Перейти до змісту

Жахлива ДТП на зупинці у Дніпропетровську

Linark

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
... За дві секунди розїхатись з авто, оцінити ситуацію навпроти по 4 полосах, вирахувати маршрут поміж пішоходів в полі зору, побачити беху і встигнути зманеврувати....

Так! Саме так! Оце і є - бути водієм! Це обов'язок водія! Бачити все, враховувати все, передбачати все! і ПЕРЕСТРАХОВУВАТИСЬ!!!

+1

Я завжди за 200-300 м пускаю машину накатом до червоного світлофору. В мене завжди очі попереду 3-ох -4-ох машин які рухаються впереді мене, я завжди слідкую за пішоходами, постійно в зеркалах... Ну я звичайно забагато, але саме так і потрібно їздити!

хто правий, а хто ні має вирішити суд і комісія.

ви б краще звернули увагу на інше-по інтернету видаляють відео аварії. перше відео в темі не працює. схоже, готуються зам'яти справу.

Все працює! Я на попередній сторінці викладав правильний лінк.

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А тому батькові і чоловіку, слідуючи твоєю логікою, все одно, обговорюємо ми це чи ні.

а ти думаєш йому зараз важливо чи ви це обговорюєте? ну-ну

- КАКОГО? от якраз саме це ми й обговорюємо, щоб зрозуміти ЩО не треба було робити, чи ЩО потрібно було робити.

Я завжди за 200-300 м пускаю машину накатом до червоного світлофору. В мене завжди очі попереду 3-ох -4-ох машин які рухаються впереді мене, я завжди слідкую за пішоходами, постійно в зеркалах..

Ось тобі і відповідь!

Опубліковано

Grudik, по-перше, ти не зрозумів мого першого речення (я якраз і хотів сказати, що їм байдуже, спілкуємось ми тут чи ні), а по друге, ти неуважний :) я сам собі не відповідав

Опубліковано

Grudik, по-перше, ти не зрозумів мого першого речення (я якраз і хотів сказати, що їм байдуже, спілкуємось ми тут чи ні), а

можливо, мені здалось дещо інакше...

а по друге, ти неуважний я сам собі не відповідав

я виправився за 3 хв до твого поста.. так що певно ти неуважний..

Опубліковано

Якби НІссан не вирішв розвернутися / повернути - то БМВ собі пролетіла б далі.

Або якби БМВ їхала із дозволеною швидкістю, то також не було б трагедії.

А тут видно, що Ніссан "штовхнув", практично, Беху, на зупинку.

Опубліковано
Так! Саме так! Оце і є - бути водієм! Це обов'язок водія! Бачити все, враховувати все, передбачати все! і ПЕРЕСТРАХОВУВАТИСЬ!!!
Ти ж сам водій, ти ж знаєш яково це мати очі з переду, у мертвих зонах, в дзеркалах і ще у вухах )), дорожня ситуація змінюється щосекунди, а при швидкості 140 це близько 40 м/с(!)

Ти ж знаєш яка у нас культура на дорозі, і як пішоходи завжди праві на зебрі.

Опубліковано

можливо тому що відео надто жорстоке? навіщо це взагалі грузити на ютуб?

аж ніяк. не сприйміть неправильно, на відео немає кишок і захлинаючихся кров'ю людей. здалеку помітно як людей розкидає, але не більше. це відео становить скоріше цінність для суду і громадськості. а не для садистів.

чомусь на ютубі відео з розкиданими кишками після дтп не видаляють, а от ДТП, яке сталось недавно, так ще й іде розбір справи, взяли і видалили.

Опубліковано

Как сообщили наши источники в МВД, сейчас оба авто — Nissan и BMW — на экспертизах: «В BMW есть «черный ящик», он же бортовой компьютер, где сохранились все параметры. Например, скорость перед столкновением. Также мы просим откликнуться свидетелей аварии, их показания могут прояснить истину».

Напомним, в Днепропетровске джип Nissan, поворачивая влево на трассе, сбил мчащийся (по словам очевидцев, на скорости около 100—130 км/ч вместо положенных 60 по городу) BMW.

http://www.pravo-kiev.com/events/v-bmw-kotory-j-snes-ostanovku-s-lyud-mi-v-dnepre-by-l-cherny-j-yashhik

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...