофіль пораджу ТП-8 (глибина хвилі 8 мм) - буде найдешевший варіант.

Та власне, перезвоніть на "Покрівельні технології" там вам все розкажуть про металопрофіль. О9822ЧЧ662 Сергій.

Продукція українського виробництва з німецької бляхи, гнуть у Львові. Якість особисто мене порадувала. Сам в них брав металочерепицю. Ціни найдоступніші у Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за інформацію!

EcoTomy а ви самі ставили паркан?Чи майстрів наймали?Зорієнтуйте, будь-ласка, в цінах по роботі і може в кого номера майстрів є??Буду дуже вдячна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095-7075598 леонід

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робота тільки планується, з настанням норм. погоди. Скоріше за все обійдемося я і кум :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Який потрібен металопрофіль (профнастил) для паркану?

відповідь : двосторонній,а саме кольоровий на 2 сторони

і сам любуєшся,і сусіду гарно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки ТП-8... Навіщо переплачувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за інформацію!Ще зорієнтуйте в цінах на такий паркан. Скільки приблизно коштує поставити секцію (2 стовпчики, приварити 2 лаги і прикріпити металопрофіль) і якщо можна залиште номера майстрів. А то я дзвонила по вище вказаним номерам, обіцяли передзвонити і тиша...((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класичний металопрофіль - фарбований з однієї сторони одним шаром сірої фарби (внутрішня сторона) а з іншої - кілька шарів з фінішним кольоровим шаром - зовнішня сторона...

От цей сірий шар - слабке місце металопрофілю, яке боїться вологи...... Тому потрібно шукати (якщо такий є) - фарбований з двох сторін...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класичний металопрофіль - фарбований з однієї сторони одним шаром сірої фарби (внутрішня сторона) а з іншої - кілька шарів з фінішним кольоровим шаром - зовнішня сторона...

От цей сірий шар - слабке місце металопрофілю, яке боїться вологи...... Тому потрібно шукати (якщо такий є) - фарбований з двох сторін...

КОМУ ПОТРІБНИЙ МЕТАЛОПРОФІЛЬ ФАРБОВАНИЙ З 2 СТОРІН - ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

h0X3zHoxUFs.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий брав тут , задоволений (не сприйміть як за рекламу)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

підскажіть де можна взяти лаги для забору та воріт...

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг- будівельник і займається монтажем заборів з профнастилу. В нього і купити можна десь казав по 45грн за кв.м. і доставку організовує він...є транспорт...взагалі різні металоконструкції монтує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Підкажіть будь-ласка, який потрібен профнастил (металопрофіль) для паркану, такого як на малюнку? То має бути загорожа по межі з сусідами. Там ще треба стовпчики і лаги, підкажіть де найдешевше у Луцьку все це можна купити?І може хто має номера майстрів хто встановлює такі паркани, скиньте будь-ласка, буду дуже вдячна!Дякую!

P.S. Якщо вже така тема є то тикніть носом, бо не можу знайти!Вибачте!

Как по мне, так на столбы можно использовать на столбы трубу 50*50*2 или 60*40*3, а на поперечины с головой хватит трубы 40*20*2. Все это проверенно на личном опыте при условии, что растояние между столбов не будет больше 2-2,5м.

Профнастил, котрый на картинке скорее всего ПС10 или С10, каждый производитель обзывает нго по разному.

Если Вам интересно, прочитайте статью "как построить забор из профнастила". Написали доступно и понятно.

Удачи в строительстве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

думаю не варто засмічувати борду новими темами тому напишу тут:

Власне, потрібен профнастил висотою 110 мм десь 5-6 листків ЖОВТОГО кольору

щось типу ось такого

%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%20C13%20%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%82%D1%8B%D0%B9.png

підкажіть де можна замовити. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить, але вище, 150-170см.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...