Перейти до змісту

Підкажіть який краще купити акумулятор для авто

Rodan

Рекомендовані повідомлення

я соби купував українську Westa зеленого кольору там іде більший пусковий ток, вже десь 4 роки буде, був период що пив року стояв просто не на машині, машина форд скорпио 80-х 2.9 бензин взяв 74ампера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

я соби купував українську Westa зеленого кольору там іде більший пусковий ток, вже десь 4 роки буде, був период що пив року стояв просто не на машині, машина форд скорпио 80-х 2.9 бензин взяв 74ампера

Веста не погана, вибирав між Westa і FORSE, але вирішив спробувати FORSE, вже от 1.5 років, веде себе досить адекватно, пусковий хороший, в будь-яку погоду 6 циліндрів з пів тику заводить) але ставлюсь до нього бережно) все поки влаштовує)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Веста не погана, вибирав між Westa і FORSE, але вирішив спробувати FORSE, вже от 1.5 років, веде себе досить адекватно, пусковий хороший, в будь-яку погоду 6 циліндрів з пів тику заводить) але ставлюсь до нього бережно) все поки влаштовує)))

Forse це та сама веста тильки нибито на експорт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...